علي كريمي را شايد به حق بتوان بهترين بازيكن تاريخ فوتبال ايران دانست؛ آنچه حتي علي دايي به عنوان بزرگترين مخالف وي نيز از اعتراف به آن ابايي ندارد. با اين حال اما، طي ساليان گذشته و بعد از بازگشت جادوگر به فوتبال ايران آمار او در تيمهاي باشگاهياش به هيچ وجه قابل قبول نبوده است.
به گزارش بانك ورزش، كريمي كار دوبارهاش در فوتبال ايران را از ليگ هشم با پرسپوليس آغاز كرد، اما مدافع عنوان قهرماني در آن سال نهايتا با كسب 55 امتياز به رتبهاي بهتر از پنجمي دست نيافت. جادوگر سپس بنا به برخي دلايل فرامتني ناچار شد پرسپوليس را ترك كند و به استيلآذين برود، اما او آنجا هم دو سال بد را گذراند. تيم كهكشاني هدايتي در ليگ نهم با كسب 52 امتياز پنجم شد و در ليگ دهم فقط با 28 امتياز در رده هجدهم ايستاد و به ليگ يك سقوط كرد. البته شماره هشت دوست داستني قرمزها در نيم فصل دوم اين سال سياه عضو استيلآذين نبود و در شالكه حضور داشت؛ گرچه تفاوت چندان مشهودي بين عملكرد اين تيم در نيمفصل اول و دوم وجود نداشت.
جادوگر سپس در ليگ يازدهم به پرسپوليس برگشت، اما او اينجا هم توفيقي نداشت. سرخپوشان در اين فصل با كسب 42 امتياز دوازدهم شدند و البته سال بعدش با 50 امتياز به رده هفتمي ليگ دوازدهم دست يافتند. كريمي سپس پرسپوليس را ترك كرد و به تراكتورسازي رفت، اما اين تيم هم در ليگ سيزدهم بدترين جايگاهش را از زمان بازگشت به ليگ برتر به دست آورد و با 45 امتياز روي پله هفتمي ايستاد.
به اين ترتيب جادوگر فوتبال ايران در طول پنج فصل گذشته هرگز نتوانسته با هيچ تيمي در انتهاي ليگ بالاتر از پله پنجم بايستد. در اين پنج فصل تيمهاي باشگاهي كريمي 200 بازي انجام دادهاند و 272 امتياز به دست آوردهاند كه اين نتايج، ميانگين نااميد كننده يك و 36 امتياز براي هر بازي را نشان ميدهد. البته نبايد فراموش كنيم نتيجهگيري هيچ تيمي فقط به يك بازيكن مربوط نيست و عوامل زيادي در اين زمينه دخيل هستند، وگرنه كريمي در مقاطعي مثل ليگهاي هشتم و سيزدهم عملكرد قابل دفاعي در تركيب تيمش داشته است.