وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است

  •  
      
کد خبر: ۲۵۳۱۸۹
زمان انتشار: ۲۱:۰۹     ۳۰ شهريور ۱۳۹۳
ایسنا نوشت:

کنسول ترکیه در شهر موصل که از چنگال داعش نجات یافته گفت، گروگان‌ها از روز اول اسارتشان قصد داشتند تا برای ارتباط با آنکارا یک تلفن همراه را از دید شبه نظامیان داعش پنهان کنند.

به گزارش خبرگزاری جمهوری آذربایجان، اوزترک ییلماز، کنسول ترکیه در موصل پس از نجات 49 گروگان که به مدت بیش از سه ماه در دست داعش اسیر بودند، گفت: قصد داشتم از طریق تلفن همراهی که پنهان کرده بودیم با رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور، احمد داوود اوغلو، نخست وزیر و فریدون سینرلی اوغلو، معاون وزیر امور خارجه ترکیه مکالمه کنم.

وی افزود، گروگان‌ گیرهایشان آن‌ها را مجبور می‌کردند تا فیلم سر بریدن خبرنگاران آمریکایی و انگلیسی را تماشا کنند.

ییلماز ضمن انتقاد شدید از سر بریدن جیمز فولی، استیون سوتلف و دیوید هینس، خبرنگاران آمریکایی و انگلیسی گفت: ما از روز اول بر ترس از مردن غلبه کردیم و سر بریدن خبرنگاران توسط داعش هرگز باعث وحشت ما نشد.

وی افزود: آن‌ها ما را مجبور به تماشای این سربریدن‌ها می‌کردند. در هیچ سیاست و مذهبی دلیلی برای کشتن این چنین افراد وجود ندارد. یکی از دوستان ما به طور دست و پا شکسته به زبان عربی با آن‌ها صحبت کرد و وضعیت را توضیح داد. ما اجازه ندادیم تا هیچ فیلمی از ما گرفته شود تا کشورمان در شرایط سختی قرار گیرد.


نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام