به گزارش پایگاه 598، پس از تشدید انتقادهای کارشناسان دینی و مجرب کشور از محتوای کتاب های درسی دانش آموزان شاهد خبر هایی از سوی محمد حاجی بابایی وزیر آموزش و پرورش مبنی بر تغییر و بازتالیف برخی از کتب درسی و آموزشی هستیم.
پس از تاکیدات رهبر معظم انقلاب در خصوص استفاده از ظرفیت های حوزه های علمیه برای کمک به فضای آموزشی کشور و تولید محتوای مناسب آموزشی، حاجی بابایی در سخنرانیها و گفتگو های مختلف از آمادگی کامل این وزارت برای تعامل و همکاری با حوزه های علمیه خبر داده است.
همچنین وزیر آموزش و پرورش نیز چندی پیش در در حاشیه برگزاری مراسم راهیان نور در پاسخ به سوال یکی از خبرگزاری ها، خبر از تغییر کتب درسی در جهت مبارزه با جنگ نرم داده بود که البته عملی نمودن مباحث مطرح شده نیازمند تولید محتوای اسلامی ایرانی می باشد که برای پیگیری این موضوع خبرنگار ما در گفتگویی کوتاه با محمد حاجی بابایی به بررسی آن پرداخته است.
وزیر آموزش و پرورش در پاسخ به این سوال که چرا کتاب های دین و زندگی مدارس را باید اساتید دانشگاهی بنویسند که اکثراً یک جلسه هم در کلاس، با دانش آموزان نبوده اند بیان داشتند که: یکی از ایرادات ما در گذشته همین بوده که شاید معلمین کمتر دخالت داشتند در تألیف کتب. ما الآن به شکلی ترتیب دادیم که از این به بعد از تمام استان ها، در مورد چاپ کتب، معلمین برجسته ی کشوری حضور پیدا کنند، نظر داشته باشند، ایده داشته باشند و حوزه ی تألیف و اجرا با هم یک تلفیقی داشته باشد.
ایشان همچنین در خصوص تالیف سری جدید کتاب های آموزشی توسط مولف های قبلی بیان داشت: هنوز این تغییرات به طور کامل انجام نشده است و ما هنوز مولف های قبلی را تغییر نداده ایم.
حاجی بابایی افزود: بنا داریم که همه کتاب های درسی را عوض کنیم و بازتالیف در کتاب های آموزشی را محقق سازیم . من اعتقاد دارم که کتاب های دین و زندگی ایرادهایی دارند و باید این ایراد ها با تعامل با مراکز مربوطه برطرف گردند.