وی ادامه داد:گفتمان انقلاب اسلامی در یک محیط بین المللی، منطقه ای مطرح شده است باید مختصات آن محیط را بشناسیم تا بهتر مفهوم گفتمان انقلاب را بشناسیم؛ نیم قرن از طرح گفتمان انقلاب می گذرد و ایامی بود بیش از 17 سال از جنگ جهانی دوم گذشته بود و طبق بعضی مناسبات بعضی قدرت ها امتیازاتی برای خود تبیین کردند و بسیاری ثروت ها را برای خود منحصر کرده و اجازه داشتن آن را به دیگران نمی دادند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام اظهار داشت: مبنای کشور های قدرت طلب برای انحصار ثروت ها همان مفهومی است که قرآن از آن به استکبار یاد کرده و تا کنون نیز ادامه دارد و قدرت های قدیم مانند فرعون انحصاراتی برای خود در اقتصاد، سیاست و فناوری نظامی در نظر داشتند.
وی گفت: قدرت های سلطه طلب به خود اجازه می دهند که در برخی مفاهیم به طور شفاف کشور های مخالف خودشان را از بسیاری ثروت ها تحریم می کنند همانطور که ایالات متحده آمریکا 70 کشور را برای منافع خود تحریم کرد که یکی از آن ها ما هستیم.
دبیر سابق شورای عالی امنیت ملی تصریح کرد: استکبار به عراق حمله می کند برای انهدام سلاح های کشتار جمعی و بعد از حمله دیده می شود که سلاحی وجود نداشته و انسان های بسیاری کشته شدند اما اگر خوشبینانه قضاوت کنیم معذرت خواهی نمی کنند.
وی عنوان کرد: در بسیاری از مفاهیم شعار می دهند و بر خلاف منافع خود عمل می کنند بنده در سفر اخیر خانم اشتون به تهران به ایشان گفتم که محمد مرسی در محیطی کاملا دموکراتیک انتخاب شد بعدش در قفس قرار گرفت اما شما چیزی نگفتید؛ در فتنه 88 معلوم شد که دموکراسی تا وقتی معنا دارد که نتایج به کام آن ها باشد.
دکتر جلیلی گفت: هیتلر با زور منافع خود حاکم می کرد و بیان می کرد که زورگو است اما استکبار امروز زور گو بوده ولی شعار هایی مانند اقتصاد آزاد می دهد و بسیار بر روی آن تأکید می کند اما معامله اقتصادی میان دو کشور را منع می کنند و شهروندان خود را زندان می کنند که با برخی کشور های خرید و فروش داشتند.
وی با اشاره به شعار های دروغین غرب، گفت: با این تزویر ها برخورد های متفاوتی وجود دارد عده ای خود را به بی خیالی می زند و عده ای مخالفند اما اظهار نمی کنند رئیس یکی از کشور های اروپایی که غول اقتصادی نیز هست گفت ما قدرت کوچکی هستیم و نمی توانیم با آن ها مقابله کنیم؛
عضو شورای راهبردی روابط خارجی اظهار داشت: رئیس جمهور ژاپن آن که تازه رأی آورده بود یکی از شعار های او این بود که پایگاه های منطقه ای آمریکا باید تعطیل شود اما دیدم که نمی توانم عملی کنم و به همین دلیل استعفا دادند و برخی از سران این کشور بمباران هیروشیما را حق خود می دانند برای این که صلح جهانی پایدار بماند.
وی با تبیین فضای شکل گیری گفتمان انقلاب گفت: در فضایی که گفتمان انقلاب شکل گرفت هیچ قدرتی حمایت نکرد و همه قدرت ها مخالفت کردند؛ مخالفت با دیکتاتور در بسیاری کشور ها بوده و انقلابی شده که دیکتاتور نیز سرنگون شد اما چرا با انقلاب اسلامی چنین برخوردی شد.
این استاد دانشگاه امام صادق ادامه داد: انقلابی پیدا شد که فقط استبداد شاه را هدف قرار نداد بلکه پشتیبانان آن را نیز هدف قرار داد که همین باعث شد قدرت های بزرگ سکوت نکرده و سنگ اندازی کردند؛ کشور هایی که امروز با ما گفت و گو می کنند زمان جنگ سلاح های دشمن ما را تأمین کردند.
وی گفت: اراده ای که باعث می شود قدرتی کوچک در مقابل ابرقدرت ها برابری کند همان مفهوم قرآنی شجره طیبه است که باعث می شود جنوب لبنان نیز به علاوه خرمشهر نیز آزاد شود و این گفتمان ویژگی هایی دارد که می تواند به آن ها شکست را تحمیل کند.
سعید جلیلی اظهار داشت: با تبیین ویژگی های گفتمان انقلاب گفت: فریدمن مقاله ای نوشته ای دارد که بیان می کند مشکل ما با انقلاب اسلامی این است که پیامی می دهد که بدون آمریکا و در حال مبارزه با آمریکا نیز می توان پیشرفت کرد؛ همین است که سبب مخالفت آن ها شده است.
نامزد یازدهمین دوره ریاست جمهوری ادامه داد: انتخابات گذشته بر اتهام های دشمن مهر ابطالی زد که رهبری از آن به عنوان حماسه سیاسی نام می برد زیرا در خود آمریکا که ادعای تکثر گرایی است دو حزب در این کشور حاکم بوده که در اصول هیچ تفاوتی ندارند اما جمهوری اسلامی این گونه نیست.
وی افزود: انقلاب اسلامی مناسبات قدرت را نفی می کند زیرا می گوید سلاح های کشتار جمعی حرام بوده و فایده ای نیز ندارد؛ در گفت و گو های هسته ای به آقای سولانا گفتم که شما بسیار با ما مقابله کردید و الان نگران هستید که بعد ها بمب داشته باشیم چرا موفق نشدید که ایشان جوابی نداشتند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: اگر آن ها نمی توانند موفق شوند در محاسبات خود اندیشه و گفتمان انقلاب اسلامی جای دهند که چگونه روستایی با 700 نفر جمعیت 72 شهید تقدیم کرده و آن ها معنای آن را نمی فهمند و نمی توانند محاسبه کنند و می خواهند ما نیز در محاسبات خود این مفهوم را در نظر نگیریم.
وی ادامه داد: فرهنگی که تقابل با استکبار را به ما آموزش می دهد فرهنگ اسلامی است و توانسته ما را در جهان نشان دهد همان گونه که بالاترین مقامات آن در روزنامه هایشان می نویسند که ایران به عنوان قدرت فرا منطقه ای غیر قابل انکار است و ما نیز باید به داشته های خود توجه داشته باشیم.
دکتر جلیلی گفت: در محاسبات خود به این نتیجه می رسند که سردار سلیمانی مانع کار آن ها می شود و نمی دانند که چه اندیشه و فرهنگی می تواند به شخصی مانند حاج قاسم نیرو بدهد؛ دیروز پدر سردار سلیمانی تأکید بر لقمه حلال داشته و گفتند که خدا را در مقابله با ظلم در نظر بگیریم.
وی اظهار داشت: مشکل مستکبرین این است که می گویند ایران نه تنها مقاومت کرد بلکه پیشرفت نیز کرد همان گونه که همین پیشرفت ها سبب می شود که ایران در مردم سالاری دینی الگو شود.
این استاد دانشگاه گفت: یکی از سهامداران عمده شرکت های برده داری را در دانشگاه های ما به عنوان پدر آزادی معرفی می کنند و معتقد است فلسفه حکومت حاکمیت نیابتی اشراف است و با این نگاه قدرت طلبی می کنند اما اندیشه ای پیدا می شود که آزادی را به گونه ای دیگر معرفی می کند و خرمشهر و جنوب لبنان را با اندیشه خود آزاد می کند.
وی عنوان کرد: مستکبرین می خواهند مفهومی که اسلام از آزادی ارائه می دهد الگو نشود زیرا آزادی حقیقی همین است و تلاش می کنند با صد ها شبکه ماهواره شبهه در مفاهیم ما ایجاد کنند تا انحصارات را انقلاب اسلامی نشکند.
وی ادامه داد: این فرهنگ و اندیشه فقط سردار سلیمانی را معرفی نمی کند بلکه افرادی مانند شهریاری نیز می توانند در مقابل آن ها بدون مطالبه ای مقاومت کند و دشمن تلاش کرد تا سوخت 20 درصد نداشته باشیم و خندیدند که ما نمی توانیم این سوخت را تولید کنیم این سوخت اکنون می تواند داروی 2 میلیون ایرانی را تولید می کند.
سعید جلیلی افزود: گفتمان انقلاب اسلامی مختصاتی دارد که جوانان آن می توانند در برابر ابر قدرت ها مقاومت کنند و در علم، فناوری و مسائل سیاسی الگو های جدیدی معرفی کنند و در تمدن جدیدی که ایجاد می کند مناسبات غربی ها را به هم می ریزد و در مقابل منویات شیطانی استکبار می ایستد.
نامزد یازدهمین دوره ریاست جمهوری گفت: کسانی افق های بلند را می بینند برنامه ریزی جامعی انجام می دهد همان گونه که اسلام هدف انسان را عالی تر از زندگی دنیایی می داند به همین دلیل برنامه ریزی به ما آموزش داده که نه تنها در حیات جاودانه ما تأثیر گزار است بلکه برای دنیای ما نیز مفید بوده و ما را موفق کرده است.
وی در پایان یادآور شد: نباید دچار کفران نعمت انقلاب شویم و برای تعالی این گفتمان تلاش کنیم زیرا در صورت ناشکری این نعمت از بین می برد؛ اهل بیت کشتی های شناوری هستند که می توانند ما در امواج سهمگین شیاطین حفظ کنند و اهالی آن ها را بیمه کنند اما مارکسیسم ها که نصف دنیا را داشتند اکنون اثری از آن ها نیست.
منبع:کرمان خبر