إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

  •  
      
کد خبر: ۲۳۸۸۶۲
زمان انتشار: ۲۱:۴۴     ۰۵ مرداد ۱۳۹۳
به گزارش پایگاه 598،به نقل از "ورزش سه" اکرمي همان داور چهارم بازي فصل قبل صباي قم – پرسپوليس است که علي دايي با او درگير شد و خطاب به او گفت :« برو بشين سر جات».

اکرمي در جريان تست داوران که بايد 20 بار دور زمين فوتبال را بدون خطا بدوند از حال رفت تا جايي که آمبولانس به محل آمد و کار او به اورژانس و تنفس مصنوعي کشيده شد.

در اين تست که چهارشنبه شب انجام شد به غير از اکرمي،محسن ترکي و اشکان خورشيدي هم رد شدند چرا که از پس انجام تست برنيامدند.عجيب اينکه هر سه داور فوق بين المللي هستند و در فصل گذشته ليگ برتر حضور داشتند.

جالب اينکه به غير از اکرمي ،ترکي هم از جمله داوراني بود که طي دو سه سال اخير با دايي مشکل پيدا کرده بود و حالا او هم در فصل آتي ليگ برتر حضور نخواهد داشت.
اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام