به گزارش
سرویس سیاسی پایگاه 598، پس از روی کار آمدن دولت تدبیر و امید با شعار اعتدال، انتصابات وزارت علوم توجه همگان را به خود جلب کرده است. انتصاب افراد مسئلهدار و رادیکال اصلاحطلب در وزارت علوم هیچ کمکی به رشد تولید علمی کشور نمیکند، چنین اقداماتی باعث میشود پای گروههای سیاسی خارج از دانشگاه به دانشگاهها باز شود و در نتیجه فضای دانشگاهها سیاستزده شود.
که رهبر معظم انقلاب در این باره می فرمایند: "این را توجه کنند آقای فرجیداناو آقای هاشمی؛ نگذارید دانشگاه جولانگاه حرکتهای سیاسی بشود. اینکه ما جوان را بهعنوان یک موتور محرک تحولات سیاسی بپذیریم، حرف من است. من اعتقاد دارم به این قضیه که نسل جوان در هر جامعه، موتور حرکت تحولات اجتماعی و تحولات سیاسی است؛ بخصوص جوان دانشجو؛ طبیعتش این است... این غیر از این است که ما دانشگاه را محل جَوَلان گرایشهای سیاسیای که بعضیشان مخالف با اصل نظامند یا مخالف با جهتگیریهای نظامند بکنیم. این را باید حتما مراقبت کنید و جلوی آن را بگیرید."
در این بین دانشگاه آزاد نیز از این پروژه و برخوردهای سلبی بی نصیب نماند و از تغییر ریاست این دانشگاه بزرگ کشور آغاز گردید. اما اتفاق مهم تغییر ریاست دانشگاه آزاد شیراز بود که بدون اطلاع و در سکوت کامل و در زمان تعلیلی کلاس ها انجام شد. این عزل و نصب که بهانه صحبت های انتقادی تاریخدان بزرگ انقلاب سید حمید روحانی که در فضای علمی این دانشگاه انجام گرفت، نوید و پیام خوبی را به بیرون مخابره نمی کند و این سوال را در ذهن هر دانشجوی اين دانشگاه ایجاد می کند که قرار است برای این دانشگاه بزرگ استان فارس چه اتفاقی بیفتد و چه خوابی برای آن دیده اند و قفل های سکوت قرار است بر دهان چه کسانی قرار گیرد.
جالب است که به دلیل نقد یک تاریخدان از برخی از مواضع آقای هاشمی رفسنجانی، بدین سان رئیس دانشگاه برکنار می شود. البته تغییر مدیریت در هر دانشگاهی انجام می شود و اما نگرانی زمانی است که سابقه ی مدیر جدید در هاله ای از ابهام قرار دارد و خاطرات سال های 85 دانشگاه آزاد شیراز در اذهان زنده می کند كه مي توان آن را دوران رقت بار اين دانشگاه عنوان كرد، سال های اخراج و تعلیق دانشجوهای معترض به مسائل صنفی دانشجویی.
نگرانی اینجا دوچندان می شود که ایشان تنها یک روز پس از منصوب شدن دست به تغییرات گسترده ای در سطح مدیران، رئیس ها، کارمندان ها می زنند. نکته اینجا جالبتر می شود که در ادامه این دومینو رئیس منطقه1 دانشگاه آزاد نیز برکنار می شود. و در ادامه هم رئیس دانشکده و چند تن از مسئولین در کمتر از 24 ساعت از کار برکنار می شوند. فلذا امید داشتیم در سال مدیریت جهادی نسبت به عملکرد مدیریتی کلان دانشگاه آزاد شيراز نگاه غير سياسي و غیر دیکتاتورمآبانه با دقت بیشتری انجام شود.
اما پاسخ چند سوال توسط مسئولین کنونی دانشگاه آزاد ضروریست: 1- آیا صحبت های روحانی دارای اظهارات واهی و بی اساس بود؟ پس چرا ما پاسخی از شاکیان نمی شنویم؟ 2- مگر دانشگاه محلی برای طرح مباحث علمی انتقادی نیست ؟ فرضاً اگر این اظهارات یک اشتباه تاریخی باشد چرا با داس شروع به سر بریدن منتقدین می کنید ؟
مگرنه ریاست محترم جمهور و محبوب جناب آقای دکتر روحانی فرمودند : پناه می بریم به خدا از استبداد در رای و بستن دهان منتقدان!!! پس برخورد این چنین چرا؟