وی با تأکید بر اینکه اسلام همان طور که عزاداری دارد خنده هم دارد و در غیر ایام عزاداری باید مردم را با خندههای حلال بخندانیم، گفته است: اگر بتوانیم سایت خنده حلال درست کنیم چند میلیون دانشآموز را جذب خواهیم کرد زیرا هنر خنداندن باید به شکل اصولی و دینی نهادینه شود.
پس از مطرح شدن این موضوع از سوی حجتالاسلام قرائتی توجه رسانهای به آن جلب شد و همه منتظر بودند، وی دست به اقدام بزند اما قرائتی عنوان کرد که هدف وی از مطرح کردن موضوع خنده حلال این بوده که خلأ وجود چنین مسئلهای را در جامعه عنوان و دستگاهها و نهادهای فرهنگی را به ایجاد سایتهای متعدد خنده حلال ترغیب کند.
وی همچنین از لزوم راهاندازی سایتهای خنده حلال توسط طلاب سخن گفته بود اما پس از مدتی موج خنده حلال که در روزهای اول توجه رسانهای و مردمی زیادی را به خود جلب کرده بود، فروکش کرد.
البته در این میان برخی حرکتها صورت گرفت مانند جمعآوری 198 لطیفه حلال توسط یاوران نماز و انتشار آن در سایت اطلاعرسانی ستاد اقامه نماز استان قم؛ لطیفههایی که حاوی مطالب طنز بدون توهین به هیچ قومیت یا فرد خاصی بودند.
برای خواندن این 198 لطیفه حلال اینجا را کلیک کنید!
ستاد اقامه نماز کشور نیز با ایجاد سایتی با عنوان خنده حلال در «سرویس اشتراک ویدئوی آپارات» بخشهای خندهدار سخنرانیهای حجتالاسلام قرائتی را به صورت ویدئوهای کوتاه منتشر کرده است. مسئولان تهیه این ویدئوها تاکنون بیش از 90 بخش کوتاه از نکات طنز سخنرانیهای حجتالاسلام قرائتی را تهیه و تعدادی از آنها را در در سایت خنده حلال بارگذاری کردهاند.
البته متأسفانه راهاندازی سایتهای خنده حلال آنچنان که مد نظر حجتالاسلام قرائتی بود محقق نشد و لازم است توجه دوبارهای به این خلأ تفریحی در جامعه صورت گیرد آن هم با مد نظر قرار دادن گسترش روزافزون خندههای آمیخته با تمسخر، استهزاء، مطالب پورنو و ... در جامعه و در فضای مجازی از جمله وایبر، فیسبوک، لاین، تانگو و ... .
برای دیدن سایت خنده حلال اینجا را کلیک کنید!