به گزارش پایگاه 598 به نقل از سلامت نیوز: برخي افراد بهدليل طبع سرد ماهي، دچار تهوع پس از مصرف آن ميشوند. به اين گروه از افراد هم توصيه ميشود گوشت ماهي را قبل از طبخ، با ادويههاي گرمي مانند فلفل سياه، زيره يا حتي زنجبيل کمي طعمدار کنند.
دکتر سعيد حسيني،متخصص صنايع غذايي و استاد دانشگاه علومپزشکي تهران در هفته نامه سلامت نوشت: برخي افراد با خوردن انواع ماهي دچار حالت تهوع ميشوند و گمان ميکنند اين تهوع، ناشي از پرخوري يا طبخ نامناسب ماهي است اما ماهي جزو موادغذايي حساسيتزا محسوب ميشود و ممکن است شما نسبت به آن حساسيت داشته باشيد. اگر با خوردن نوع خاصي از ماهي دچار تهوع ميشويد، بهتر است انواع ديگر را امتحان کنيد چون معمولا آلرژي به تمام ماهيها براي فرد وجود ندارد.
از طرف ديگر، برخي افراد بهدليل طبع سرد ماهي، دچار تهوع پس از مصرف آن ميشوند. به اين گروه از افراد هم توصيه ميشود گوشت ماهي را قبل از طبخ، با ادويههاي گرمي مانند فلفل سياه، زيره يا حتي زنجبيل کمي طعمدار کنند. ضمن اينکه مصرف شربت نعناع با غذا، دمنوش نعناع، دمنوش زيره يا چاي نبات بعد از غذا هم ميتواند به اين گروه افراد کمک کند.
در موارد شديدتر احساس تهوع و دلدرد ميتوان از قرص «هيوسين» هم کمک گرفت. اگر تمام اين کارها را انجام داديد و بازهم مشکلتان با خوردن ماهي حل نشد، يعني به اين ماده غذايي حساسيت داريد و چارهاي جز حذف ماده حساسيتزا از برنامه غذايي خود نخواهيدداشت.