به گزارش پایگاه 598 به نقل از فارس، تنوع غذایی و استفاده از ادویههای گوناگون برای لذیذتر کردن غذا فرهنگ دیرینه مردم پاکستان است که این موضوع در ماه مبارک رمضان نمود بیشتری دارد.
مردم پاکستان برنامههای غذایی ویژهای برای سحر و افطار در نظر میگیرند اما وعده سحری در فرهنگ این مردم از اهمیت بیشتری برخوردار است.
ساعتهای قبل از سحر بازار شهرهای بزرگ پاکستان از جمله «لاهور»، «کراچی»، «پیشاور» و «اسلامآباد» مملو از جمعیت است.
در ماه رمضان بازارها به ویژه رستورانها و غذاخوریها در هنگام سحر از رونق بیشتری برخودار هستند.
ماست یکی از وعدههای غذایی مردم پاکستان در سحر است البته مردم ایالت «پنجاب» نوشیدن دوغ در وعده سحری را ترجیح میدهند، همچنین خوردن کله پاچه، زبان و حلیم در وعدههای سحری نیز رواج دارد.
شهر لاهور به داشتن غذاهای لذیذ و منحصر به فرد مشهور است، مردم این شهر قبل از سحر راهی محل کار خود میشوند و در بین راه وعده سحری را از غذاخوریها و رستورانها تهیه و میل میکنند.
برخی افراد نیز در روزهای تعطیل و سایر ایام قبل از سحر به همراه خانواده از منزل خارج شده و ترجیح میدهند غذای مورد علاقه خود(سحری) را در یک رستوران میل کنند.
بیشتر رستورانها و غذاخوریها در ماهرمضان با نانروغنی، نانمحلی، دوغ و ماست از مشتریان خود پذیرایی میکنند.