وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است

  •  
      
کد خبر: ۲۲۱۱۶۵
زمان انتشار: ۱۱:۴۴     ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۳
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اخراج تعدادی از دانشجویان ایرانی از نروژ گفت: متأسفانه کشورهای عضو اتحادیه اروپا تابع سیاست‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی هستند و تلاش می‌کنند، سطح علمی جوانان ایرانی را کاهش دهند.
به گزارش پایگاه 598 به نقل از خانه ملت، سید حسین نقوی حسینی، با تأکید بر اینکه شکست‌های سنگین آمریکا، اتحادیه اروپا و رژیم صهیونیستی در مذاکرات هسته‌ای و به رسمیت شناختن حق غنی‌سازی پنج درصدی اورانیوم توسط کشورمان، دولتمردان این کشورها را عصبانی کرده است، گفت: آنها تلاش می‌کنند با ایجاد رعب و وحشت در میان دانشجویان ایرانی و اخراج آنها از کشورهای مختلف مانع ارتقای سطح علمی آنها شوند.
 
نماینده مردم ورامین در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه کشورهای عضو اتحادیه اروپا سیاست‌های مغرضانه‌ای را دنبال می‌کنند، گفت: وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران باید با قاطعیت مقابل زیاده‌خواهی‌های هسته‌ای و حقوق بشری آنها بایستد و با راهکارهی دیپلماتیک از حقوق حقه مردم ایران صیانت کند.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۱
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
پر طرفدار ترین ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام