إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

  •  
      
کد خبر: ۲۵۵۲۸۰
زمان انتشار: ۱۱:۴۰     ۰۶ مهر ۱۳۹۳
مهاجم استقلال به دلیل تعریف و تمجید از سرمربی تیم باشگاهی اش از حضور در لیست تیم ملی محروم شده است.

به گزارش پایگاه 598 به نقل از جام نیوز، محمد قاضی در دقیقه نود از تیم ملی کنار گذاشته شده است. اینطور که شنیده شده، یکی از اعضای کادر فنی تیم ملی، در تماس با محمد قاضی از حضور او در لیست جدید کارلوس کی روش خبر داده و از او خواسته تا خودش را برای اردوی پرتغال آماده کند.

 

مهاجم استقلال هم که از شنیدن این خبر حسابی خوشحال شده بوده، منتظر تماس فدراسیون نشین ها برای درخواست تحویل مدارکش می ماند اما هیچ تماسی با قاضی گرفته نمی شود.

 

این بازیکن وقتی شرایط را به این شکل می بیند، پیگیر قضیه می شود و پی می برد که نامش در لیست قرار نگرفته است. مثل اینکه فردی که پیش از این خبر حضورش در تیم ملی را داده بود، به او گفته که به خاطر تعریف و تمجید از امیر قلعه نویی، از سوی سرمربی تیم ملی دعوت نشده است.

اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام