به گزارش پایگاه 598 به نقل از تسنیم، آلو دارای طبع خنک و مقدار زیادی قند و هیدرات کربن دارد و خواص زیادی دارد؛ سرشار از ویتامینهای A , B , C و آهن و کاروتن است. همچنین، مقوی برای ورزشکاران و دارای فسفر، کلسیم، پتاسیم و پروتئین است.
آلوی ملین برای تقویت عمومی بدن، مسهل، قابض (ترش)، اشتها آور، ادرار آور، تب بر، کرم کش (برگ آلو) و برای بی نظمی عادت ماهانه مفید است. همچنین، برای رفع ضعفهای عمومی، نقرس، رماتیسم، تصلب شرائین، خستگی عصبی، کک و مک و رفع جوش مفید است.
میتوان آلو را به صورت خوراکی، میوه، برگ، ریشه، صمغ، شکوفه، برای (درمان یبوست مزمن) مصرف کرد که برای بالغین 10 عدد و کودکان 5 عدد یا کمتر، آلوی خشک را پخته؛ و شب قبل از خواب مصرف شود.
آلبالو نیز دارای طبع سرد و خشک است و خواص بی شماری دارد که میتوان به برخی از آنها اشاره کرد. همچنین، مقدار قابل ملاحظه ای کاروتن و ویتامینهای C , B نیز دارد.
آلبالو ضد نقرس (پوست)، تسکین عطش، مقوی معده و کبد گرم، ضد اسهال، قابض و تب بر است. از میوه آلبالو میتوان برای درمان برخی بیماریهای اعصاب استفاده کرد. آلبالو تونیک اعصاب (مغز هسته)، دل بهم خوردگی، قی صفراوی و اسهال،کاهش تب، ناراحتیهای کبدی، ورمهای مزمن روده، معده و کلیه، درمان تنگی رگهای قلب و کرونرها است.
میوه، برگ، مغز هسته، پوست درخت، دم و صمغ درخت آلبالو اثر درمانی دارد و میتوان صبح و شب مقداری آلبالو، شربت آلبالو، مربای آلبالو مصرف کرد.