علی اکبر کاهدی فوق تخصص گوارش و کبد در گفتگو با باشگاه خبرنگاران اظهار
داشت: الگوهای نامناسب زندگی به ویژه مصرف غذاهای چرب و ورزش نکردن، به
عنوان دو عامل افزایش دهنده خطر ابتلا به کبد چرب مطرح است.
وی
افزود: در واقع غذاهای پرچرب و نداشتن تحرک بدنی، موجب افزایش احتمال چاقی و
اضافه وزن شده و از این طریق خطر کبد چرب را افزایش میدهد. کاهدی با
اشاره به اینکه کبد چرب در زنان شیوع نسبتا بالاتری دارد، تاکید کرد: برخی
از آمارها نشان میدهند که حدود 50 تا 60 درصد موارد کبد چرب در جوامع
مختلف، مربوط به زنان و حدود 40 تا 50 درصد موارد بیماری مربوط به مردان
است.
وی با بیان اینکه میزان شیوع بیماری کبد چرب در جوامع و
کشورها متفاوت است، خاطرنشان کرد: در جوامعی که عوامل خطری نظیر چاقی، وجود
زمینه افزایش قند خون و همچنین چربی خون، بیتحرکی و ورزش نکردن بیشتر
است، احتمال و خطر ابتلا به کبد چرب نیز بسیار بیشتر است.