آیت الله عباس کعبی نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا با اشاره به ارکان و عوامل اقتدار درونی نظام اسلامی در عرصههای مختلف، گفت: نظام مقدس جمهوری اسلامی، نظامی مقتدر در منطقه و عرصه جهانی است و این اقتدار با توجه به همه مولفههای قدرت قابل ارزیابی است.
وی به قدرت نظامی، امنیتی و بازدارندگی جمهوری اسلامی اشاره کرد و ابراز داشت: به الطاف الهی نظام جمهوری اسلامی از قدرت و امنیت خوبی در سطح منطقه برخوردار است و آمادگی بالایی برای پاسخگویی به هرگونه تحرکی را علیه این خاک و آب دارد.
آیت الله کعبی با اشاره به اقتدار ایران در عرصه سیاسی، عنوان کرد: نظام مردم سالار اسلامی متکی به رای مردم است و در سازوکارهای انتخاباتی از یک طرف بر مبنای قدرت الهی است و از طرف دیگر اعتماد بین ملت و نظام در حد اعلا و بسیار خوبی وجود دارد و پیوند عمیق ملت بانظام و رهبری یکی دیگر از مولفههای اقتدار این نظام جمهوری اسلامی است.
نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری به اقتدار ایران در عرصه علم و فناوری اشاره کرد و اظهار داشت: نظام جمهوری اسلامی در عرصه علمی و فناوری رشد چشمگیر و پرشتابی داشته که این پیشرفت در حوزههای پزشکی، صنعتی، کشاورزی قابل مشاهده است.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با تأکید بر قدرت ایران در زمینه فرهنگ، تصریح کرد: نظام جمهوری اسلامی با اتکای به ایمان و معنویت و پیوند عمیق علم و ایمان به گفتمان انقلاب اسلامی و یک گفتمان انسانی و الهی پیشرفت قابل توجهی در عرصه مهم فرهنگی داشته است.
وی با اشاره به پیشرفت ایران در زمینه اقتصاد، خاطرنشان کرد: علیرغم همه تحریمها و فراز و فرودها باید بگوییم که تحریمها یک فرصت برای تحقق اقتصاد مقاومتی است؛ ما در این 35 سالهمواره در تحریم بوده ایم و با تلاش، پشتکار و خلاقیتاین مساله رابه فرصتی برای پیشرفت وآبادانی بیشترکشور تبدیل کرده ایم.
آیت الله کعبی نظام جمهوری اسلامی را نظامی دانش بنیان، عدالت محور و دارای نیروهایی شایسته، نخبه و کارآمد دانست و ابراز داشت: با تقویت روحیه خلاق و با اتکا و تلاش برای دستیابی به فناوریهای نوین میتوانیم به سمت رشد و تعالی علمی حرکت کنیم و با توجه به نقشه علمی جامعه مسیر همواری را پیش روی داریم.
نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری به تحول علمی در دانشگاهها با محوریت تحول در علوم انسانی اشاره کرد و اظهار داشت: متولیان امور علمی کشور میتوانند از لحاظ اسلامی سازی علوم انسانی، به روز رسانی و کارامد سازی علوم اسلامی تحول پایه و عمدهای را در دانشگاهها ایجاد کنند.