کد خبر: ۲۴۲۱۱۶
زمان انتشار: ۲۲:۲۸     ۲۰ مرداد ۱۳۹۳
اختلافات رحیمی و سیاسی به عنوان دو عضو ارشد تیم مدیریتی پرسپولیس بار دیگر این تیم را در گرداب مشکلات داخلی گرفتار کرده است.
به گزارش پایگاه 598، روز 7 اردیبهشت امسال بود که امیر خادم با اختیار تامی که از سوی وزارت ورزش و جوانان گرفته بود، اعضای جدید هیات مدیره باشگاه پرسپولیس را انتخاب کرد. یک روز بعد رحیمی با انتخاب هیات مدیره مدیرعامل جدید سرخ‌ها شد تا پرسپولیس فصل تازه‌ای در حیات خود را شروع کند.

 

هیات مدیره و مدیرعامل جدید با توجه به فاصله سه ماهه تا آغاز لیگ برتر زمان خوبی برای بستن تیمی قدرتمند داشتند که هم در لیگ و هم در آسیا مدعی باشد. از سوی دیگر با کمک وزارت ورزش، برای نخستین بار اسپانسر هم همزمان با هیات مدیره انتخاب شد تا نگرانی‌های مدیران باشگاه از این لحاظ کمتر شود.

 

در همان مقطع زمانی شائبه‌هایی پیرامون چرایی و چگونگی انتخاب اعضا وجود داشت. در این ترکیب تنها زادمهر و استیلی فوتبالی بودند و سایر اعضا اقتصادی و سیاسی بودند. گمانه‌زنی‌ها حاکی از این بود که استیلی برای انتخاب این اعضا به خادم مشورت داده و افرادی مثل سیاسی(تاجر و سرمایه‌دار)، سلیمی (شهردار منطقه 21) و کاظم‌پور از نزدیکان او بوده‌اند. موضوعی که خیلی زود از سوی استیلی تکذیب شد اما گذر زمان نشان داد این ادعا چندان هم بی‌اساس نبوده است!

 

از همان زمان که هیات مدیره با شیوه جدیدی معرفی شد همه انتظار داشتند که این بار دیگر خبری از مشکلات سابق در هیات مدیره نباشد؛ مسائلی از جمله مصاحبه‌های فراوان اعضای هیات مدیره که بیشتر برای استفاده از رسانه‌های برای محبوب و معروف شدن بود تا کمک به رفع مشکلات موجود در باشگاه.

 

اتفاقا از همان ابتدا وضعیت به خوبی پیش می‌رفت. رحیمی که در سپاهان هم نشان داده بود زیاد علاقه‌ای به مصاحبه ندارد استیلی را به عنوان سخنگو انتخاب کرده بود و آنطور که استیلی می‌گفت سایر اعضای هیات مدیره هم حق مصاحبه نداشتند تا فقط سخنگو صحبت کند. اما با گذشت یکی‌، دو ماه مصاحبه‌های اعضا به ویژه سیاسی و کاظم‌پور شروع شد. سیاسی و کاظم‌پور با صحبت‌هایی هماهنگ شده و مشخص کاملا در جهت مخالف رحیمی گام برمی‌داشتند و ثابت کردند که از ابتدا نیز با او همسو نبوده‌اند. در این میان سیاسی به عنوان رئیس هیات مدیره با مصاحبه‌های متعدد خود علاوه بر زنده کردن یاد و خاطره رویانیان، سعی می‌کرد به طور غیرمستقیم به رحیمی بفهماند که با او مشکل دارد و آخرین ترکش خود را با صحبت درباره جایگاه دایی در پرسپولیس زد و گفت حتی سرمربی پرسپولیس جایگاه محکمی در باشگاه ندارد، آن هم تنها بعد از گذشت دو هفته از لیگ!

 

مصاحبه رحیمی که در پاسخ به اظهارات سیاسی انجام شد، کدهای زیادی از وضعیت نابسامان باشگاه و اختلافات برخی اعضای هیات مدیره و رحیمی دارد. در این گزارش علاوه بر باز کردن این کدها قصد داریم به اتفاقات دیگری اشاره کنیم که به نوعی ثابت می‌کند برخی اعضای هیات مدیره با برنامه‌ای عظیم نه تنها برای پرسپولیس بلکه برای فوتبال وارد کادر مدیریتی باشگاه سرخ شده‌اند.

 

1- نخستین حاشیه بزرگ هیات مدیره زمانی به وجود آمد که فایل صوتی اولین جلسه هیات مدیره به دست یکی از رسانه‌ها رسید و تمام اظهارات اعضا ریز به ریز منتشر شد؛ شوک بزرگی به پرسپولیس که ثابت می‌کرد اعضای هیات مدیره برای تغییر دایی گام برداشته‌اند. دو تن از اعضا از رفتار صادقیان و سن نیلسون انتقاد کرده بودند. موضوعی که البته بار دیگر از سوی استیلی تکذیب شد و او گفت ما حاضریم در همه جلسات هیات مدیره دوربین قرار دهیم تا همه مردم از صحبت‌های ما مطلع شوند.

 

2- رحیمی در مصاحبه خود تاکید کرده که در ماجرای جدایی بازیکنان بزرگ از پرسپولیس حرف‌های زیادی هست که هنوز نزده و مردم از خیلی مسائل خبر ندارند. او گفته به زودی خواهد گفت که چه کسانی سنگ‌اندازی کردند که ستاره‌ها در پرسپولیس نمانند. اما ماجرا از چه قرار است؟

 

علی دایی 18 اردیبهشت برنامه کامل خود برای فصل جدید را به رحیمی داد و دو طرف خیلی زود جلسات متعددی با یکدیگر برگزار کردند تا پرسپولیس با آمادگی کامل وارد لیگ چهاردهم شود. دایی در آن برنامه که پیش از سفر تیم ملی فوتبال به اردوی اتریش تنظیم شده بود به مدیریت باشگاه تاکید کرده بود که ملی‌پوشانی مثل سیدجلال حسینی و خلعتبری حفظ شوند. اما هیات مدیره باشگاه با پیش کشیدن این بهانه که فعلا حساب‌های باشگاه مسدود است و نمی‌توانیم پولی بدهیم تمدید قرارداد این بازیکنان را به تاخیر انداخت. آیا نمی‌شد بازیکنان را به ماندن راضی کرد و بعد از باز شدن حساب‌ها پولشان را به آنها پرداخت کرد؟ مگر همین الان که حساب‌ها باز شده پول وعده داده شده به دست بازیکنان رسیده است؟!

 

3- علی دایی در یکی از مصاحبه‌های خود در اواخر فصل گذشته از آمادگی یک شرکت برای اسپانسرینگ پرسپولیس و پرداخت 42 میلیارد به باشگاه خبر داده بود. در آن زمان که هنوز پروین مدیریت باشگاه را در دست داشت خادم از آن شرکت برای اسپانسر شدن ضمانت بانکی خواسته بود. با وجود اینکه مشکلی از نظر ضمانت بانکی وجود نداشت، مسائلی بر سر واگذاری برند به وجود آمد که این اسپانسر از سوی وزارت ورزش رد شد. حال که چند ماهی از آن موضوع می‌گذرد مشخص می‌شود که نام آن شرکت "کیان‌آرا" بوده است و حاضر بوده 12 میلیارد از 42 میلیارد را هم نقدا و پیش از پایان فصل قبل پرداخت کند. با این حال اسپانسر جدید پرسپولیس چند روزی پس از معرفی هیات مدیره مشخص شد. بهنام پیشروی کیش که تاریخ ثبت شرکتی‌اش پس از انتخاب هیات مدیره بوده و حتی در لوگویی که برای خود انتخاب کرده از لوگوی باشگاه پرسپولیس کپی‌برداری کرده موظف شد تا پایان فصل 30 میلیارد به پرسپولیس پرداخت کند. این صحبت رحیمی که چک‌های اسپانسر مدام برگشت می‌خورد این تصور را به وجود می‌آورد که ظاهرا وزارت ورزش هم ضمانت بانکی از اسپانسر انتخابی خود نگرفته است. هرچند امروز خادم در جدیدترین صحبت‌های خود از اسپانسر باشگاه حمایت کرده اما اگر موضوع قبول اسپانسر بدون خواستن ضمانت بانکی صحیح باشد، باید از وزارت ورزش پرسید چطور به پیشنهادهای دیگر برای اسپانسرشیپی که یکی از آنها 80 میلیارد و دیگری 100 میلیاردی بود توجهی نمی‌شود اما پیشنهاد 30 میلیاردی بدون گرفتن ضمانت بانکی می‌شود اسپانسر باشگاه؟!

 

4- سیاسی که در حال حاضر رئیس هیات مدیره است با همکاری برادر و چند دوست دیگرش در خرید امتیاز راه آهن هم نقش بسزایی داشته است. در ابتدای حضورش در پرسپولیس اظهارنظری به نقل از او در یکی از رسانه‌ها منتشر شد که سه میلیارد به دایی می‌دهیم تا برود و به جایش استیلی را می‌آوریم؛ صحبتی که نه تایید شد نه تکذیب. شکی نیست که سیاسی کاملا بدون سابقه فوتبالی وارد هیات مدیره شده و از مسائل داخل مستطیل سبز چیزی نمی‌داند اما بعد از سه ماه حتما می‌داند که برای حفظ آرامش تیم نباید از جایگاه نامطمئن سرمربی آن هم دو هفته بعد از شروع لیگ صحبت کرد. واقعا پشت حرف‌های سیاسی چه برنامه و منظوری نهفته است؟ غیر از این است که در سال‌های گذشته هم پرسپولیس به خاطر همین اظهارنظرهای بی‌مورد اعضای هیات مدیره بارها به حاشیه رفته بود؟ استقلال از این نظر کاملا نقطه مقابل پرسپولیس است چرا که وقتی بازیکنان بزرگی مثل نکونام و رحمتی علیه قلعه‌نویی صحبت می‌کنند همه اعضای هیات مدیره پشت مربی خود در می‌آیند اما در پرسپولیس خود بعضی از هیات مدیره‌ای‌ها آتش بیار معرکه هستند.

 

در این میان فقط هوادار پرسپولیس است که بازهم به جای دیدن موفقیت تیمش باید نگران فعل و انفعالات و اختلافات درونی باشگاه باشد. بدون شک در حال حاضر رحیمی و برخی اعضای هیات مدیره کاملا مقابل هم قرار گرفته‌اند و این بیش از هر چیزی به پرسپولیسی ضربه می‌زند که پس از شروع ضعیف در لیگ بیشتر از هر زمانی به آرامش و حمایت نیاز دارد.

 

ایسنا

اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها