کد خبر: ۲۵۵۱۱۷
زمان انتشار: ۰۰:۱۵     ۰۶ مهر ۱۳۹۳
مدیر عامل شرکت بازرگانی پتروشیمی با بیان این‌که با حل مشکلات بانکی و مسائل حمل‌ونقلی امیدواریم بتوانیم صادرات مستقیم به اروپا را آغاز کنیم، گفت: شرکت‌های بزرگ اروپایی و آسیایی خواستار واردات محصولات پتروشیمی از ایران هستند.
به گزارش پایگاه 598 ؛مهدی شریفی‌نیک‌نفس در حاشیه نهمین نمایشگاه ایران پلاست در جمع خبرنگاران با بیان این‌که در سال گذشته نزدیک 35 درصد صادرات محصولات پتروشیمی کشور از طریق این شرکت صورت گرفته است، گفت: در حال حاضر با توجه به این‌که نسبت به کمرنگ شدن افق تحریم‌ها و انجام فعالیت‌های صادراتی به صورت روتین امیدواری وجود دارد مراجعاتی از شرکت‌های بزرگ اروپایی و شرکت‌های ژاپنی و کسانی که ارتباط شان به دلیل تحریم‌ها با ما قطع شده بود، صورت گرفته است.
 
وی در ادامه با بیان این‌که این کشور‌ها خواستار واردات محصولات پتروشیمی از ایران هستند، گفت: در توافق‌نامه ژنو نام شرکت بازرگانی پتروشیمی با برند PCC از لیست تحریم‌ها حذف شده و در مجموع شرایط بهتری در صادرات داریم.
 
مدیر عامل شرکت بازرگانی پتروشیمی در ادامه افزود: انجام صادرات مستقیم به اروپا و انعقاد قرار‌داد‌های بلندمدت با شرکت‌های بزرگ دنیا با برند PCC این امکان را می‌دهد که قرار‌داد‌های تامین مالی و فاینانس مجددا اجرا شود و بتوانیم برای تقویت سرمایه‌گذاری در پروژه‌های پتروشیمی اقداماتی را انجام دهیم.
 
نیک‌نفس در ادامه با اشاره به این‌که سال گذشته حدود 1.4 میلیون تن پلی‌اتیلن از ایران به چین صادر شده که 33 درصد از این محصول از کانال شرکت PCC بوده است، خاطر نشان کرد: مذاکرات با خریداران آسان‌تر از گذشته شده و آنها با ترس کمتری برای خرید از ایران حضور پیدا می‌کنند.
 
به گفته وی تیمی از سوی شرکت بازرگانی پتروشیمی فعال شده تا در طی روزهای برگزاری نمایشگاه ایران پلاس با تیم‌های مختلف خارجی به صورت مستقیم مذاکراتی را انجام دهند.
 
مدیر عامل شرکت بازرگانی پتروشیمی به برگزاری کنفرانس بین‌المللی EPCA در وین اتریش اشاره و خاطر نشان کرد: شرکت بازرگانی پتروشیمی نیز در این کنفرانس در جمع بزرگان پتروشیمی حاضر خواهد شد که ارتباط مستقیمی که در حاشیه برگزاری این کنفرانس با شرکت‌های بزرگ بین‌المللی صورت می‌گیرد بسیار موثر خواهد بود.
 
شریفی‌نیک نفس در ادامه در پاسخ به سوالی مبنی بر این‌که بازرگانی پتروشیمی چه نقشی در عرضه ارز حاصل از فروش محصولات پتروشیمی دارد، گفت: این شرکت هیچ‌گونه نقشی در عرضه ارز حاصل از فروش ندارد و مجتمع‌های پتروشیمی خود ارز‌های حاصل از فروش محصولاتشان را مدیریت می‌کنند.
 
مدیر عامل شرکت بازرگانی پتروشیمی با اشاره به این‌که در برخی مجتمع‌های پتروشیمی به صورت سهامدار حضور داریم، گفت: البته حضور ما به صورت کنترلی نیست، چرا که کار اصلی ما بازرگانی است.
 
وی با اشاره به این‌که 25 سال از تاسیس شرکت بازرگانی پتروشیمی می‌گذرد و اکنون پس از شرکت ملی نفت بزرگ‌ترین صادر‌کننده کشور هستیم، خاطر نشان کرد: اکنون 10 دفتر و شرکت در مناطق مختلف دنیا داریم که به صورت مستقیم کار می‌کنند و 15 شرکت نیز به صورت غیرمستقیم با شرکت بازرگانی پتروشیمی در ارتباط هستند و در مجموع به 30 کشور جهان صادرات داریم.

منبع:ایسنا

اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها