کد خبر: ۲۳۰۱۸۴
زمان انتشار: ۱۴:۲۴     ۲۵ خرداد ۱۳۹۳
جشن امید و انتظار در حالی در تالار اصلی وزارت کشور برگزار شد که بیش از آنکه یادآور نام مهدی موعود و یا حتی پیروزی دولت تدبیر و امید در انتخابات 92 باشد ، یک میتینگ سیاسی برای یادآوری اقدامات خیانت بار سران فتنه بود !
به گزارش پایگاه 598 به نقل از اقتصادپرس ، جشن سالگرد پیروزی انتخاب دکتر حسن روحانی به مقام ریاست جمهور که مقارن شده بود با اعیاد شعبانیه در حالی برگزار شد که عده ای ساختارشکن ، با سردادن شعارهایی هنجارشکنانه و غیر قانونی ، سعی داشتند تا این مراسم را به نوعی با اهداف سیاسی و ضد امنیتی خود پیوند داده و آن را به نفع خویش مصادره نمایند . در این مراسم بارها شعارهایی همچون "موسوی و کروبی آزاد باید گردد" ، " پیام ما روشن است ، حصر باید باید بشکنه" و " درود بر موسوی " از سوی اقلیتی از افراد حاضر در مراسم سرداده شد !

البته دکتر روحانی با هوشیاری و دقت نظر خویش ، اجازه هدایت جلسه و فضای آن را به این دسته از افراد ندادند و در عوض به بیان دیدگاه ها و برنامه های خود در حوزه های مختلف پرداختند . دکتر روحانی اما در سخنان خویش توجه کمتری به مساله مهم اقتصادی و وضعیت نا به سامان آن نمودند . در این رابطه ذکر چند نکته ضروری است .

1.دولت تدبیر و امید باید بداند که رای مردم به ایشان قطعا و یقینا با هدف آزادی و رفع حصر سران فتنه که اقدامات خیانت باری را علیه مردم و نظام اسلامی در سال 88 مرتکب شدند ، نبوده و در وقاع مطالبه اصلی مردم در انتخاب دولت تدبیر و امید ، بهبود وضعیت اقتصاد کشور و رفع مشکلات عدیده معیشتی مردم بود .

2.آقای دکتر روحانی گفتند که عده ای اقلیت نباید رای خود را به رای و نظر اکثریت تحمیل کنند . البته این سخن ، حرف به جایی است ، پس شایسته بود تا ایشان به این عده از افراد که شعارای هنجارشکنانه سر می دادند این نکته را نیز متذکر می شدند که نباید خواسته های خود را به عنوان یک اقلیت تندروی سیاسی به خواست عمومی مردم تحمیل نمایند .

3.بی شک مردم انتظار داشتند که دکتر روحانی به عنوان مقام ریاست جمهور ، به ارائه مهمترین دستاوردها و برنامه های اقتصادی خود در این مدت یکساله بپردازند . مردم می خواهند بدانند که ژنرال های تدبیر و امید در این یک ساله اخیر چه کردند و آیا می تواند امید فعلی به دولت در زمینه بهبود اقتصادی کشور را حفظ نمود ؟

4.رییس جمهور محترم در این سخنرانی از افزایش امید در سطح جامعه سخن گفتند . این مساله جای تقدیر دارد چون نشان از افزایش اعتماد عمومی مردم به نظام اسلامی و دولت محترم دارد اما آیا خوب نبود که این نکته بیان شود که امید مردم زمانی افزایش می یابد که وضعیت اقتصادی و معیشتی ایشان بهبود یابد ؟

البته سخنان ایشان نقاط بسیاری برجسته و امید بخشی هم داشت اما شایسته بود که مباحث اقتصادی در اولویت این سخنرانی برای ایراد آن در این جشن ملی قرار می گرفت تا شاید امید مردم اندکی افزایش می یافت

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها