فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

  •  
      
کد خبر: ۲۲۵۷۷۳
زمان انتشار: ۱۴:۴۱     ۰۴ خرداد ۱۳۹۳
نخست‌وزیر موقت اوکراین بدون منتظر ماندن برای نتایج انتخابات ریاست جمهوری کی‌یف گفت، نخستین سفر رئیس‌جمهوری جدید این کشور به بروکسل خواهد بود.

به گزارش 598، به نقل از خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، سرویس مطبوعاتی دولت اوکراین به نقل از آرسنی یاتسنیوک، نخست‌وزیر موقت کی‌یف گفت: ما قطعا یک رئیس جمهور منتخب خواهیم داشت که نخستین سفرش به پایتخت اتحادیه اروپا خواهد بود و سند منطقه تجارت آزاد با اتحادیه اروپا را امضا خواهد کرد.

وی همچنین پیشتر گفته بود: انتخابات ریاست جمهوری عادلانه، شفاف، بیانگر خواسته غرب، شرق، شمال و جنوب اوکراین و انتخابی بلامانع خواهد بود.

اما یاتسنیوک به صورت علنی متعهد نشد تا ادامه عملیات‌های ضد تروریستی در شرق اوکراین را دست‌کم در روز انتخابات به حالت تعلیق درآورد.

اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام