کد خبر: ۲۲۹۹۹۶
زمان انتشار: ۰۸:۲۱     ۲۵ خرداد ۱۳۹۳
كارنامه دوستان و دشمنان انقلاب از ۲۲ خرداد تا ۲۲ بهمن ۸۸
برگ برگ فتنه 88 حاوی در‌س‌هایی آموزنده و عبرت‌انگیز است؛ آشكار‌تر شدن هر‌چه بیشتر نقش ممتاز ولی‌فقیه و رهبری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای (مد‌ظله)‌ در برون‌رفت از بحران‌سازی براندازان، اثبات عظمت ملت بابصیرت، دین‌مدار و ولایت‌محور ایران، عمق کینه دشمنان ملت و تفكیك صف دوستان انقلاب و نظام از دشمنان آن و... همگی از در‌س‌ها و بركات فتنه 88 است.
به گزارش پایگاه 598 به نقل از باشگاه خبرنگاران، 1388 هم تجديد حياتی براي 13 آبان‌ها و 16 آذر‌ها و 22 بهمن‌ها بود و هم منشا و مبدا تحولات نوينی چون 22 خرداد و 9 دی بود.

22 خرداد تا 22 بهمن روز شمار 30 سال انقلاب بود. روند حوادث 88 ماهه پس از انتخابات به خوبی نشان داد "تجديد حيات نظام سياسی جمهوری اسلامي ايران" جامع ترين تعبير برای وصف تحولات اين برهه حساس پس از انقلاب است.

گزارش پيش رو يکی از مهم‌ترين روزهای حوادث اين نبرد 8 ماهه ( 22 خرداد و 23 خرداد 88) را بررسی کرده است.

دوشنبه، 25 خرداد، ديدار رهبر معظم انقلاب با مير حسين موسوی

«رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار آقای میرحسین موسوی با ایشان بر پیگیری مسائل از طریق مراجع قانونی تاکید کردند. در این دیدار که عصر دیروز انجام شد آقای میرحسین موسوی ضمن ارائه گزارشی، دیدگاه خود را درباره روند انتخابات بیان کرد. رهبر معظم انقلاب با تاکید بر لزوم حفظ آرامش و متانت خاطرنشان کردند: "در دوره‌های قبلی انتخابات نیز برخی افراد و نامزدها، مسائلی داشتند که از طریق شورای نگهبان به عنوان مرجع قانونی رسیدگی به شکایات انتخاباتی، پیگیری کردند و طبعا در این دوره نیز مسائل باید از طریق قانونی دنبال شود." ایشان با اشاره به نامه آقای موسوی به شورای نگهبان افزودند: "به شورای نگهبان تاکید شده که با دقت به این نامه رسیدگی شود."

رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به تحریکات دشمن و برخی طراحی‌های پشت صحنه برای به آشوب کشاندن خیابان‌ها خطاب به آقای موسوی افزودند: "جنس شما با اینگونه افراد متفاوت است و لازم است کارها را با متانت و آرامش پیگیری کنید: "به یاری پروردگار، انتخابات با اتقان، صحت و ارامش خوبی برگزار شد و شما هم مسائل مورد نظر را از طریق قانونی پیگیری کنید."

بيانيه محمد خاتمی به هواداران مير حسين موسوي

سید محمد خاتمی در بیانیه‌ای خطاب به هواداران میرحسین موسوی اعلام کرد:"حضور شاداب و پرنشاط شما با روش‌های مسالمت‌آمیز حق شما است که آن را رعایت کرده‌اید و توصیه می‌کنم که همچنان رعایت کنید واز چارچوب قانون خارج نشوید و آرامش و متانت خود را حفظ کنید."

اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل، اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان، جنبش عدالتخواه دانشجویی و دفتر تحکیم وحدت با صدور نامه‌ای سرگشاده خطاب به هاشمی رفسنجانی اعلام کردند: "شما را چه شده است که اینگونه آب در آسیاب دشمن می‌ریزید و خود را مقابل رای و اراده‌ مردم قرار حمایت شما زده‌اند؟ آیا بایستی از مردم به واسطه‌ این انتخاب انتقام‌گیری شود و بدترین حملات روانی و فیزیکی توسط افرادی که اکنون پشت سر شما سنگر گرفته‌اند به ایشان و اموال عمومی وارد شود؟ بدانید آنان که امروز به پشت‌گرمی حمایت شما کمر به سرنگونی انقلاب بسته‌اند، ذره‌ای شما را قبول ندارند و این را نیز در گذشته ثابت نموده‌اند."

آیت‌الله جنتی دبیر شورای نگهبان در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: "در پی بیانات رهبر بزرگوار انقلاب اسلامی در دیدار با میرحسین موسوی نامزد انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری و مستند به تبصره‌های 1 الی 3 ماده 80 قانون انتخابات ریاست جمهوری، این شورا آمادگی خود را برای رسیدگی به کلیه شکایات و اعتراضات مطرح شده در وقت قانون اعلام می‌دارد. از کلیه نامزدان نیز که اعتراض به نحوه برگزاری انتخابات دارند، تقاضا دارد شکایت مستند خود را هر چه سریع‌تر به دبیرخانه این شورا ارسال نمایند تا در سرعت رسیدگی‌ها خللی وارد نیاید."

سخنان فائزه هاشمی در اجتماع معترضین/خاتمی خیلی خیانت کرد

*فایل صوتی سخنان فائزه هاشمی در اجتماع معترضین در خیابان آزادی توسط خبرگزاری فارس منتشر شد. وی در بخشی از سخنانش می‌گوید: "اگر تاریخ را نگاه کنید رهبری در زمان ریاست جمهوری، نخست‌وزیرش از سوی آقای خمینی تحمیلی بود. زمانی که هاشمی رئیس جمهور شد، او رئیس جمهور آقا نبود. خاتمی هم همین طور. تنها دوره ای که رهبر واقعی است الانه. یکی از مشکلات اساسی مربوط به خاتمی بود. او کاره‌ای نبود. عامل اصلی این دیکتاتوری‌ها را خاتمی می‌دونم، چون در 18 تیر مسیر را به سمت تندی برد که همه چهره‌ها را لو داد و رو کرد و دست همه اصلاح‌طلب‌ها رو شد و رسید به 18 تیر. آقای خامنه‌ای هم هوشیار شد و از اونجا کابوس ما شروع شد و از انتخابات بعدی دیگه اصلاح‌طلب‌ها قدرت نگرفتند و سر بابام هم اون طوری شد... این اعتراضات باید ادامه پیدا کنه. اینا باید بفهمن مردم کوتاه بیا نیستن. از بس خاتمی بی عرضه بود،(در انتخابات قبلی) اون همه تقلب شد و بابا نتونست رأی بیاره. خاتمی آخرش گفت انتخابات سالم بوده، چون خودش برگزار کرده بود و به نام خودش نوشته می شد. خاتمی خیلی خیانت کرد... خاتمی مشکلات زیادی دارد و اگر هم می آمد نمی توانست کاری بکند، مگر خاتمی دفعه ی قبل چه کار کرده بود؟ فقط رأی داشت و گرچه رأی آورد اما دشمنانش هم زیاد بودند اما موسوی چون نبوده دشمن هم نداشته است و اصولگرایان هم حامی او بودند و حامی خاتمی نبودند. اصلا موسوی خیلی بهتر است چهره های دیگه باید میومدن که نیومدن. حسن روحانی باید میومد، لاریجانی باید میومد. باز به هر حال بهتر از احمدی نژاد می شد".

وی درپایان درباره صحبت های پدرش با احمدی نژاد هم گفت:« پدرم در حرم امام(ره) به احمدی نژاد گفته که هم درباره من وهم درباره بچه هایم و دیگران اشتباه می کند یا این حرفهایت را خودت اصلاح کن یا اگر بخواهی شعار بدهی، پیگیری می کنم و ما ول نمی کنیم»".


پيام مير حسين خطاب به مردم/ از رنگ سبز و شعار الله اکبر دست برنداریم


میرحسین موسوی در پیامی خطاب به مردم، نوشت:" توصیه موکد و مجدد این خدمتگزار شما آن است که .... مخالفت های مدنی و قانونی خود را در سراسر کشور ادامه دهید.... از رنگ سبز و شعار الله اکبر دست برنداریم".

رادیو فردا اظهار داشت: "آنگلا مرکل صدراعظم آلمان خواستار بررسی شفاف نتایج انتخابات ریاست جمهوری ایران شد".

علیرضا پویا، رئیس مرکز تحقیقات صدا وسیما با حضور در برنامه تلویزیونی ایران 88 شبکه سه سیما گفت: "از شش ماه پیش همه نظرسنجی های ما نشان می داد که یکی از نامزدها- آقای محمود احمد نژاد- همواره بیش از پنجاه درصد آرا را به خود اختصاص داده است و این به معنای انتخاب او در دور اول انتخابات است".

پیش بینی ما برای میزان آرای دو رقیب اصلی یعنی آقایان موسوی و احمدی نژاد در تهران و درسطح ملی با اختلاف بسیار اندکی درحد 2 تا 5 درصد تحقق پیدا کرد.

نظرسنجی های ما نشان می داد که در تهران اززمان آغاز تبلیغات رسمی به تدریج آقای موسوی از احمدی نژاد پیش گرفته است، ولی درسطح ملی آقای احمدی نژاد همچنان با یک فاصله حدود 25 درصدی پیش بود. وی همچنین در نمودارهای که از طریق این برنامه تلویزیونی به نمایش درآمد، به جهت 12 درصدی آرای احمدی نژاد و افت یکباره 10 درصدی آرای موسوی در روز پس از برگزاری مناظره یعنی 14 خرداد اشاره کرد.

نکته دیگر در نظرسنجی های ارائه شده، میزان رأی دو رقیب اصلی در مناطق غیرشهری و روستاها بود که احمدی نژاد در تمام نظرسنجی های مرکز تحقیقات صدا و سیما در مناطق غیرشهری و روستاها نزدیک به 5 برابر موسوی رأی داشته است و آمار ارائه شده حاکی از 75 درصد رأی احمدی نژاد در برابر 15 درصد رأی موسوی در این مناطق است. پویا در پایان در پاسخ به مجری برنامه که پرسیده بود چرا باید نتایج این نظرسنجی ها از طریق رسانه ها در اختیار مردم قرار نگیرد، گفت: "شائبه این هست که اعلام نتایج در جهت گیری و گرایش مردم به سمت یک کاندیدای خاص اثر داشته باشد، لذا ما از انجام این کار امتناع کردیم، ولی بسیاری از مدیران و مسئولان از نتایج نظرسنجی های ما مطلع بوده اند".

عبدالحسین برزیده، کمال تبریزی، مجید مجیدی و سیدرضا میرکریمی طی نامه ای سرگشاده خطاب به میرحسین موسوی نوشتند: "همه توفیق بزرگ شما که از دیده های ملت بزرگ ایران منتخب محبوب ملتید، آن بود که بخش عظیمی از جمعیت خاموش را به صحنه آوردید، جمعیتی که نامردی ها و ریاکاری ها را به چشم می‌دید و لاجرم سکوت پیشه کرده بود، اما هنر بزرگ شما این بود که چنین جمعی را که ایرانی‌اند و عاشق ایران به پای صندوق‌های رای کشاندید.

از دیده ما هنر آن نیست که به هر ترفند صاحب قدرت شد، بل آن است که قدرت حقیقت و صداقت را به مردم که سرمایه اصلی انقلاب‌اند، نمایاند و شما چنین کردید. پایان سخن ما تبریک مجدد این سرافرازی و همنوایی با جان پاک شماست که ما نیز دلیل احساس خطر شما را با تمامی جان و دل درک کردیم و حتی به چشم دیدیم."

نامه سرگشاده یوسف صانعی به میر حسین موسوی/ ماموریت لاریجانی

شیخ یوسف صانعی با نامه‌ای سرگشاده خطاب به میرحسین موسوی نوشت: همه ملت را به آرامش و حفظ نظم دعوت می‌نمایم تا بتوانند حقوق و مطالبا خود را که از اعظم آنها رای و انتخابشان می باشد، از مجاری قانونی و آگاهی هنده عینیت بخشند."

ایلنا آورده است: در پی بروز برخی اتفاقات ناگوار در برخی از نقاط از جمله کوی دانشگاه تهران، دکتر علی لاریجانی هیئتی را به سرپرستی حجت الاسلام و المسلمین سید محمد حسن ابوترابی فرد مامور رسیدگی به این امر کرد.

در متن حکم علی لاریجانی آمده است: "جناب آقایان حجت الاسلام و المسلمین ابوترابی فرد، دکتر الیاس نادران، دکتر حمیدرضا کاتوزیان، دکتر علی عباسپور تهرانی، دکتر کاظم جلالی، دکتر علیرضا زاکانی. پس از مشارکت کم نظیر ملت ایران در انتخابات روز بیست و دوم خرداد ماه 88، اینک که مردم شریف ما در جشن حضور خود بسر می‌برند، بعضا اخباری از اتفاقات ناگوار در برخی نقاط از جمله کوی دانشگاه تهران می‌رسد و دست هایی درصدد تهیه خوراک تبلیغاتی برای رسانه‌های بیگانه می‌باشند و همچنین گزارش‌هایی مبنی بر برخورد با مردم به مجلس شورای اسلامی واصل شده است.

بدین منظور به شما ماموریت داده می‌شود با مدیریت جناب آقای ابوترابی نایب رئیس محترم مجلس شورای اسلامی در اسرع وقت گزارش جامع و بی طرفانه‌ای در مورد آنچه اتفاق افتاده، تهیه و به اینجانب ارائه نمائید."

سه شنبه، 26 خرداد، اظهارات رهبر معظم انقلاب در جمع نمایندگان ستاد کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری/همه باید اعلام موضع کنند

پایگاه اطلاع رسانی دفتر "مقام معظم رهبری": رهبر معظم انقلاب در جمع نمایندگان ستاد کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری با انذار نسبت به ایجاد شکاف بین صفوف مردم فرمودند: "اینکه ما تصور کنیم که یک گروه مثلا بیست و چهار میلیونی یک طرف اند، یک گروه چهارده میلیونی یک طرف اند، این به نظر من یک خطای بسیار بزرگی است؛ قضیه این جور نیست. همه در یک طرف قرار دارند. آن کسانی که به رئیس جمهور منتخب این دوره از انتخابات رای دادند، همان قدر وابسته به انقلاب و کشور و نظام اند، که آن کسانی که رای ندادند. مجموعه های مردمی، فرزندان این کشورند."

ایشان در ادامه، ضمن تاکید بر حرکت معترضان در مسیر قانون بر رسیدگی قانونی بر هر اعتراض مستندی تاکید کردند: "اعتماد من (به برگزار کنندگان انتخابات) موجب نمی‌شود که اگر چنانچه شبهه‌ای در ذهن کسانی هست، این شبهه دنبال نشود و تعقیب نشود و بررسی نشود و حقیقت قضیه اشکار نشود؛ نه، شبهات را برطرف کنید، منتها آن چیزی که از همه مهمتر است، این است که همه سعی کنید وحدت ملی و وحدت کشور را حفظ کنید" و در ادامه از همگان خواستند تا با اعلام موضع نسبت به این اغتشاشات در شفاف سازی فضا کمک نمایند: "بدترش هم همین کارهای خرابکارانه ای است که شما می بینید انجام می دهند، که البته همه باید در مقابل این خرابکاری ها بایستند، اعلام موضع کنند.

همه بایستی بگویند... این تخریب هایی که انجام می گیرد، این کارهای زشتی که انجام می گیرد، بعضا جنایاتی که واقع می شود، مربوط به هیچ کدام از این اطراف قضیه نیست؛ این مربوط به مردم نیست، مربوط به نامزدها نیست؛ مربوط به خرابکارهاست، مربوط به اخلالگرهاست. مبادا کسی توهم کند و تصور بکند که این مربوط به این است که اینها طرفدار فلان نامزدند.

هرکس سر کار باشد، اگر نتایج انتخابات غیر از این هم می‌شد، بنده به طور اطمینان می توانم عرض بکنم که باز این جور حوادثی دیده می‌شد، باز این حوادث پیش می‌‌آمد، برای اینکه اصلا آرامش در کشور نباشد. هیچ کس نباید به این تشنج آفرینی و اغتشاش آفرینی کمک کند و همه باید در مقابل او صریح موضع بگیرند، کما اینکه مواضع حقیقی شماها هم جز این نیست. صریح موضع بگیرند، روشن کنند که این خواست آنها نیست و هر کاری که تشنج آفرین باشد، واقعا نکنند."

ایشان در قسمتی دیگر از سخنان خویش نیز فرمودند: "قبلا گفته ام و از جمله در دیداری که آقای موسوی با اینجانب داشت تاکید کردم و قرار شد چنین شود، شما هر اشکال و شبهه ای که دارید، به طور مشخص و روشن به شورای نگهبان (به عنوان مرجع قانونی) اعلام کنید تا طبق قانون به آن رسیدگی شود. اینجانب به شورای نگهبان تاکید کرده‌ام که حتی اگر لازم باشد، صندوق هایی را بازشماری کنند، این کار انجام شود."

ایشان در بخش دیگری از اظهاراتشان تاکید کردند: "من درخواست می‌کنم از آقایان مسئول در وزارت کشور و همچنین در شوای نگهبان که به این موارد دقیقا رسیدگی کنند. اگر چنانچه بعضی از اشکالات مقتضی این هست که پاره‌ای از صندوق‌ها بازشماری بشود، اشکالی ندارد. حالا مثلا یک مورد را آقایان ذکر کردند که آن شخص گفته که رای فلان نامزد این تعداد است، بعد در شمارش تعداد دیگری معرفی شده؛ خیلی خوب، کاری ندارد؛ صندوق‌های مورد اشکال را یا به طور تصادفی تعدادی از صندوق‌ها را بازشماری کنند؛ خود نمایندگان ستادها هم حضور داشته باشند و ببینند، تا اطمینان کامل برای همه حاصل بشود."

ایشان در پایان تصریح کردند: "انتخابات مایه افتخار ماست. چهل میلیون رای شوخی نیست. این از بالاترین نصابی که ما تا حالا داشته‌ایم... این افتخاری است برای کشور؛ ما این را مخدوش نکنیم، این را خراب نکنیم، این مال مردم است. همین رای دهندگان از دو طرف، هم طرف آن کسانی که رای دادند به نامزد منتخب، هم آن کسانی که رای ندادند به نامزد منتخب و به دیگری رای دادند، همه شان در ایجاد این حماسه بزرگ سهیم بودند. ما این وحدت را، این نگاه کلان را، نگاه یکسان را فراموش نکنیم و این را از دست ملت نگیریم."


راهپیمایی مردم تهران/ اعلام انزجار از فرصت‌طلبان پس از انتخابات

رجا نیوز نوشت: مردم تهران با راهپیمایی به سمت میدان ولیعصر تهران از آشوب های فرصت‌طلبان پس از انتخابات اعلام انزجار کردند.

حداد عادل در جمع اجتماع کنندگان تهرانی، با اشاره به نظرسنجی های مختلف صورت گرفته در ماه های قبل از انتخابات گفت: "در هیچ کدام از این نظرسنجی‌های قبل انتخابات که مربوط به کل کشور بود، موسوی از احمدی‌نژاد جلوتر نبود. وی در ادامه خطاب به میرحسین موسوی تصریح کرد: تهران همه ایران نیست، نباید شما فقط به آرای مردم تهران و اطرافیان خودتان نگاه کنید آیا شما از آرای استان‌های محروم و شهرها و روستاهای کوچک اطلاع داشتید؟.... کشور ما قانون دارد و راه تشخیص صحت و سقم آرای معین شده و شورای نگهبان مرجع رسیدگی به این امور است و اگر کسی اعتراض دارد، باید دلایل خود را به این شورا ارائه کند و بداند که شورای نگهبان ورهبری با هر سلیقه‌ای حاضر نیستند حتی یک رای هم با تقلب جابه جا شود. مگر در سال 76 آقای خاتمی پیروز انتخابات نشد؟ مگر کسانی که به ایشان رای ندادند و تعدادشان حدود ده میلیون نفر بود، دست به آشوب و اغتشاش زدند؟ در حالی که دیدیم فردای همان روز همه کسانی که به آقای خاتمی رای نداده بودند، به رای اکثریت و قانون اساسی احترام گذاشتند.

آخرين گام از سلسله اقدامات تخريبی اصلاح طلبان با جعل نامه وزير کشور انجام شد

علیرضا نوری زاده از عناصر اپوزسیون در گفتگو با رادیو فردا گفت: آقای موسوی و کروبی اگر در وجودشان ذره‌ای وفاداری به آرمان‌هایی که اعلام کرده‌اند باشد، نباید عقب نشینی کنند. این جا دیگر حق شخصی نیست و به قول معروف حق الناس است. آقای موسوی و کروبی و رضایی حق ندارند از این حق بگذرند. اگر آنها و خاتمی این شایستگی را داشته باشند که این حرکت را رهبری کنند، جنبش زیبایی که بدون خونریزی و خشونت آغاز شده، سرنوشت ایران را تغیر می‌دهد.

جهان نیوز نوشت: آخرین گام از سلسله اقدامات تخریبی اصلاح طلبان با جعل نامه وزیر کشور انجام شده و در تیراژ وسیعی توزیع شده است. این نامه که از چگونگی چاپ و توزیع گسترده آن خبری در دست نیت، با گاف‌هایی بسیار بزرگ و یا ناشیانه‌ترین صورت جعل شده و به عنوان تنها سند ادعایی اصلاح‌طلبان برای تقلب در انتخابات توزیع شده است. در این نامه جعلی از جانب وزیر کشور یعنی صادق محصولی خطاب به رهبر معظم انقلاب آمده است که پیرو ابزار نگرانی ایشان نتیجه انتخابات به نفع دکتر احمدی‌نژاد تغییر داده شده و سران اصلاح طلب نیز تحت نظر قرار گرفتند. اما جاعلان نامه غافل از این بودند که این نامه بدون شماره توزیع شده و برای واقعی‌تر کردن نامه بایستی امضای کسی را که وجود خارجی دارد جعل کنند نه فردی که هویت واقعی ندارد! نکته جالب تر آن است که در این نامه مجموع آرای اخذ شده 43 میلیون رای ذکر شده و حال اینکه کل واجدان شرایط رای دادن 46 میلیون نفر ذکر شده بود که از این میان بنابر آمار رسمی و نتیجه شمارش تطبیقی صندوق‌ها، 36 میلیون نفر در انتخابات شرکت کردند اما شخص نیست که با توجه به جمع و تفریقی که جاعلان کرده و ریز آرا به شرح زیر اعلام کرده‌اند، تکلیف سه میلیون رای بلاتکلیف در این میان چیست؟ بنابر ادعای این نامه جعلی، میرحسین موسوی 19 میلیون، مهدی کروبی 13 میلیون، محمود احمدی‌نژاد 5 میلیون، محسن رضایی 3 میلیون و آرای باطله نیز 38 هزار رای اعلام شده است. جالب اینکه در کنار بلاتکلیفی سه میلیون رای در این نامه، برای اولین بار در طول برگزاری انتخابات آرای باطله از چند صد هزار به 38 هزار رای کاهش پیدا کرده است! گفتنی است که این نامه از لحاظ محتوایی و شیوه نگارش نیز از قوانین اولیه و متداول نامه نگاری مقامات کشوری بی‌بهره بوده با ناشیانه‌ترین وجه ممکن جعل و توزیع شده است.

خبرگزاری فرانسه اعلام کرد: نیکلا سارکوزی رئیس جمهور فرانسه گفت:" وسعت تقلب با واکنش های خشونتی تناسب دارد". وی تأکید کرد:"مردم ایران مستحق چیز دیگری هستند، این یک تراژدی است ولی این امر منفی نیست که جنبشی واقعی از ابراز عقیده داشته باشیم که سعی می کند زنجیرهایش را بگسلد

محمدرضا شجریان طی نامه‌ای سرگشاده خطاب به ضرغامی رئیس سازمان صداو سیما خواستار عدم پخش صدای خود از رسانه ملی شد و نوشت: " در شرایطی که مردم در بهت و حیرت هستند و به گفته ی آقای احمدی نژاد، خس و خاشاک به حرکت درآمده اند، صدای من در صدا و سیما جایی ندارد صدای من صدای خس و خاشاک است و همیشه هم برای خس و خاشاک خواهد بود

روزنامه واشنگتن پست نوشت: بسیاری از کارشناسان ادعا می کنند که اختلاف آرا در پیروزی محمود احمدی نژاد نتیجه تقلب یا دستکاری در انتخابات است اما نظرسنجی سراسری واشنگتن پست سه هفته قبل از این انتخابات نشان داد که احمدی نژاد با بیش از دو برابر اختلاف در آرا از رقیب اصلی خود پیش است که این میزان بیشتر از اختلاف آشکار واقعی آرای وی در پیروزی طی انتخابات روز جمعه بود.

جمعه،29 خرداد، ثبت یک روز تاریخی در دانشگاه تهران/برپایی عظیم‌ترین نماز جمعه تاریخ ایران


دانشگاه تهران یکی روز تاریخی دیگر را برای همیشه به نام خود ثبت کرد و آن هم برپایی عظیم‌ترین نماز جمعه تاریخ جمهوری اسلامی، به امامت رهبر معظم انقلاب بود. ایشان در خطبه‌های نماز جمعه با طرح مسائل مختلفی از جمله حوادث بعد انتخابات، تاکید بر رسیدگی قانونی به اعتراض معترضین توسط شورای نگهبان، نقاط قوت و ضعف مناظرات تلویزیونی قبل انتخابات، اشتباه در نام بردن افراد در مناظره‌ها، تفاوت نظرهای بین مسئولین ارشد نظام، نزدیکی نظر رئیس‌جمهور نسبت به هاشمی رفسنجانی به ایشان، عدم امکان وقوع انقلاب مخملی در جمهوری اسلامی ، تاکید بر رقابت درون نظام هر چهار نامزد انتخابات، باج ندادن به قانون شکنان ، ضرورت پرهیز از اردو کشی‌های خیابانی، رسوایی سران جنایت کار آمریکا و انگلیس در جهان و.... به طور مفصل با مردم صحبت کردند.


"رهبرمعظم انقلاب" در قسمتی از بیانات خود در جمع میلیونی نمازگزاران تهرانی با تاکید فراوان بر جدا سازی معاندین ، اغتشاشاگران و قانون شکنان از صف معترضان به نتیجه انتخابات فرمودند: "این 4 نفری که وارد عرصه این انتخابات جدی شدند، همه‌شان جزو عناصر نظام و متعلق به نظام بودند و هستند. یکی از این‌ها رییس جمهور کشور ماست..... در ادامه یکی از آن‌ها نخست وزیر 8 سال در دوران ریاست جمهوری بنده است، یکی از آن‌ها فرمانده سپاه در سال های متمادی و یکی از فرماندهان اصلی دوران دفاع مقدس بوده است. یکی از آن‌ها دو دوره رئیس قوه مقننه کشور بوده است؛ رئیس مجلس شورای اسلامی بوده است. این‌ها عناصر نظام‌اند؛ این‌ها همه‌شان متعلق به نظام‌اند. البته اختلاف نظر دارند، اختلاف برنامه دارند، در جهت‌گیری‌های گوناگون سیاسی با هم تفاوت‌های متعددی دارند؛ اما همه شان مال نظامند؛ 4 نفر از عناصر نظام‌اند". ایشان در ادامه در باز بودن راههای قانونی و اقدامات مسالمت آمیز تاکید کردند:"من از همه این دوستان، این برادران، می‌خواهم بنا را بر برادری بگذارید، بنا بر تفاهم بگذارید، قانون را رعایت کنید. راه قانون باز است. راه محبت و صفا باز است". و اظهار داشتند: "چنان چه کسی راهی غیراز مسیری را که قانون مشخص نموده است انتخاب کند، اظهارات صریح‌تری خطاب به مردم در آینده خواهند داشت". ایشان مجاری قانونی را تنها مسیر رسیدگی به شبهات مطرح شده خواندند و تاکید کردند: "بنده زیر بار بدعت‌های غیرقانونی نمی‌روم چرا که در هر انتخاباتی طبعا برخی برنده نیستند و اگر امروز چارچوب‌های قانونی شکسته شود، در آینده نیز هیچ انتخاباتی مورد اعتماد نخواهد بود و مصونیت نخواهد داشت."

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای تاکید کردند: "اگر قرار باشد بعد از هر انتخابات، آن‌هایی که رای نیاورده‌اند اردوکشی خیابانی کنند و در مقابل این حرکت ، کسانی هم که رای آورده‌اند طرفدارانشان را به خیابان‌ها بکشانند ، پس اصلا چرا انتخابات برگزار می‌شود؟ ضمن آن که مردم چه گناهی کرده‌اند که باید به علت این کارهای ما، از کسب و کار و زندگی خود بازبمانند."

ایشان با اشاره به این که تجمعات خیابانی بهترین پوشش برای تروریست‌های نفوذی و ضربه‌های تروریستی است افزودند: "اگر در این تجمعات اقدام تروریستی انجام شود مسئولیت آن با کیست؟ مسئولیت همین افرادی که از مردم عادی و بسیج در روزهای گذشته جان باخته‌اند با کیست و چه کسی جواب آن‌ها را می‌دهد؟"

ایشان افزودند: "برخی‌ها بدانند که با حرکات خیابانی نمی‌توان اهرم فشار بر ضد نظام به وجود آورد و مسئولان را وادار کرد تحت عنوان مصلحت زیر بار خواسته‌های آن‌ها بروند؛ چرا که تن دادن به مطالبات غیرقانونی زیرفشار، شروع نوعی دیکتاتوری است."

رهبر انقلاب اسلامی با انتقاد شدید از برخی وقایع روی داده در کوی دانشگاه تهران خاطر نشان کردند:"این که بروند در کوی دانشگاه و جوان دانشجوی مومن و حزب اللهی را آن هم با شعار رهبری مورد تهاجم قرار دهند، دل انسان را واقعا خون می‌کند".

رهبر انقلاب اسلامی با انتقاد شدید از برخی وقایع روی داده در کوی دانشگاه تهران خاطر نشان کردند:"این که بروند در کوی دانشگاه و جوان دانشجوی مومن و حزب اللهی را آن هم با شعار رهبری مورد تهاجم قرار دهند، دل انسان را واقعا خون می‌کند".

حضرت آیت الله خامنه ای، با اشاره به کامل بودن قانون رسیدگی به شکایات انتخاباتی افزودند:"قانون همان طور که به نامزدها حق نظارت و شکایت داده، راه رسیدگی به شکایات را هم مشخص کرده است و همه کارها باید براساس روال درست قانونی انجام شود".

ایشان تاکید کردند: "این خط را از پیش از انتخابات هم شروع کردند؛ از دو سه ماه پیش از این. من اول فرودین در مشهد گفتم هی دارند دائما به گوش‌ها می‌خوانند، تکرار می‌کنند که بناست در انتخابات تقلب بشود. می‌خواستند زمینه را آماده کند. من آن وقت به دوستان خوبمان در داخل کشور تذکر دادم و گفتم این حرفی را که دشمن می‌خواهد به ذهن مردم رسوخ بدهد، نگویید..... جمهوری اسلامی اهل خیانت در آرای مردم نیست. ساز و کارهای قانونی انتخابات در کشور ما اجازه تقلب نمی‌دهد...... اگر نخبگان سیاسی بخواهند قانون را زیر پا بگذارند، مسئول خون‌ها، خشونت‌ها، هرج و مرج‌ها، آن‌هایند. من به همه این آقایان، این دوستان قدیمی، این برادران توصیه می‌کنم برخودتان مسلط باشید صعه صدر داشته باشید؛ دستهای دشمن را ببینید...... من به این برادران عرض می‌کنم به مسئولیت پیش خدای متعال فکر کنید. پیش خدا مسئولید، از شما سوال خواهد شد. آخرین وصایای امام را به یاد آوردید؛ قانون، فصل الخطاب است؛ قانون را فصل الخطاب بدانید".

تاکید سید حسن نصرالله به گروه 14 مارس مبنی بر رها کردن انتخابات ایران


سید حسن نصرالله دبیر کل حزب الله لبنان در تصاویری که از شبکه تلویزیونی المنار لبنان پخش شد، گفت: "به گروه 14 مارس توصیه می‌کنم که موضوع انتخابات ایران را رها کنند".

وی در ادامه تاکید کرد: "به برکت وجود ولایت فقیه و حضور رهبری و آگاهی مسئولان و اخلاص عمیق ملت ایران این مشکل برطرف خواهد شد..... من به شما تاکید می‌کنم و اطمینان خاطر می‌دهم که ایران این مرحله دشوار را ان شالله به سادگی از سر خواهد گذراند و همه کسانی که تحلیل می‌کنند و نظر می‌دهند و به این آشوب‌ها دل می‌بندند من به آن‌ها اعلام می کنم که امید آنان وهم و خیال و سرابی بیش نیست


آیت‌الله خزعلی با انتشار اطلاعیه‌ای نسبت به مواضع فرزندش واکنش نشان داد و از وی اعلام برائت کرد.

در بخشی از این اطلاعیه آمده است:

"مدت مدیدی است پسرم مهدی خزعلی از راه مستقیم منحرف شده، درست در خط مقابل قرار گرفته هر چه نصیحت می‌کنم و برای هدایتش متوسل به اولیای خدا می‌شوم اثر نمی‌کند. با بعضی از علمای بزرگ صحبت کرده‌ام، فرمودند دست نگه دار شاید به راه بیاید. دیگر کاسه صبرم لبریز شده، دیگر با او صحبت نمی‌کنم و حرفهای نامناسب او را برنمی‌تابم. ملت انقلاب عزیز همیشه در صحنه ما بدانند او از ما جدا هست و هر چه از من نقل کند، نپذیرند. با من ارتباطی ندارد ولی الان هم دعا می‌کنم خداوند به او توفیق دهد که از راه انحرافی که پیش گرفته است برگردد و گرنه خداوند مقتدر، اسلام و انقلاب و امام و رهبر و رئیس‌جمهور و مسلمین عزیز را از شر او مصون و محفوظ بفرماید".


باراک اوباما رئیس‌جمهور آمریکا در گفتگو با سی. بی. اس گفت: "من قبلا هم گفته‌ام عمیقا نگران انتخابات ایران هستم".

وی تصریح کرد: "مخالفان رژیم ایران بدانند که جهان به آن‌ها چشم دوخته است.... تظاهرات کنندگان ایرانی فقط در پی عدالت هستند آن چه که شما در ایران شاهد آن هستید، آن است که صدها هزار نفر از مردم این کشور که بر این باورند که صدایشان شنیده نمی‌شود و به طور مسالمت آمیز تظاهرات می‌کنند و در پی عدالت هستند و جهان شاهد آن است. ما از کسانی که در پی عدالت از یک راه مسالمت آمیز هستند پشتیبانی می‌کنیم و من می‌خواهم تکرار کنم که ما در کنار کسانی که متوجه راه حلی مسالمت آمیز برای این کشمکش خواهند بود، می‌ایستیم. ما معتقدیم که صدای مردم باید شنیده شود و این یک ارزش جهانی است که مردم و دولت آمریکا هوادار آن هستند".

(برای دریافت متن کامل گزارش اینجا و اینجا کلیک کنید)

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۴
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها