کد خبر: ۲۳۹۹۲۸
زمان انتشار: ۱۰:۵۸     ۱۲ مرداد ۱۳۹۳
سخنگوی وزارت بهداشت غزه اعلام کرد، تل‌آویو از «گاز سمی عجیبی» ضد فلسطینیان در نوار غزه استفاده می‌کند. در پی استنشاق گازی سمی سفیدشلیک‌شده از سوی ارتش اسرائیل ده‌ها تن دچار خفگی شدند.
به گزارش پایگاه 598 به نقل از سراج 24، استاد دانشگاه جورج واشنگتن تصریح کرد رویکرد آمریکا درباره تروریست‌های داعش و همچنین جنایات اسراییل در غزهنشان‌دهنده دوگانگی و تناقض در سیاست خارجی آمریکا است.
 
گروه موسوم به دولت اسلامی عراق و شام (داعش) همچنان به فعالیت‌های خود در عراق و سوریه ادامه می‌دهد اما آمریکا به جنایت‌هایی که داعش در عراق مرتکب می‌شودهیچ توجهی ندارد. این در حالی است که روز گذشته نیکلای ملادینوف نماینده سازمان ملل متحد در امور عراق درباره اقدامات داعش در قتل و آدم‌ربایی و گروگان‌گیری هشدار داد و خواستار اقدام شورای امنیت سازمان ملل متحد علیه داعش شد. این هشدار بسیار مهم است. سؤال اصلی این است که چرا این کار برای آمریکا دشوار است؟
 
همین موضوع عیناً درباره غزه هم در حال تکرار است. آمریکایی‌ها حتی جرئت یک انتقاد ساده از اسراییل به سبب کشتن بیش از 1200 نفر ظرف کمتر از 20 روز را ندارند درحالی‌که قبل از هر کس این اعتبار خود آن‌هاست که در حال صدمه دیدن است. سؤال این است که چرا انتقاد از اسراییل این‌قدر برای امریکا سخت است؟
 
اجازه بدهید به مورد داعش برگردیم. چرا آمریکامی‌گوید مبارزه با تروریسم برای او اولویت دارد اما برای مقابله با داعش کاری انجام نمی‌دهد؟ چرا آمریکا از مقابله واقعی با این مصداق واقعی تروریسم خودداری می‌کند؟ همین مسئله نشان‌دهنده دوگانگی در سیاست خارجی آمریکا است. آمریکا از یک‌سومی‌گوید با تروریسم مبارزه می‌کند اما از سوی دیگر برای مقابله با داعش کاری انجام نمی‌دهدحال‌آنکه این گروه عامل بی‌ثباتی در عراق و منطقه است. این رفتار نشان می‌دهد اعتمادی به دولت باراک اوباما رئیس‌جمهور آمریکا وجود نداردچراکه این دولت عملاً خود پس پرده گروه‌هایی ایستاده که از آن‌هادرزمینه حقوق بشر انتقاد می‌کند. درباره اسراییل هم وقتی امریکا خود شریک عملیات غزه است، آیا انتظار معقولی است که بخواهیم علیه آن موضع بگیرد؟
 
جالب است که دراین‌باره تردیدی وجود ندارد که سکوت آمریکادر مقابل داعش به ضرر منافع خود واشنگتن است. داعش خطری جهانی است و نه اینکه دامنه خطر آن فقط به عراق و کشورهای منطقه خاورمیانه و کشورهای اسلامی یا عربی محدود باشد اما ظاهراًعده‌ای در واشنگتن مطمئن هستند که داعش هرگز به سمت آن‌ها نخواهد آمد. سؤال این است که این اطمینان از کجا پیداشده است؟
 
جالب است که اخیراًگزارش‌های مفصلی منتشرشده است دراین‌باره که اسرائیل با استفاده از تسلیحات شیمیایی که آمریکا در اختیار این رژیم قرار داده است فلسطینیان در نوار محاصره‌شده غزه را هدف قرار می‌دهد.
 
کارشناسان تسلیحاتی و نظامی می‌گویند اقدام واشنگتن در تأمین تسلیحات شیمیایی رژیم اسرائیل یکی از شرم‌آورترین موردها در روابط آمریکا با اسرائیل است چراکه این تسلیحات عملاً علیه غیرنظامیان استفاده می‌شود.
 
اسراییل با استفاده از بمب‌های حاوی فسفر سفیدی که آمریکا آن را تأمین کرده است، شمار زیادی از کودکان فلسطینی را سوزانده است.
 
آمارهای پنتاگون نشان می‌دهد آمریکا هزینه این تسلیحات را تقبل می‌کند و آشکار است که این اقدام نقض تمامی مفاد مندرج در کنوانسیون‌های ژنو است و آمریکا باید در این زمینه پاسخگو باشد.
 
جنگنده‌های ارتش اسرائیل از 8 ژوئیه حملات هوایی بی‌امانی در نوار غزه انجام داده‌اند ارتش اسرائیل همچنین در 17 ژوئیه تهاجم زمینی ضد این نوار ساحلی را آغاز کرد.
 
بنابر آخرین گزارش‌ها در حملات اخیر رژیمتل‌آویو در نوار غزه تاکنون حدود 1200 تن کشته‌شده‌اند. بیشتر قربانیان زن و کودک هستند. بیش از سه هزار تن نیز در این حملات زخمی شده‌اند.
 
اشرف القدره، سخنگوی وزارت بهداشت غزه در 18 ژوئیه اعلام کرد، تل‌آویو از «گاز سمی عجیبی» ضد فلسطینیان در نوار غزه استفاده می‌کند. وی افزود در پی استنشاق گازی سمی سفیدشلیک‌شده از سوی ارتش اسرائیل ده‌ها تن دچار خفگی شدند.
 
دکتر اریک فوس، پزشک نروژی در غزه نیز در 13 ژوئیه در گفتگو با یک خبرگزاری غربی از رژیم اسرائیل به دلیل استفاده از بمب‌هایسرطان‌زا ضد غیرنظامیان فلسطینی انتقاد کرد.
 
بااین‌حال، نشانه‌ای از اینکه امریکا در حال تجدیدنظر در این سیاست خود باشد وجود ندارد. نه تجدیدنظر عملی درراه است و نه محکومیت زبانی.
 
این حقیقتی است که از امریکا در ذهن‌ها خواهد ماند.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها