وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است

  •  
      
کد خبر: ۲۳۹۳۲۳
زمان انتشار: ۱۵:۳۰     ۰۸ مرداد ۱۳۹۳
خبرگزاری یون‌هاپ‌ کره‌جنوبی اعلام کرد تیم‌های ایران و کره‌جنوبی روز 18نوامبر در تهران به مصاف هم خواهند رفت.
به گزارش پایگاه 598، پس از اینکه علی کفاشیان هفته گذشته اعلام کرد در صورت موافقت کی‌روش تیم‌های ایران و کره به مصاف هم خواهند رفت، امروز خبرگزاری یون‌هاپ کره‌جنوبی جزئیات بیشتری از این دیدار منتشر کرد. بر اساس خبری که خبرگزاری کره‌جنوبی منتشر کرده، تیم‌های ایران و کره‌جنوبی روز 18نوامبر (27آبان‌ماه) در تهران به مصاف هم خواهند رفت.

این خبر را یکی از مسوولان فوتبال کره‌جنوبی که نامی از او برده نشده است، اعلام کرده است. فدراسیون فوتبال کره‌جنوبی همچنین از برگزاری یک دیدار دوستانه مقابل ونزوئلا نیز خبر داده است. این در حالی است که "هونگ‌میونگ‌یو" سه هفته پیش پس از ناکامی کره در جام جهانی از سمت خود استعفا کرد و در حال حاضر فدراسیون کره جنوبی نام سرمربی جدید این تیم را انتخاب نکرده است.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
پر طرفدار ترین ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام