وی افزود: مسئولان همانگونه که به احکام فقهی تعهد دارند، به نظام نیز تا مادامی که میثاق ملی وجود دارد، باید به این میثاق وفادار بوده و این وفاداری نه تنها در لفظ بلکه در عمل نیز باید مشاهده شود.
موسویتبریزی با اشاره به اینکه بر اساس اصل 65 قانون اساسی حاکمیت از آن خداست و او مردم را حاکم بر سرنوشت خود قرار میدهد، گفت: این انسان است که باید مدیریت جامعه خود را به دست گیرد و هیچ گروهی حق ندارد این حق را از مردم بگیرد.
وی با تاکید بر اینکه بیتفاوتی به نظام ضربه میزند که دشمنان شدیدا میتوانند از این بیتفاوتیها سوءاستفاده کنند ادامه داد: آنهایی که آنچه هست را قبول ندارند نیز به نظام ضربه وارد میکنند و اگر ما به قانون اساسی و نظام اهمیت میدهیم و ارزش قائلیم باید در این زمینه حرکت کرده و مجمع مدرسین نیز باید در این راستا حرکت کند.
موسوی تبریزی با اشاره به اینکه حفظ رای پس از صندوق یک حقالناس است و اعمال حقالناس نیز یک وظیفه شرعی است یادآور شد: باید حق را اعمال کنیم و مسئولان و مجریان نظام نیز وظیفه دارند آن را حفظ کنند.
دبیر مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم تصریح کرد: تجربه بشری نشان داده که یکی از بهترین راهها برای اثبات حقوق مردم و اجرای عدالت همین حضور مردم و شرکت در رایها و انتخاب مسئولان و مجریان است که این بهترین راه تا کنون جایگزینی نداشته است.
وی گفت: ما نیز وظیفه داریم در احقاق حقوق مردم در مجلس شورای اسلامی، مجلس خبرگان رهبری و انتخابات ریاست جمهوری دفاع کنیم.
*برنامهریزیهای اقتصادی در دولت روحانی باید ضابطهمندانهتر باشد
دبیر مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم در خصوص ارزیابی عملکرد دولت یازدهم و آقای روحانی با بیان اینکه در رابطه با هیچکس مطلق نباید فکر کرد، گفت: آقای روحانی در محدوده اختیارات خود به نحو بهینه عمل کرده و با این شرایط کم اگر نگوییم که صددرصد از اختیارات را استفاده نکرده اما میتوان گفت که یک نمره بسیار خوب در رابطه با تعامل با مردم و گروهها و قوای سهگانه داشته است.
وی افزود: انتظارات را در چارچوب امکانات باید دید و مسلما اختیارات نیز اگر وجود داشته باشد، امکانات به همان مقدار به وجود خواهد آمد؛ البته برخی امکانات نیز جوابگویی سریع عملی نمیتواند داشته باشد و در یک سال نمیتوان آثارش را دید.
موسوی تبریزی با بیان اینکه آقای روحانی تعامل خوبی داشته است اما در برنامهریزیهای اقتصادی باید ضابطهمندی بیشتری صورت میگرفت، خاطر نشان کرد: پرداخت یارانه باید ضابطهمند باشد زیرا قطعا پرداخت یارانه برای افرادی که به آن نیاز ندارند کاری از پیش نمیبرد ولی میتواند در تولید، منفعت آورد و برای بهرهمندی افراد کمدرآمد خیلی سودمند است.
دبیر مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم عنوان کرد: بیکاری منشا بسیاری از مشکلات اجتماعی است و یارانه را در بهترین جایی که میتواند مثمرثمر باشد، باید استفاده کرد.
وی ادامه داد: قطع یارانه از برخی اقشار به آرامی باید انجام گیرد و میتوان از طریق بهزیستی و کمیته امداد و یا راههای دیگر به افراد بیبضاعت و کمبضاعت کمک کرد.
موسوی تبریزی اضافه کرد: کارهای اقتصادی که در دولت آقای روحانی آغاز شده تا حدودی خوب است ولی رشد خوبی بهنظر نمیرسد و باید فعالتر شود.
وی در همین ارتباط با توضیحاتی بیشتر تصریح کرد: درست است که از نظر روانی مردم آرامتر شدهاند اما باید نتیجه خوبی در آینده از آن مشاهده کرد.
دادستان پیشین دادگاه انقلاب کشور بیان کرد: آقای روحانی با احترام با مردم برخورد میکند و حفظ حقوق همه افراد را مدنظر دارد و در این زمینه نیز پیشرفت کرده، البته بسیاری از افرادی که به آقای روحانی رای دادند که رای آنها نیز تعیین کننده بود، انتظار داشتند که در خدماتدهی به دولت شرکت داشته باشند که متاسفانه رئیس جمهوری تا کنون نتوانست این انتظارات را به جا آورد.
به گفته وی، البته اصلاحات تا کنون به نفع مردم کار کرده و دلها به هم نزدیک شده است.
*مذاکرات پنج به علاوه یک را خوب ارزیابی میکنم
دبیر مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم در خصوص مذاکرات پنج به علاوه یک، روش مذاکره را خوب ارزیابی کرد و گفت: کسانی هستند که نمیخواهند این مذاکرات به خوبی پیش رود که این افراد قطعا از اینکه این مذاکرات به نتیجه برسد، ضربه میبینند.
وی با بیان اینکه این مذاکرات باخت نیست و در خاورمیانه قدرت ایران را میرساند، عنوان کرد: در درون و بیرون کشور آنهایی که با جنگافروزی در کشورها منافعشان را به دست میآورند و ممکن است در ایران نیز نفع خود را در این جنگ ببیند، نمیخواهند این مذاکرات به خوبی پیش رود.
موسویتبریزی ادامه داد: عدهای نیز در کشور هستند که به نظر دلواپس صهیونیستها هستند و از این جهت نگرانند و حاضر نیستند در جهت منافع ملت ایران قدمی بردارند.
وی در پایان معتقد است، قطعا اگر این مذاکرات به نتیجه برسد در ثبات و امنیت کشور بسیار تاثیر دارد.