شکر موجود در آبمیوه یکی از دلایل اصلی فاسد شدن دندانها در کودکان است و قند برخی از آبمیوههای موجود در سوپرمارکتها بیشتر از قند نوشابهها است.
شکر موجود در آبمیوه یکی از دلایل اصلی فاسد شدن دندانها در کودکان است. دیلی تلگراف در مطلبی 10 میوه را که همگی در یخچالهای سوپرمارکتها یافت می شوند فهرست کرده که مقدار شکر در آنها بیشتر از مقدار شکر یافت شده در نوشابههای کوکاکولا است.
دکتر سندرا وایت مسئول بهداشت عمومی و بهداشت دندان انگلستان، میگوید که والدین زیادی به نوزادان و کودکان نوپای خویش آبمیوه میدهند، بدون اینکه به این نکته توجه کنند که این آبمیوهها سرشار از شکر هستند. این گزارش نشان میدهد که دو سوم کودکان تا سه سالگی دچار پوسیدگی دندان میشوند.
توصیه وی به والدین این است که تا سن سه سالگی کودک، تنها آب و شیر به او داده شود و از به کار بردن نوشیدنیهای بطری یا آشامیدن فنجانهای نوشیدنیهایی که شامل شکر میشوند، برای کودکان اجتناب شوند. دکتر وایت میگوید که در حال حاضر آبمیوهها در بسیاری از کشورها بزرگ ترین دلیل سطوح شوکه کننده در فساد دندانهای کودکان محسوب میشود.
برخی از شرکتها شروع به کاهش مقادیر شکر در نوشیدنیهایی کردهاند که به کودکان داده میشود. یکی از شرکتهای بزرگ عرضه کننده آبمیوه به نام بریتویک که محصول فروت شوتز را به بازار عرضه میکند، در تابستان 2014 تولید و عرضه نوشیدنیهای با قند بالا را متوقف کرده است.
اما بسیاری از مصرفکنندگان، از مقادیر بالای شکر در آبمیوهها به خصوص آنهایی که در قفسههای مختص کودکان قرار میگیرند، آگاه نمیشوند. در ادامه 10 آبمیوهای که شامل بیشتر از 10.6 گرم شکر در 100 میلیلیتر آبمیوه است (و در بازار اروپا یافت میشوند)، فهرست شدهاند. این مقدار شکر (10.6 گرم در هر 100 میلیلیتر) در نوشابه کوکاکولای پر از شکر یافت شده است. این تنها یک فهرست نمونه است. تعداد بسیاری از انواع آبمیوه به خصوص نوشیدنیهای گرمسیری مثل کنساتره آب سیب و آب انگور وجود دارند که سطح قند در آنها بیشتر از 10.6 گرم در 100 میلیلیتر مابع است.
نوشیدنیهای با قند بالا را متوقف کرده است.
اما بسیاری از مصرفکنندگان، از مقادیر بالای شکر در آبمیوهها به خصوص آنهایی که در قفسههای مختص کودکان قرار میگیرند، آگاه نمیشوند. در ادامه 10 آبمیوهای که شامل بیشتر از 10.6 گرم شکر در 100 میلیلیتر آبمیوه است (و در بازار اروپا یافت میشوند)، فهرست شدهاند. این مقدار شکر (10.6 گرم در هر 100 میلیلیتر) در نوشابه کوکاکولای پر از شکر یافت شده است. این تنها یک فهرست نمونه است. تعداد بسیاری از انواع آبمیوه به خصوص نوشیدنیهای گرمسیری مثل کنساتره آب سیب و آب انگور وجود دارند که سطح قند در آنها بیشتر از 10.6 گرم در 100 میلیلیتر مابع است.
برخی از شرکتها شروع به کاهش مقادیر شکر در نوشیدنیهایی کردهاند که به کودکان داده میشود. یکی از شرکتهای بزرگ عرضه کننده آبمیوه به نام بریتویک که محصول فروت شوتز را به بازار عرضه میکند، در تابستان 2014 تولید و عرضه نوشیدنیهای با قند بالا را متوقف کرده است.
اما بسیاری از مصرفکنندگان، از مقادیر بالای شکر در آبمیوهها به خصوص آنهایی که در قفسههای مختص کودکان قرار میگیرند، آگاه نمیشوند. در ادامه 10 آبمیوهای که شامل بیشتر از 10.6 گرم شکر در 100 میلیلیتر آبمیوه است (و در بازار اروپا یافت میشوند)، فهرست شدهاند. این مقدار شکر (10.6 گرم در هر 100 میلیلیتر) در نوشابه کوکاکولای پر از شکر یافت شده است. این تنها یک فهرست نمونه است. تعداد بسیاری از انواع آبمیوه به خصوص نوشیدنیهای گرمسیری مثل کنساتره آب سیب و آب انگور وجود دارند که سطح قند در آنها بیشتر از 10.6 گرم در 100 میلیلیتر مابع است.
آب انگور قرمز با مارک Sainsbury
16.3گرم قند در 100 میلیلیتر
آب انبه و پاپایا با مارک Del Monte
14.1 گرم قند در 100 میلیلیتر
آب انبه و تمشک با مارک Waitrose
13.9گرم در 100 میلیلیتر
آب سیب و انبه با مارک Waitrose
12.6گرم قند در 100 میلیلیتر
آب انبه و چند میوه با مارک Innocent Pure Fruit
12.2گرم قند در 100 میلیلیتر
نوشیدنی هویج Tymbark
11.5 گرم قند در 100 میلیلیتر
آب سیب Tesco
11.4گرم قند در 100 میلیلیتر
آب سیب Aldi
11.33 گرم قند در 100 میلیلیتر
آب سیب و تمشک کنسانتره Tesco
11.12 گرم قند در 100 میلیلیتر
آبمیوه استوایی Lybby
10.9گرم قند در 100 میلیلیتر