کد خبر: ۲۴۸۲۲۸
زمان انتشار: ۱۰:۴۸     ۱۵ شهريور ۱۳۹۳
گزارش بانک مرکزی آمریکا بر شکاف طبقاتی دوران اوباما؛
«فقیر‌ها فقیر‌تر و پولدارها پولدار‌تر می‌شوند.» این بخشی از ترانه مشهور«ماریا» اثر «آشر» خواننده سیاهپوست آمریکایی بود که در نخستین سال‌های روی کار آمدن جورج بوش پسر همه‌گیر شد و حالا در آخرین سال‌های دوران ریاست جمهوری 8ساله جانشین بوش، تبدیل به جان‌مایه گزارش بانک مرکزی آمریکا از توان اقتصادی مردم ینگه دنیا شده است.
به گزارش پایگاه 598 به نقل از وطن امروز، «فقیر‌ها فقیر‌تر و پولدارها پولدار‌تر می‌شوند.» این بخشی از ترانه مشهور«ماریا» اثر «آشر» خواننده سیاهپوست آمریکایی بود که در نخستین سال‌های روی کار آمدن جورج بوش پسر همه‌گیر شد و حالا در آخرین سال‌های دوران ریاست جمهوری 8ساله جانشین بوش، تبدیل به جان‌مایه گزارش بانک مرکزی آمریکا از توان اقتصادی مردم ینگه دنیا شده است.


2سال پس از سرکوب اعتراضات علیه نابرابری در آمریکا که به جنبش «99درصد» یا «اشغال وال‌استریت» مشهور شد، شکاف طبقاتی چنان آشکار شده که صندوق ذخیره فدرال (بانک مرکزی آمریکا) که خود در خدمت اقلیت سرمایه‌دار وال‌استریت است مجبور است در گزارش سه سالانه‌اش به این موضوع اعتراف کند.

به گزارش روزنامه واشنگتن تایمز، طبق بررسی‌ای که این هفته توسط بانک مرکزی آمریکا منتشر شد، تحت ریاست جمهوری باراک اوباما تنها طبقه ثروتمند 10 درصدی، شاهد افزایش میانگین درآمد خود بوده‌اند. در عوض 90 درصد دیگر جامعه کم‌درآمدتر از قبل شده‌اند. داده‌های بانک مرکزی آمریکا سال‌های 2010 تا 2013 را پوشش می‌دهد که طی آن اوباما به صورت مستمر علیه نابرابری درآمدی تبلیغات کرد و توانست باز هم در انتخابات پیروز شود. اوباما در همان حال که جنبش «اشغال وال استریت» را با ترفندهای اطلاعاتی بی‌سر و صدا سرکوب می‌کرد خود بر موج اجتماعی به راه افتاده توسط آنها سوار شد و  با ترسیم جمهوریخواهان به عنوان ابزاری برای ثروتمندان وال‌استریت، توانست در انتخابات ریاست جمهوری 2012  نیز موفق شود.

 گزارش بانک مرکزی آمریکا همچنین نشان می‌دهد با وجود آنکه طی سال‌های 2010 تا 2014 تولید ناخالص ملی این کشور 1/2درصد رشد داشته و بیکاری از 9/9 درصد به 5/7 درصد رسیده است، فقط خانواده‌هایی که از نظر توزیع درآمدی در سطحی بسیار بالا قرار دارند شاهد تحصیل درآمدهای گسترده بوده‌اند. در همین حال روز پنجشنبه  کارگران معترض رستوران‌های فست‌فود  در بیش از 100 شهر آمریکا با برگزاری تحصن و راهپیمایی در اطراف رستوران‌ها خواستار حداقل دستمزد روزانه 15 دلاری برای خود شدند. پلیس هم صدها معترض را بازداشت کرد.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۱
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها