وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

  •  
      
کد خبر: ۲۳۲۴۲
زمان انتشار: ۱۱:۰۰     ۲۴ مهر ۱۳۹۰
معاون اول قوه قضائیه خبر داد
معاون اول قوه قضائیه گفت: بار دیگر به شهروندان و همه ملت ایران این قول و وعده را می‌دهیم که به موضوع پرونده فساد مالی اخیر با جدیت رسیدگی شود.
به گزارش598 به نقل از فارس؛ سید‌ابراهیم رئیس معاون اول قوه قضائیه در جمع خبرنگاران و در حاشیه مراسم تحلیف اعضای جدید هیئت منصفه دادگاه مطبوعات در پاسخ به سؤالی درباره اینکه آخرین اخبار و اطلاعات مربوط به پرونده فساد مالی اخیر چیست؟ گفت: اطلاع‌رسانی در این حوزه به عهده سخنگوی قوه قضائیه است.

وی افزود: چیزی که من بارها به آن اشاره کرده‌ام این است که من به مردم یقین می‌دهم که عزم و اراده‌ای جدی در دستگاه قضایی پدید آمده تا با ابعاد مختلف این پرونده برخورد لازم انجام شود.

وی گفت: گروهی از کارشناسان و حسابرسان در قالب چندین تیم بازپرس پرونده را کمک می‌دهند تا تمام ابعاد و زوایای این پرونده به طور کامل شفاف شود.

وی درباره بازگشت مدیرعامل بانک ملی به داخل کشور نیز گفت: این را بدانید که جمهوری اسلامی ایران برای بازگرداندن این فرد در مضیقه نیست و یکی از راهای آن متوسل شدن به پلیس بین‌الملل است اما به نظر من بهترین راهکار همان توصیه‌ای است که سخنگوی قوه قضائیه درباره بازگشت این فرد داشته است.

سیدابراهیم رئیسی خاطر نشان کرد: بازگشت خاوری به ایران این امکان را برای وی فراهم می‌کند تا در دادگاهی صالح پاسخگوی اتهاماتی باشد که به وی وارد شده است.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام