به گزارش پایگاه 598، علی حسینی در گفتوگو با فارس گفت: در
فصل تابستان باید بدانیم چه غذاهایی را نباید بخوریم در این فصل افراد با
مزاج گرم و خشک، بیشتر در معرض آسیب هستند بنابراین در این فصل باید از
تمام خوردنی ها و نوشیدنی هایی که حرارت بدن را بالا می برند و باعث خشکی
میشوند، پرهیز کرد.
وی ادامه داد: مواد غذایی تند که دارای
فلفل و زنجبیل، دارچین، زعفران، سس های تند، خردل و سبزیجات تند هستند
مانند سیر، پیاز، ترخون، نعناع، تره، شاهی و شوید کمتر مصرف شود.
این متخصص طب سنتی گفت: از مصرف غذاهایی
مانند فسنجان، گردو و کنجددار به دلیل گرم بودن باید در این فصل پرهیز کرد
و بهترین غذا در این فصل مصرف غذاهای زود هضم مانند ماهی تازه، گوشت مرغ
همراه با آب انار ترش، آب غوره، آب لیمو و سماق، ماست و اسفناج، ماست و
خرفه، آبدوغ خیار همراه با مقداری نان گندم، خورشت کدو، خورشت آلو اسفناج،
سوپ جو و آش جو است.
حسینی ادامه داد: در فصل تابستان باید در مصرف نمک و غذاهای شور، تنقلاتی مانند چیپس و آجیل شور احتیاط کرد.
وی تصریح کرد: مصرف میوه های تازه که
رطوبت زیادی دارند مانند آلو، آلوچه، آلبالو، گیلاس، توت، سیب، انگور، به،
انار، خیار و هندوانه توصیه می شود.از طرفی نباید در مصرف شیرینی ها، شکلات
ها و حتی شیرینی های طبیعی مانند عسل، کشمش، مویز و میوه های شیرین مانند
انجیر، نارگیل، موز، خربزه و آناناس در این فصل زیاده روی شود.
حسینی گفت: نوشیدن شربتهایی مثل انار،
سکنجبین، نارنج، به، لیمو و عناب مفید است و مصرف سبزیهایی مانند کاهو،
خرفه، اسفناج، کدو و گشنیز توصیه می شود.