وی ادامه داد: امسال 3000 میلیارد ریال اعتبار عمرانی برای شرکت فرودگاههای کشور در نظر گرفته شده که با احتساب اعتبارات ملی و استانی، اقدامات مطلوبی در راستای گسترش فعالیتها و خدمات فرودگاههای کشور انجام میشود.
این مقام مسئول در ادامه گفت: ایجاد فرودگاه جدید در برنامه شرکت قرار ندارد بلکه هدف اصلی ما افزایش و ارتقای میزان بهرهوری مراکز فرودگاهی فعال است.
مدیر عامل شرکت فرودگاههای کشور با اشاره به ثبت 631 پرواز عبوری گفت: این تعداد پرواز عبوری به طور قطع به دلیل ایمنی مطلوب فضا و مسیرهای هوایی کشور که توسط سازمان هواپیمایی جهانی نیز تایید شده، انجام گرفته است.
وی با بیان اینکه علاوه بر فضای ایمن پروازی در کشور، ایران از لحاظ امکانات پروازی یکی از ایمنترین کشورهای منطقه محسوب شده و خدمات ایمنی مطلوبی در شبکه داخلی و فرا پروازی ما وجود دارد، یادآور شد: به هیچ وجه کمبودی در تجهیزات ایمنی فرودگاهها نداریم.
ایلخانی با بیان اینکه سال گذشته ۴۳ میلیون مسافر از طریق فرودگاههای کشور جابجا شدهاند که از این تعداد ۹ میلیون مربوط به پروازهای خارجی است، گفت: هدفگذاری شرکت برای جابجایی مسافران هوایی کشور برای سال جاری افزایش ۱۰ درصدی تعداد مسافران است.
وی همچنین با اشاره به دیگر برنامههای شرکت اظهار کرد: جذب سرمایه گذار از دیگر برنامههای شرکت به شمار میآید. پس از مذاکرات ژنو با چند شرکت هواپیمایی خارجی مذاکراتی بر مبنای فاینانس و مطالبات ایران نزد این کشورها انجام شده است.
این مقام مسئول افزود: اگر فرودگاههای کوچک به صورت هیات امنایی اداره شوند، آمادگی لازم برای واگذاری این فرودگاهها را داریم.
وی با اشاره به فرودگاه خرم آباد گفت: این فرودگاه از نظر دستگاههای کمک ناوبری در حد یک فرودگاه رده یک و از نظر مجموعه امکانات سطوح پروازی و پایانه مسافربری در حد فرودگاههای رده دوم کشور است.
ایلخانی گفت: با اجرای عملیات تطویل باند فرودگاه و پذیرش هواپیماهای پهن پیکر، اعزام مسافران سرزمین وحی از طریق این فرودگاه انجام خواهد شد. اجرای طرح توسعه ترمینال مسافربری این فرودگاه برای انجام پروازهای حج ضروری است.