وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است

  •  
      
کد خبر: ۲۴۵۴۹
زمان انتشار: ۱۲:۵۵     ۰۵ آبان ۱۳۹۰
گزارش هواشناسي حاكي از آسمان ابري همراه با بارش باران و وزش باد گاهي همراه با رگبار و رعد و برق است كه بدين‌ترتيب پيش‌بيني مي‌شود شاخص كيفيت هوا به غير از مناطق پرتردد و شلوغ در ساير مناطق شهر در شرايط «سالم» باقي بماند.
مديركل هواشناسي استان تهران با اشاره به كاهش سه درجه‌اي دماي هوا ازپنج‌شنبه در پايتخت گفت: بارش باران در تهران تشديد مي‌شود.

به نوشته ایسنا، مهندس محسن جباري با اشاره به اينكه براي روز جمعه بارش پراكنده در تهران پيش‌بيني شده است افزود: از روز شنبه مجددا فعاليت اين سامانه در پايتخت شديد شده و تا سه‌شنبه آينده تهران تحت تاثير بارش‌هاي باران و ارتفاعات آن تحت تاثير برف خواهد بود.

وي با اشاره به اينكه از پنج‌شنبه تغيير چنداني در دماي هواي پايتخت به جزء كاهش پيش‌بيني شده صورت نخواهد گرفت، گفت: در عين حال طي روزهاي آتي وزش باد در تهران عادي بوده و باد شديد نخواهيم داشت.

گزارش هواشناسي حاكي از آسمان ابري همراه با بارش باران و وزش باد گاهي همراه با رگبار و رعد و برق است كه بدين‌ترتيب پيش‌بيني مي‌شود شاخص كيفيت هوا به غير از مناطق پرتردد و شلوغ در ساير مناطق شهر در شرايط «سالم» باقي بماند.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
پر طرفدار ترین ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام