کد خبر: ۲۴۸۵۹۹
زمان انتشار: ۱۳:۱۱     ۱۶ شهريور ۱۳۹۳
بر اساس کتاب "روزشمار ۸ ماه نبرد مقدس"، فتنه ۸۸ به مانند یک غربال ناخالصی‌های انقلاب را گرفت، برای هر غربال نیاز به تکان‌های شدید است و هر که با غربال هماهنگ باشد از فیلتر آن می گذرد ولی حسنش آن است که ناخالصی‌ها گرفته می‌شود.
به گزارش پایگاه 598 به نقل از باشگاه خبرنگاران، كتاب "روزشمار ۸ ماه نبرد مقدس" نوشته اميرحسين ثابتی از سوی مرکز اسناد انقلاب اسلامی منتشر شده است. اين كتاب شامل يك ضميمه‌ای ۲۰۰ صفحه‌ای است كه در اين ضميمه به اخبار و رويدادهای مربوط به يكم تا ۲۱ خرداد ۸۸ پرداخته شده است.

این کتاب به حوادث پس از انتخابات سال ۸۸ پرداخته و مسائل مرتبط با فتنه ۸۸ را واکاوی می‌کند. این گزارش برگرفته از کتاب "روزشمار ۸ ماه نبرد مقدس" است که بخش‌هایی از آن در این گزارش ملاحظه می‌شود.

پس از پیروزی انقلاب اسلامی ملت سربلند و مجاهد کشور ما در مقابل انواع فتنه ها و انحرافات استادگی مثال زدنی خود را نشان دادند. بعد از وفات جانسوز امام خمینی(ره) در سال ۶۸ ما شاهد انواع فتنه‌ها و انحرافات عظیم‌تر بودیم.

فتنه ۸۸ به مانند یک غربال ناخالصی‌های انقلاب را گرفت، برای هر غربال نیاز به تکان‌های شدید است و هر که با غربال هماهنگ باشد از فیلتر آن می گذرد ولی حسنش آن است که ناخالصی‌ها گرفته می‌شود.

غربال فتنه ۸۸ منافقین، غربزده‌ها و متحجرین را جدا کرد و زاویه اشان را با خط امام و انقلاب نشان داد.

کسانی که در دوران امام خمینی(ره) خود را از مدافعان ایشان و انقلاب می‌پنداشتند و مبارزات علیه شاه مخلوع را در دستور کار خود قرار داده بودند، بعد از امام راحل از مسیر خود و راهی که برای خود از حق ترسیم کرده بودند سست شده و بعد از مدتی تمام کارهایی که در دوران ایشان انجام داده بودند به تدریج اهداف والای نظام را فراموش کردند.

پیشگویی، پیشگویان فتنه ۸۸ در اصل کدهایی بود از فتنه چینی و برنامه‌های از پیش تعیین شده که گزارش پيش رو يکی از مهم‌ترين روزهای حوادث ۲۲ و ۲۳ خرداد ۸۸ را بررسي کرده است.


سه شنبه، ۱۶ تير، تاکيد مير حسين موسوی بر لزوم رعايت قانون


رئیس جمهور در گفتگوی زنده تلویزیونی شبکه اول سیما با مردم گفت:

" دشمنان مستکبر بدانند که یک خاطره و چهره زشت دیگری از خود در ذهن تاریخی ملت ما نسبت به آن‌ها شکل گرفت و اضافه شد چراکه ملت ایران هنوز خاطره تلخ اسقاط دولت ملی در ۲۸ مرداد ۳۲ توسط همین مستکبران را از یاد نبرده و این دخالت‌های اخیر آن‌ها، آن ذهنیت را در بین ملت ایران هم زنده و هم تقویت کرد."

پارلمان نیوز در خبری آورده بود: میرحسین موسوی در جمع تعدادی از همفکرانش در پاسخ به پرسش یکی از حضار درباره " مشروعیت دولت " با بیان اینکه مشروعیت دو نوع است یک مشروعیتی است که برآمده از شرع است و نوع دیگر آن مشروعیتی سیاسی است تصریح کرد: " وقتی دولتی در چارچوب قانون شکل نمی‌گیرد در نظر مردم مشروعیت ندارد و این مسئله دولت را تضعیف می‌کند و حتی آن را به سمت خشونت علیه مردم سوق می‌دهد" وی با تاکید بر اعتقاد خود نسبت به کار گروهی و تشکیلاتی گفت: " تصمیم و تلاش دارم که با جمعی به‌صورت منظم و سامان‌یافته کارکنم و از اول هم عادت به کار فردی و تک نفره نداشته‌ام"

موسوی در ادامه سخنان خود با تاکید بر لزوم رعایت قانون اظهار داشت: " ما می‌گوییم دولت مشروعیت ندارد، چون آرای مردم را ندارد و باید تلاش کنیم که از طریق حرکت در چارچوب قانون، اعتراض خود را نسبت به محتوای حرکت صورت گرفته نشان دهیم. در غیر این صورت مجبوریم در هر قدمی از خود یک دیگری بسازیم و این چیزی نیست که به دنبالش هستیم."


روزنامه اعتماد ملی نوشت: قدرت الله علیخانی نماینده قزوین در خصوص اعلام تشکیل حزب از سوی میرحسین موسوی گفت: "شخصاً به نوبه خود و به‌عنوان یک شهروند ایرانی از تأسیس چنین حزبی استقبال می‌کنم."

چهارشنبه، ۱۷ تير، واکنش ولايتی به قرائت بخش‌هایی از اظهارات مداخله‌جویانه مقامات غربی


ایرنا به نقل از مرتضی تمدن، استاندار تهران اعلام کرد: هیچ‌گونه مجوزی برای تجمع و راهپیمایی در روز ۱۸ تیر نه درخواست شده و نه صادرشده است.

علی‌اکبر ولایتی با حضور در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه ۲ سیما در واکنش به قرائت بخش‌هایی از اظهارات مداخله‌جویانه مقامات غربی در قبال مسائل داخلی کشورمان توسط مجری برنامه گفت: " اجازه بدهید در خصوص همین آقای فراتینی و ایتالیا قدری صحبت کنیم تا حد و اندازه ایتالیا و وزیرش مقداری مشخص شود.

وی در ادامه توصیه کرد: فراتینی باید تصاویر نقش رستم در نزدیکی پرسپولیس جایی که شاهپور اول امپراطور ایران، و "الریانو" امپرطور روم را تسلیم و زندانی کرد ببیند لقمه‌هایی بزرگ‌تر از دهانشان بگیرند این تصویر غرورآفرین برای ایرانی‌ها و خفت‌بار برای رومی‌ها همچنان باقی‌مانده است"


پنج شنبه، ۱۸ تیر، عدم برخورد نیروی انتظامی به مذاق آشوبگران خوش نیامد


رجانیوز: «درحالی‌که برای آنچه که راهپیمایی گرامیداشت ۱۸ تیر خوانده می‌شد از یک هفته قبل در رسانه‌های ضدانقلاب فراخوان داده شد و حتی مسیرهای هشت‌گانه‌ای برای راهپیمایی منتهی به میدان انقلاب تهران اعلام‌شده بود، این فراخوان با عدم استقبال شهروندان تهرانی مواجه شد. از ساعت ۱۸ پنج شنبه حدود ۱۰۰ نفر در خیابان وصال تهران اقدام به راهپیمایی همراه با سکوت به سمت بلوار کشاورز کردند که نیروهای انتظامی حاضر در محل نیز برخوردی با این افراد نکردند.

تدبیر نیروی انتظامی در عدم برخورد با این تعداد محدود که گویا به مذاق آشوبگران خوش نیامده بود، موجب شد برخی افراد اقدام به آتش زدن چند سطل زباله کردند. بااین‌حال، عبور و مرور خودروها در خیابان انقلاب به‌صورت عادی جریان داشت و این تجمع چند ده نفره حتی به اخلال در عبور و مرور مردم در خیابان اصلی منجر نشد.

درعین‌حال، رسانه ضدانقلاب صدای امریکا که در دقایق ابتدایی شکل‌گیری این تجمع سعی در تحریک مردم برای پیوستن به آن از طریق تماس‌های تلفنی و بیان مشاهدات حاضران در تجمع داشت، پس‌ازآنکه اغلب تماس‌گیرندگان تأکید می‌کردند که نیروهای انتظامی برخورد سختی با معدود تجمع‌کنندگان نداشتند و هرگز تیری به سمت آنان شلیک نکردند، ترجیح داد این برنامه را قطع کند. همچنین بی‌بی‌سی فارسی که یکی از اصلی‌ترین رسانه‌های محرک در آشوب‌های ۲ هفته اول پس از انتخابات بود، تنها به انتشار چند خبر کوتاه در خصوص تجمع امروز اکتفا کرد.»

تابناک آورده است: «شاهدان عینی خبر دادند که تجمعاتی در محدوده میدان انقلاب، خیابان جمال‌زاده تا میدان ولی‌عصر صورت گرفت که با هشدار پلیس و برخوردهای جزئی میان معترضین و پلیس پایان یافت.»

پرس تی وی اعلام کرد: «صدها نفر در اطراف دانشگاه تهران، پس از ناآرامی‌های اخیر انتخاباتی تجمع کرده‌اند. در این تجمعات پراکنده نیروهای امنیتی حضوری پررنگ و چشمگیر داشتند و سعی کردند به متفرق کردن جمعیت مبادرت کنند.»

گری سیک مشاور اسبق امنیت ملی امریکا، در سایت شخصی خود نوشت: «اپوزیسیون باید در آرامگاه آیت الله خمینی ‌(ره)‌، بست بنشینند.»

وی در ادامه راهکار دیگر خود را نیز این‌طور پیشنهاد داد: «جدای از موسوی و همسرش، شماری از افراد که صلاحیت‌شان شان در هاله‌ای از شک و تردید قرار دارد و کسانی که طی ۲ دهه گذشته در عرصه سیاست فعال نبودند، باید به این حرکت بپیوندند.‌

علیرضا بهشتی، همسر شهید رجایی، همسر شهید همت، برخی از اعضای خانواده آیت‌الله خمینی ازجمله حسن، زهرا (عمه‌اش) و علی اشراقی (نوه آیت‌الله خمینی)، ازجمله اسامی هستند که به ذهن من می‌آید.‌ حتی، علی مطهری را نیز باید به پیوستن به این حرکت ترغیب کرد. سپاه پاسداران برای درهم شکستن و سرکوب چنین جمعیتی در چنین مکان مقدسی نمی‌تواند دست‌به‌کار شود.‌ معتقدم، به‌ویژه، درصورتی‌که برخی آیت‌الله‌ها در قم و مناطق دیگر، نامه‌هایی را در حمایت از معترضان بفرستند، این اقدام، فشاری را به سپاه وارد خواهد کرد که شکستش را نزدیک خواهد کرد.»

وی در پایان تأکید کرد: « تا زمانی که سپاه و بسیج از میدان خارج نشوند، موفقیت اپوزیسیون در ایران محال است.»

رجانیوز نوشت: ستار هدایت خواه نمانیده مردم یاسوج در مجلس در جمع مردم این شهر، موضع‌گیری‌های رئیس مجلس در خصوص حوادث پس از انتخابات را غیراصولگرایانه دانست و تأکید کرد: «با توجه به اتفاقات اخیر و برخی موضع‌گیری‌ها توسط چهره‌های سیاسی باید گفت رییس مجلس، نقش نامناسبی را ایفا کرد و انتظار می‌رفت آقای لاریجانی پس از بیانات رهبر انقلاب به‌طور شفاف و قوی در رابطه با برخی مسائل قبل و بعد از انتخابات موضع‌گیری می‌کرد. لاریجانی در مواضع خود، مشکلات شخصی با شخص آقای رییس جمهوری را دخالت داد.»

مسعود رجوی سرکرده گروهک تروریستی سازمان مجاهدین خلق (منافقین) با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: «درس بزرگ برای آینده این است که وقتی دشمن می‌خواهد با... سرکوبگر لباس شخصی یا قلاده وار هیچ امکانی برای تجمع و تظاهرات بزرگ باقی نگذارد و سایرین هم عدم صدور مجوز قانونی را بهانه می‌کنند اصلاً در فکر کثرت و کمیت نباشید ... حتی در شرایطی که هیچ‌گونه امکان تجمع نیست هسته‌های ۹ نفره، ۵ نفره و حتی هسته‌های مقاومت ۳ نفره جوانان انقلابی می‌توانند نیروهای سرکوبگر دشمن را تجزیه، خسته و فرسوده کنند.»


جمعه، ۱۹ تیر، مهدی کروبی به‌جای استفاده از عبارت «دیار باقی»، به‌اشتباه از عبارت «دیار فانی» استفاده کرد

شبکه ایران آورده است: مهدی کروبی در نامه ای سرگشاده به رئیس قوه ی قضائیه از بازداشت اغتشاشگران بعد از انتخابات انتقاد کرد.

وی در قسمتی از نامه خود به‌جای استفاده از عبارت «دیار باقی»، به‌اشتباه از عبارت «دیار فانی» استفاده کرد و نوشت: "ممکن است که کروبی را هم به دیار فانی بفرستند اما ملت زنده می‌ماند و حق خود را می‌گیرد."

خبرنامه دانشجویان ایران نوشت: «پس از کشف مکان اصلی ستاد جنگ و عملیات روانی میرحسین موسوی در برج ده طبقه‌ای واقع در قیطریه، شواهد و اطلاعات بسیاری در مورد ارتباط تنگاتنگ تشکیلاتی ستاد موسوی با بی. بی. سی فارسی به دست آمد. در ستاد مستقر در این برج ده طبقه که متعلق به (م.ه) است، استودیوی ضبط برنامه‌های مکرر تلویزیونی برای پخش در این شبکه ضبط می‌شده است. مدیریت ستاد عملیات روانی مذکور را محسن امین زاده از اعضای اصلی حزب مشارکت بر عهده داشته است.».
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۱
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها