وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است

  •  
      
کد خبر: ۲۲۸۱۶۱
زمان انتشار: ۱۳:۵۵     ۱۷ خرداد ۱۳۹۳
وزیر خارجه سابق آمریکا در کتابی که به نگارش در آورده، رأی مثبت خود به اقدام نظامی آمریکا در عراق را ناشی از برداشت اشتباه خود از اطلاعات خواند و گفت: البته در این اشتباه من تنها نبودم.
به گزارش پایگاه 598 به نقل از فارس، شبکه تلویزیونی «سی‌بی‌اس» به نقل گزیده‌ای از کتاب هیلاری کلینتون، وزیر خارجه سابق آمریکا تحت عنوان «انتخاب‌های دشوار» پرداخت، از جمله بخشی که مربوط به افکار وی درباره رای 2002 سنا به اقدام نظامی در عراق بود و به نقل از وی نوشت: من فکر می‌کردم با حسن نیت عمل کرده‌ام و با توجه به اطلاعاتی که در دست داشتم، بهترین انتخاب را داشته‌ام. در این اشتباه (رای مثبت به اقدام نظامی در عراق) تنها نبودم. به هر حال، برداشت من اشتباه بود. 

بر اساس این گزارش، اگر هیلاری کلینتون برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در سال 2016 کاندید شود، بسیاری از جمهوریخواهان به شدت به او حمله خواهند کرد. به گفته سناتور جان باراسو، یکی از اعضا جمهوریخواه سنا، سیاست خارجی یکی از مسائل اصلی در رقابت‌های انتخاباتی سال 2016 خواهد بود.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۱
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام