وی خاطرنشان کرد: شعار سال مقام معظم رهبری باید توسط دانشگاهها پیادهسازی و سپس توسط مسئولان به عنوان یک الگوی مناسب در جامعه پیادهسازی شود.
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها افزود: امروز تهاجم فرهنگی دانشگاههای کشور را فرا گرفته است، امیدوارم اساتید بسیجی و همه کسانی که به انقلاب عرق دارند در مقابل این تهاجمات ایستادگی کنند؛ بسیج در مسیر فرهنگی، علمی و سیاسی تأثیرگذار است.
محمدیان با اشاره به اینکه تمدن نوین اسلامی آغاز شده است، بیان کرد: مؤلفه اصلی در تمدن اسلامی توجه به علم، تعقل، تدبیر و تفسیر است که جامعه را به سمت آرمانهای تمدن اسلامی سوق میدهد.
وی با اشاره به فرهنگ کار و قدسی شدن کار در اسلام، اظهار کرد: ایجاد مسئولیت اجتماعی و روحیه جمعگرایی در فرهنگ اسلامی سبب افزایش توانمندی افراد میشود.
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها افزود: نهی از منکر و امر به معروف در اسلام سبب نظارت دلسوزانه در جامعه میشود و پرچم عدالت که پرچم اجتماعی اسلام است در جامعه باید برافراشته شود.
محمدیان با اشاره رکن چهارم تمدن اسلامی، عنوان کرد: تکیه بر مکارم اخلاقی و توجه به خدا و معنویتگرایی سبب اعتلای تمدن اسلامی میشود.
وی با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری بر این مولفهها تأکید بسیار داشتند، گفت: مدیریت جهادی بالاتر از کار جهادی است و مدیران باید به مدیریت جهادی سامان دهند.
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها در بخش پایانی سخنان خود با انتقاد از تبلیغات انتخاباتی گفت: همه دستاوردها و بالندگیها در عرصه انتخابات به فراموش سپرده میشود و دستها بر روی نقاط ضعف گذاشته میشود که این امر دارد تبدیل به یک سنت شده است؛ گاهی این سیاهنماییها در ذهن مردم و تحلیلهای خارجی تحلیل سوء میگذارد که باید برای آنها چارهاندیشی کرد.
وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری خاطرنشان کرد: بزرگترین موفقیت ما در 36 سال گذشته فائق آمدن بر مشکلات عدیده در کشور است و این امر سبب شده تا ملت ایران احساس عزت کند؛ ملت ایران فهمیده است که میتواند روی پای خود بایستد و کشور ایران به یک کشور تأثیرگذار در دنیا تبدیل شده که همه این موفقیتها در شرایط تحریم و دشمنی اتفاق افتاده است.