کد خبر: ۲۲۹۴۶۲
زمان انتشار: ۰۹:۴۳     ۲۲ خرداد ۱۳۹۳
تفاوت اعتدال و افراط ۲ وزیر در نگاه شورای عالی انقلاب فرهنگی/
«آخرین جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی در هفته پیش پیام‌های بسیار جدی برای ریاست محترم جمهوری جناب آقای روحانی داشت».
به گزارش پایگاه 598 به نقل از جهان، علیرضا زاکانی ضمن انتشار خبر فوق نوشت: در جلسه مذکور وزیر محترم بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دو رئیس دانشگاه را معرفی نمود و اعضاء شورای انقلاب فرهنگی افراد معرفی شده را با 28 رأی تأیید نمودند. وزیر محترم علوم، تحقیقات و فن‌آوری قبل از ایشان، شروع به معرفی 3 نفر رؤسای پیشنهادی دانشگاه‌ها نمودند که پس از مباحث جدی اعضاء شورا، نفر اول معرفی شده با 8 رأی، رأی نیاوردند و برای دو نفر بعد هم قرار شد تجدیدنظر صورت پذیرد و در ادامه نیز جلسه مشغول اعتراض به رویه نادرست وزیر علوم و معاونینش شد.



بنا به نقل اعضای شورا، آقای دکتر حداد عادل فرصت خواستند و خطاب به ریاست محترم جمهوری بیان کردند: «1. ما خود را موظف به کمک به دولت در همه عرصه‌ها از جمله دو عرصه هسته‌ای و اقتصادی به عنوان محور تلاش شما می‌دانیم که برای موفقیت در آن نیز نیاز به آرامش و کمک همه در کشور داریم. 2. نحوه رأی دادن به رؤسای پیشنهادی دانشگاه‌ها معرفی شده توسط دو وزیر کابینه شما کاملا معنی‌دار است که نیاز به تامل و توجه دارد.

 ما با آقای دکتر فرجی‌دانا آشنا و هم دانشگاهی هستیم ولی در آغاز کار دولت آقای دکتر  قاضی‌زاده هاشمی را نمی‌شناختیم، از این رو نوع رأی دادن به رؤسای پیشنهادی آقای دکتر هاشمی حکایت از نیت خیرخواهانه برای کمک به دولت شما دارد و عدم رأی دادن به رؤسای پیشنهادی آقای دکتر فرجی‌دانا نیز برای پرهیز از ایجاد مقدمات تنش و التهاب‌آفرینی در دانشگاه‌ها و به طبع آن در جامعه است که به نظر ما التهاب‌آفرینی چالش بزرگ و مانع جدی در برابر اقدامات دولت شماست. لذا نوع عمل وزارت علوم را مقدمه خدشه‌دار شدن مسیر رسیدن به اهداف مورد نیاز کشور و به ویژه مانع تحقق موفقیت دولت در عرصه داخلی و خارجی می‌دانیم».

زاکانی ادامه می‌دهد: پاسخ آقای رئیس جمهور این بود که شانس ما این است!! امروز بسیاری از نمایندگان مجلس نیز از نحوه مدیریت در وزارت علوم گله‌مند و معترض بودند.

یادآور می‌شود وزیر علوم نزدیک به 40 رئیس دنشگاه را به شکل بولدوزری برکنار کرده و در این کار آن قدر عجله داشته که برای برخی از همین دانشگاه‌ها، گزینه علمی و با سابقه کاربلد نداشته و از جمله به همین دلیل دانشگاه تهران به مدت نزدیک 4 ماه با سرپرست اداره شده و پس از آن نیز یک سرپرست دیگر معرفی شده است! برخی از انتصابات فرجی دانا صرفا از میان عناصر افراطی و دارای سوابق فعالیت در فتنه صورت گرفته است.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:۲
در انتظار بررسی: ۴
* نظر:
ارسال نظرات
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
۱۴:۲۴ - ۲۲ خرداد ۱۳۹۳
۱۰
۰
فکر می کنند این توطئه ها شانسی و بی برنامه است؟ مقامات امنیتی به هوش باشند.
پاسخ
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
۱۷:۵۷ - ۲۳ خرداد ۱۳۹۳
۵
۰
چرا از نیروهای خدوم استفاده نمیشه همش افراط
پاسخ
جدیدترین اخبار پربازدید ها