کد خبر: ۲۲۵۵۸۷
زمان انتشار: ۱۰:۰۶     ۰۴ خرداد ۱۳۹۳
افراطیون مشارکت:
دو تن از افراطیون حزب مشارکت روحانی را فاقد پایگاه اجتماعی دانسته و او را ادامه حرکت اصلاح‌طلبان توصیف کردند.
به گزارش پایگاه 598، علی شکوری راد در مصاحبه با روزنامه شرق گفت: آقای روحانی نیازمند این است که در عرصه‌های سیاست داخلی آزموده شود. ایشان در سیاست خارجی امتحان خود را خوب پس داده‌اند، اما در عرصه سیاست داخلی تا همان حدی که در انتخابات تجلی کرد، باقی مانده و هنوز از آن قاب خارج نشده است. ایشان باید از آن قاب خارج شوند و به میان مردم بیایند. من فکر می‌کنم این عدم تحرک جدی آقای روحانی در زمینه‌ سیاست داخلی از زمان انتخابات تا حالا، قابلیت تداوم زیادی ندارد.

این عنصر افراطی حزب مشارکت در پاسخ این سوال که «آقای روحانی برای حفظ بدنه اجتماعی اصلاح‌طلبی چه کاری باید انجام دهد و از طرفی آیا قایل هستید که ایشان در این مدت باید برای ایجاد پایگاه تلاش کند؟» گفت: فکر نمی‌کنم آقای روحانی دنبال این باشد که برای خودش یک پایگاه اجتماعی مستقل تعریف کند. چون که در حال حاضر نیازی ندارد. اگر بخواهد یک پایگاه سیاسی مستقل برای خودش تعریف کند، مفهوم این کار این است که می‌خواهد تکیه خود را از روی اصلاح‌طلبان بردارد. یعنی اصلاح‌طلبان احساس فاصله کنند چه نیازی به این کار است؟ وقتی کسی از یک پایگاه اجتماعی حاضر و آماده برخوردار است، این را واگذارد و برود پایگاهی ایجاد کند که تازه مورد انتقاد پایگاه اصلی او هم قرار گیرد. به نظر من این اشتباهی است که البته برخی از اطرافیان آقای روحانی مرتکب می‌شوند و فکر می‌کنند آقای روحانی نیاز به یک پایگاه مستقل اجتماعی دارد.
وی افزود: آقای روحانی باید تعامل خود را با آقای خاتمی و هاشمی افزایش دهد. آقای روحانی چرا برود دنبال یک پایگاهی که ساختن آن هم زمانبر است و هم به راحتی امکان‌پذیر نیست. اگر هم بخواهد چنین کاری انجام دهد، این پایگاه اجتماعی یا باید از پایگاه آقای هاشمی کسر شود یا از پایگاه اجتماعی آقای خاتمی.

 از سوی دیگر رضا خاتمی در مصاحبه با آفتاب یزد، درباره این سوال که چرا فراخوان انصراف از دریافت یارانه‌ها شکست خورد، گفت: من فکر می‌کنم نمی‌توانیم بگوییم دولت روحانی اشتباه نمی‌کند. در این موضوع دولت ارزیابی اشتباهی داشت و اتفاقا اصلاح‌طلبان در این مورد هشدار لازم را داده بودند و گفته شده بود که شاید روش دولت روش درستی نباشد و انتظارشان هم انتظار نابجایی باشد. اعتماد سیاسی و اعتماد اجتماعی را نباید با نیازمندی‌های اقتصادی مردم قاطی کرد. این دو را بهم گره زدن اشتباه است. چون از نظر سیاسی و اجتماعی به ما اعتماد دارید، پس ما بگوییم یارانه نگیرید،مردم هم نگیرند! مردم در این امور محاسبات دیگری در زندگی عادی‌شان دارند.

این عنصر افراطی در پاسخ سوالی مبنی بر اینکه آیا شما در کنار دو جناح شناخته شده کشور (اصلاح‌طلب و اصولگرا) احتمال پیدایش جناحی موسوم به اعتدال را میسر می‌بینید، اظهار داشت: اعتدال یک نوع روش است، به نظر من گفتمان دولت، گفتمان اصلاح‌طلبی است، گفتمان اصولگرایی معتدل است. آقای روحانی روش جدیدی ایجاد کرده آمده از جناح‌های مختلف، آدم‌هایی که به نظر ایشان میانه‌رو هستند را به کار گرفته تا کشور را بسازد. روش بسیار خوب و پسندیده‌ای است. اما این را یادتان باشد هیچ کس نمی‌آید بگوید من تندرو هستم. همه می‌گویند من معتدل و اعتدالیم.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها