کد خبر: ۲۴۱۹۷۲
زمان انتشار: ۱۳:۳۵     ۲۰ مرداد ۱۳۹۳
نماینده مردم تهران در مجلس در یادداشتی از نامه وزارت کار به شهردار تهران درمورد اجرای طرح تکریم بانوان در شهرداری انتقاد کرد.
به گزارش پایگاه 598 به نقل از تسنیم، مجتبی رحماندوست نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی طی یادداشتی با عنوان "استعلام از کنوانسیون‌های بین‌المللی برای اجرای احکام اسلامی!" به موضوع تکریم بانوان در شهرداری پرداخته است.

متن این یادداشت که در اختیار خبرگزاری تسنیم قرار گرفته است، به شرح ذیل است:

منتظر بودم که وزارت کار، نامه نادرست خود را در محکوم کردن تفکیک اتاق کار خانم‌ها و آقایان پس بگیرد و از فروختن نظام جمهوری اسلامی ایران به کنوانسیون‌های بین‌الملی عقب نشینی کند، چراکه شهدا مظهر قدرت این نظامند. این انتظار محقق نشد. گفتم نکند وزارت کار خود را در این اقدام حق به جانب می‌بیند که آن را پس نمی‌گیرد. لذا زحمتی داشتم برای این وزارتخانه فخیمه که حالا که شما در مورد اتاق‌های کار قسمتی از بخش‌های اداری در تهران در شهرداری به وکالت از این کنوانسیون‌های مترقی بر سر اجرای احکام الهی فریاد برآوردید و آن را محکوم ساخته‌اید بی‌زحمت عذر تقصیر ما را درباره سایر مواردی که بر خلاف آن کنوانسیون‌های محترم بین‌المللی مرتکب شده‌ایم بطلبید تا اگر عذر ما را نپذیرفتند ما خود را اصلاح کنیم:

1- در نمازهای جماعت در مساجد، محل نماز خانم‌ها و آقایان جداست اگر با این کنوانسیون‌ها مغایر است، اصلاح کنیم!

2- نمازهای جمعه و عید هم همین اشکال را دارد نظرشان در این دو مورد را هم بپرسید.

3- در اتوبوس‌های شرکت واحد نیز این تفکیک انجام می‌شود آیا تخلف کرده ایم؟

4- در مورد مترو هم راهنمایی بخواهید.

5- ضمنا به آگاهی می‌رساند که در استخرهای شنا هم در ایران محل شنای آقایان و خانم‌ها جداست سوال بفرمائید، مبادا مرتکب کار خلافی شده باشیم. چون در ینگه دنیا جدا نیست و نکند قدرت‌های شیطانی این کار ما را خلاف اراده جامعه جهانی تلقی کنند.

6- به آگاهی می‌رساند که در مورد تماشاچیان مسابقات ورزشی هم به تفکیک جنسیتی معتقد هستیم نظر کنواسیون را در این مورد هم سوال بفرمائید.

7- ما چند سالی است به تشکیل چند دانشگاه تک جنسیتی پرداخته ایم (مثل دانشگاه الزهراء در تهران) آیا گناهمان قابل جبران است؟

8- گرچه یادم افتاد در سال‌های اخیر تعدادی از بوستان‌ها و پارک ها در تهران (و تعداد دیگری از شهرهای ایران) در ساعاتی از روز ورود فقط برای خانم‌ها مجاز است، آیا این کنوانسیون در این مورد رهنمودی ندارد؟

9- چون نمی‌خواهم وقت ارزشمند این کنوانسیون‌های جهانی را بگیرم بسنده می‌کنم به اینکه ما در ایران در مدارس راهنمایی و دبیرستانهایمان نیز خانم‌ها از آقایان جدا هستند.

10- و دست آخر اینکه در بیمارستان‌ها نیز بخش‌های خانم‌ها و آقایان از هم جداست.

11- و برای اینکه مدیون این کنوانسیون ها و حامیان بین المللی آنها نشوم مورد دیگری را هم که به یادم آمد، می‌گویم و سخنم را خاتمه می‌دهم: در ایران و در حرم‌ها و اماکن مقدسه مانند حرم امام رضا علیه السلام، حرم حضرت معصومه علیها السلام، شاهچراغ و ده‌ها  مورد دیگر و نیز مجالس جشن و سرور در مساجد و حسینیه‌ها و نیز مجالس روضه امام حسین علیه السلام نیز قسمت خانم‌ها از قسمت آقایان جداست.

از وزارت کار که با پس نگرفتن نامه خود، ظاهرا خود را به نوشتن و ارسال و انتشار آن بر حق می‌داند ملتمسانه در خواست می‌کنم که نظر آن مجامع فخیمه بین‌المللی را در موارد فوق نیز جویا شوند و به اطلاع ملت ما برسانند تا اگر اشتباهی مرتکب می‌شویم، جبرانش کنیم!!!

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها