کد خبر: ۲۳۸۹۹۱
زمان انتشار: ۱۰:۲۹     ۰۶ مرداد ۱۳۹۳
فرمانده‌ی یگان حفاظت سازمان میراث فرهنگی و گردشگری با اشاره به این‌که خرید و فروش اشیای تاریخی جرم محسوب می‌شود، گفت: انتشار پیامک‌های حاوی متن خرید و فروش اشیای تاریخی از روش‌های کلاهبرداری است و هموطنان باید با هوشیاری مراقب باشند فریب افراد سودجو را نخورند.
به گزارش پایگاه 598 به نقل از ایسنا، سرهنگ محمد کربلایی با اشاره به اطلاع‌رسانی مکرر نیروی انتظامی مبنی بر لزوم هوشیاری مردم در مقابل ترفندهای افراد سودجو، اظهار کرد: ارسال پیامک‌های حاوی متن آگهی فروش اموال تاریخی، فرهنگی یا صفحات فضای مجازی در این زمینه، از روش‌های کلاهبرداری است که در سال‌های قبل هم مشکلات بسیاری را برای هموطنان ایجاد کرده است.

او با هشدار دادن نسبت به لزوم هوشیاری افراد در مقابل این ترفند کلاهبرداران، ادامه داد: هموطنان باید با حفظ هوشیاری کامل، فریب افراد سودجو را نخورند تا در دام این کلاهبرداری گرفتار نشوند.

سرهنگ کربلایی با بیان این‌که برقراری ارتباط با هرگونه اقدامات مربوط به خرید و فروش آثار تاریخی، جرم محسوب می‌شود، تصریح کرد: تجربیات و پرونده‌های پیشین نشان داده که در بیشتر مواقع، اشیای مورد معامله، ارزش تاریخی ندارند و جاعلان با سوءاستفاده از عدم آگاهی افراد، اشیای تاریخی تقلبی را با قیمت گزاف به فروش رسانده‌اند.

فرمانده‌ی یگان حفاظت سازمان میراث فرهنگی یادآوری کرد: با توجه به وظایف ذاتی یگان حفاظت، تحقیقات و اقدامات لازم برای جلوگیری از بروز هرگونه جرم علیه مواریث فرهنگی تاریخی در دستور کار قرار گرفته است و یگان حفاظت سازمان میراث فرهنگی با اقتدار و هوشیاری کامل با این قبیل سوداگران فرهنگی برخورد جدی می‌کند.

او افزود: هموطنان و دوست‌داران میراث فرهنگی می‌توانند هرگونه اطلاعات و گزارش جرایم علیه مواریث فرهنگی را به شماره‌ی تلفن 22751214-021 (به‌صورت شبانه‌روزی) برای پیگیری و رسیدگی به یگان فرمان‌دهی سازمان میراث فرهنگی اطلاع دهند.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها