کد خبر: ۲۵۵۸۳۴
زمان انتشار: ۱۶:۰۳     ۰۷ مهر ۱۳۹۳
به گزارش پایگاه 598 به نقل از دنیای اقتصاد ؛ رئیس کل بیمه مرکزی با اشاره به ساختگی بودن ۱۰ درصد خسارات پرداختی گفت: «تمام تلاش ما برای کنترل توانگری شرکت‌های بیمه است.» امین در خصوص تخلفات یکی از شرکت‌های بیمه که در حال حاضر با مشکل مواجه شده است نیز گفت: «این شرکت با تخصیص و تقسیم نادرست سرمایه شروع به فعالیت کرده است که متاسفانه در حال حاضر هم توانایی پرداخت خسارت به مردم را ندارد یا از آن خودداری می‌کند.» به گفته امین، «این شرکت بیمه پاسخ بیش از 17 هزار زیان‌دیده را که حکم دادگاه را هم دارند، نمی‌دهد. بیمه مرکزی در حد اختیارات با این شرکت برخورد کرده است، اما بیشتر از آن نمی‌تواند عمل کند و باید قوه‌قضائیه وارد عمل شود.»
به گزارش خبرگزاری فارس، محمدابراهیم امین، رئیس کل بیمه مرکزی در برنامه‌ای تلویزیونی با محوریت بررسی عملکرد بیمه اظهار کرد: صنعت بیمه در کشور ما قدمت زیادی دارد و سابقه بیمه هم به لحاظ خدمات و هم تربیت نیرو قابل توجه است. وی افزود: مهم‌ترین شاخص برای وضعیت بیمه، شاخص ضریب نفوذ بیمه است که در جهان 5/7 درصد و در ایران 7/1 درصد است. در ایران دارایی بیمه مرکزی 20 هزار میلیارد تومان است که نفت و مالیات هیچ گونه سهمی در آن ندارند. وی ادامه داد: متاسفانه ضریب نفوذ در ایران بسیار پایین است که این نشان از عدم وجود وضعیت مناسب صنعت بیمه در کشور است. امین در ادامه در مورد بیمه شخص ثالث گفت: صنعت بیمه در سال 17 میلیون بیمه‌نامه شخص ثالث صادر می‌کند که حدود هزار و 600 تا 700 عدد از این بیمه‌نامه‌ها با خسارت مواجه می‌شود که شرکت‌های بیمه حق پرداخت خسارت‌های جانی و مالی را دارند. رئیس کل بیمه مرکزی گفت: متاسفانه با باندهای سازمان‌یافته روبه‌رو هستیم که با طراحی یک تصادف ساختگی بعضا خسارت‌های میلیاردی دریافت کرده‌اند، اما با ایجاد یک فضای رقابتی بین بیمه‌ها شاهد بررسی دقیق‌تر پرونده‌ها هستیم تا اگر مشکل جدی بود، به سرعت بررسی شود. به گفته او، در حال حاضر بیش از 10 درصد خسارت‌های پرداختی، ساختگی هستند. وی ادامه داد: کار بیمه‌گر شناسایی و ارزیابی ریسک است و بیمه‌گر اختیاری در تعیین حق بیمه ندارد. ولی باید قادر باشد احتمال وقوع این ریسک را پیش‌بینی کند. امین تاکید کرد: مکانیزم بیمه در جهان، پاداش و تنبیه است، ولی در ایران این گونه نیست. پس با وجود اینکه قانون اختیار را از بیمه‌گر سلب کرده و اجازه ارزیابی ریسک را به او نمی‌دهد، چگونه می‌توان انتظار رقابت در صدور بیمه‌نامه را بین شرکت‌های بیمه داشت؟ به گفته امین، در حال حاضر رقابت بیمه‌ها در خدمات‌رسانی است و تمام تلاش ما برای کنترل توانگری شرکت‌های بیمه است و آنها هم با توجه به سرمایه‌ای که دارند، می‌توانند ریسک‌پذیر باشند.


 تخلفات یکی از شرکت‌های بیمه
وی در مورد تخلف یکی از شرکت‌های بیمه گفت: یکی از شرکت‌های بیمه با تخصیص و تقسیم نادرست سرمایه شروع به فعالیت کرده است که متاسفانه در حال حاضر هم توانایی پرداخت خسارت به مردم را ندارد. بیمه مرکزی هم پیگیر این پرونده است و اقداماتی هم در این خصوص انجام داده و کارهای اجرایی و رسیدگی‌های لازم را بر عهده قوه‌قضائیه گذاشته است. رئیس کل بیمه مرکزی بر افزایش نظارت بر صنعت بیمه تاکید کرد و گفت: یک شرکت بیمه‌ای با سوء‌مدیریت، بیش از 600 میلیارد تومان حق بیمه دریافت کرد و بیش از 2 هزار نماینده گرفت و 2 میلیون بیمه‌نامه شخص ثالث صادر کرده است، اما اکنون از پرداخت خسارت ناتوان است یا خودداری می‌کند. 
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها