کد خبر: ۲۳۰۶۴۶
زمان انتشار: ۱۰:۰۶     ۲۷ خرداد ۱۳۹۳
بازی ضعیف ایران و نیجریه سوژه رسانه‌های خارجی شد و آن را کسل‌کننده خواندند.

به گزارش پايگاه 598 به نقل از جام نیوز، رسانه‌های آن‌طرف آبی‌ از تماشای یك تساوی بدون گل و موقعیت، پس از 12 بازی كه در آن برنده داشتیم، راضی نبودند و گویا این دیدار نه چندان پر هیجان آنها را كسل كرده بود.

 

نیجریه در دیدار مقابل ایران تنها یك موقعیت گل داشت كه آن هم توسط مهرداد پولادی در دقیقه آخر از روی خط برگشت داده شد. ایران هم تنها یكی دو موقعیت داشت كه نتوانست از آن استفاده كند. در مجموع شاید نیاز باشد به آنها حق داد كه به تماشای این بازی‌ها عادت نداشته باشند.

 

* رویترز: ایران و نیجریه،‌ دو ناهمگونی که صدای تماشاگران را درآوردند

‌ خبرگزاری رویترز در خصوص تساوی بدون گل تیم‌های ملی ایران و نیجریه در دومین دیدار از گروه F جام جهانی 2014 نوشت: «ایران و نیجریه بیش از آنکه شبیه دو جادوگر باشند،‌ ناهمگونانی بودند که اولین تساوی بدون گل جام جهانی 2014 را رقم زدند و صدای اعتراض هواداران برزیلی که از نمایش آنها ناراضی بودند،‌ را درآوردند.»

 

در ادامه این گزارش آمده است: «نمایش کسل‌کننده ورزشگاه بایکسادای شهر کوریتیبا، هر دو تیم را از اولین پیروزی خود از جام جهانی 1998 باز داشت. اگر چه نتیجه بازی برای ایرانی‌ها کمی رضایتبخش بود و این تیم برای اولین بار در تاریخ بازی‌هایش در جام جهانی از سال 1978 تاکنون توانست دروازه‌اش را بسته نگه دارد،‌ اما بازی نه چندان دلچسب این تیم شبیه «دست‌فروشان ساحل کوپاکابانای» برزیل بود.»

 

رویترز با اشاره به نارضایتی تماشاگران حاضر در ورزشگاه از نمایش دو تیم، نوشته است: «هر دو تیم به هنگام خروج از میدان به خاطر بازی نه چندان دلچسب خود از سوی 39 هزار تماشاگر حاضر در زمین تیم اتلتیکو پارانائنزه هو شدند، دیداری که در مقایسه با ضیافت‌های پرگل قبلی هیچ چیز نبود.»

 

* نگاه آسوشیتدپرس به عدم برد ایران و نیجریه پس از 98

خبرگزاری آسوشیتدپرس هم با این عنوان که ایران، نیجریه را در اولین تساوی جام جهانی متوقف کرد، نوشت: «دو تیم در یک بازی نه چندان تماشایی به نتیجه مساوی دست پیدا کردند این نتیجه باعث شد ایران و نیجریه پس از جام جهانی 1998 فرانسه هنوز به پیروزی دست پیدا نکنند و پیروز نشدن دو تیم در جام جهانی تداوم پیدا کرد.»

 

* رسانه های انگلیسی: کسل کننده بود

سایت خبری مترونیوز انگلیس، نوشت: «نیجریه و ایران اولین تساوی بدون گل و یک رویارویی نه چندان جذاب را رقم زدند.»

 

روزنامه دیلی‌میل انگلیس هم نوشت: «نیجریه بهترین فرصت خود برای کسب اولین پیروزی‌اش پس از 8 بازی گذشته را در جام جهانی از دست داد. ایران هم در این نمایش ناامیدکننده تلاش کافی برای کسب پیروزی انجام نداد.»

 

در ادامه انتقادهای رسانه‌های خارجی از بازی ایران و نیجریه روزنامه دیلی استار انگلستان هم در خصوص تساوی در سیزدهمین بازی جام جهانی 2014 برزیل گفت: «در شرایطی که تا پیش از این بازی گل‌ها و لحظات هیجان‌انگیزی را در جام جهانی مشاهده کردیم، یک بازی کسل‌کننده به نمایش گذاشته شد. نیجریه که در 8 بازی اخیرش در جام جهانی برنده نبوده می‌توانست این رکورد را در بازی با ایران بشکند اما این اتفاق رخ نداد.»

 

نشریه دیلی‌تلگراف لندن در خصوص تساوی بدون گل ایران و نیجریه نوشته است: بعد از تماشای 12 بازی پرهیجان و جذاب، ایران و نیجریه یک بازی نسبتاً‌ کسل کننده را به نمایش گذاشتند.

 

* بی‌بی‌سی: نیجریه برابر تیم منظم ایران موقعیت کمی خلق کرد

خبرگزاری بی‌بی‌سی انگلیس در خصوص اولین تساوی و اولین بازی بدون گل جام بیستم نوشت: «تیم ملی نیجریه از نظر مالکیت توپ آمار بهتری داشت اما برابر تیمی منظم که توسط کارلوس کی‌روش، مربی پیشین منچستریونایتد هدایت می‌شود، موقعیت‌های کمی خلق کرد.»

 

در ادامه این گزارش آمده است: «بهترین موقعیت گلزنی سوپرعقاب‌ها در نیمه اول رقم خورد جایی که اوگتی اونازی با شلیکی از راه دور دروازه ایران را تهدید کرد و پس از او هم احمد موسی با یک ضربه آزاد تا آستانه گلزنی پیش رفت. در سمت مقابل هم رضا قوچان‌نژاد موقعیت جدی داشت که وینسنت انیاما، سنگربان تیم ملی نیجریه را وادار با واکنشی فوق‌العاده کرد.»

 

* لقب رسانه‌های دانمارکی؛ کسالت‌بارترین بازی جام

رسانه های دانمارک لقب کسالت‌بارترین بازی جام را به بازی دو تیم ایران و نیجریه داده اند.

 

در حالی که هیچ یک از بازی‌های جام ۲۰۱۴ تا امروز بدون گل به پایان نرسیده بود، ایران با اتخاذ یک تاکتیک کاملا دفاعی مقابل نیجریه اولین مساوی بدون گل این رقابت‌ها را رقم زد و همین اتفاق باعث شد رسانه‌های ورزشی دنیا با القاب کسالت‌بار، خسته‌کننده و خواب‌آور از این بازی یاد کنند.

 

در آخرین نمونه از این واکنش‌ها، مقاله‌ای در رسانه‌های دانمارکی منتشر شده که بازی امشب ایران را کسالت‌بارترین بازی جام بیستم خوانده است.

 

این مقاله با این جمله تمام می شود: «به هرحال ایرانی ها که از مربیگری کارلوس کی‌روش بهره می برند، از این نتیجه راضی‌اند. چه آنها در سه حضور قبلی خود در جام جهانی هرگز موفق به کسب امتیاز در نخستین بازی خود نشده بودند.»

 

* تحلیل اسکای اسپورت: شکستن پوسته ایران سخت بود

اسکای اسپورت پس از تساوی بدون گل تیم ملی فوتبال ایران مقابل نیجریه در اولین بازی دو تیم در گروه F رقابت‌های جام‌جهانی 2014 برزیل نوشت:‌ ایران و نیجریه در اولین بازی خود در گروه F رقابت‌های جام‌جهانی به تساوی خسته‌کننده بدون گل رضایت دادند. شکستن پوسته تیم ملی ایران برای نیجریه همیشه سخت بوده است که بیشتر از سایر تیم‌های راه یافته به جام‌جهانی توانسته دروازه‌اش را بسته نگه دارد. در پایان مشخص شد که هیچ یک از دو تیم در دیداری مأیوس کننده نتوانستند به گل برسند.

 

نیجریه در طول 90 دقیقه مسابقه 70 درصد مالکیت توپ را در دست داشت اما تنها یک شانس بیشتر از ایران برای گلزنی داشت. ضربه سر قوچان‌نژاد که به خوبی توسط انیاما مهار شد و ضربه اوگنی اونازی بهترین فرصت‌ها در نیمه اول بودند، در حال که در نیمه دوم شولا آمئوبی توپی را با ضربه سر به بیرون فرستاد.

 

ویکتور موزز که فصل گذشته به صورت قرضی از چلسی به لیورپول پیوست، در سومین دقیقه مسابقه اولین فرصت را برای تیم ملی نیجریه به دست آورد و شوت ضعیفی به سمت دروازه علیرضا حقیقی بی‌تجربه داشت.

 

به نظر می‌رسید زمانی که خط حمله نیجریه به ایران فشار می‌آورد، حقیقی در درون دروازه احساس راحتی نمی‌کرد و خوش‌شانس بود که در دقیقه 7 دروازه‌اش از روی ضربه کرنر باز نشد.

 

احمد موسی تلاش کرد تا از روی ضربه ایستگاهی دروازه حقیقی را باز کند اما ناتوانی نیجریه در زدن ضربات آخر اعتماد به نفس را به ایرانی‌ها تزریق کرد.

 

شانس اصلی ایران در دقیقه 33 رقم خورد، زمانی که قوچان نژاد روی توپ ارسالی دژاگه از روی نقطه کرنر توانست با ضربه سر فوق‌العاده انیاما را به واکنش وا دارد.

 

اعتماد به نفس ایران در ابتدای نیمه دوم همچنان در حال افزایش بود زمانی که قوچان‌نژاد یک شوت از راه دور را به نام خود ثبت کرد. با این حال به نظر نمی‌رسد که هیچ یک از دو تیم توانایی رقابت با آرژانتین و بوسنی را در گروه F داشته باشند.

 

 

* آاس: تاکتیک کی‌روش جواب داد ؛ عقاب‌ها نتوانستند از دیوار ایران عبور کنند

سایت اینترنتی روزنامه اسپانیایی «AS» در گزارش خود از تساوی تیم ملی فوتبال ایران مقابل نیجریه نوشت: جام‌جهانی 2014 برزیل شاهد اولین تساوی خود از زمان شروع مسابقات بود؛ نتیجه‌ای که بهترین شروع ایران را در چهار دوره حضور این تیم در رقابت‌های جام‌جهانی رقم زد. نیجریه از اولین مسابقه خود در گروه F تنها یک امتیاز کسب کرد؛ عقاب‌ها به عنوان تیم مدعی پیروزی وارد این مسابقه شدند اما نتوانستند به دیوار مضاعف دفاعی ایران که کی‌روش دستور ساخت آن را داده بود، نفوذ کنند.

 

برنامه بازی ایران به اندازه کافی روشن بود؛ این تیم مالکیت توپ را در اختیار حریف گذاشته بود و در نیمه زمین خودش عقب نشست و منتظر حمله روی ضد حملات بود تا توسط رضا قوچان نژاد و اشکان دژاگه حمله کند. این انتخاب نتیجه نداد؛ موقعیت‌های اندک ایران که با ارسال پاس‌های عمقی توسط تیموریان و نکونام به محوطه زمین نیجریه ایجاد می‌شد، با بازگشت توپ خنثی می‌شد. بهترین فرصت ایران روی ضربه کرنری بود که رضا قوچان‌نژاد با ضربه سری قدرتمند انیاما، دروازه‌بان نیجریه را به واکنش وا داشت.

 

نیجریه بیشتر مالکیت توپ را در اختیار داشت اما ناراحت به نظر می‌رسید. اوبی میکل با شایستگی بهترین بازیکن این دیدار شد اما تمام پاس‌هایش توسط هم‌تیمی‌هایش تلف می‌شد. نیجریه هم مثل ایران بهترین فرصتش را از روی یک ضربه ایستگاهی به دست آورد. اولین موقعیت نیجریه در دقیقه هفتم رقم خورد که گل موسی با اعلام خطا بر روی دروازه‌بان از سوی داور مردود اعلام شد. موسی تلاش کرد تا در دقیقه 30 حقیقی را روی یک ضربه آزاد سورپرایز کند اما دروازه‌بان ایران عالی کار کرد و توپ را به کرنر فرستاد.

 

تمام امیدهای ایران برای زدن گل پیروزی دیرهنگام به محض پدیدار شدن آثار خستگی در هر دو تیم از بین رفت. آمار گویای این است که نیجریه 64 درصد مالکیت توپ را در اختیار داشت اما آنها نتوانستند از این برتری استفاده کنند تا تغییری روی صفحه امتیازات بدهند و در پایان این تاکتیک کی‌روش بود که جواب داد.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها