وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است

  •  
      
کد خبر: ۲۲۰۸۴۳
زمان انتشار: ۱۰:۲۹     ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۳
تنها مربی ایرانی کادرفنی تیم ملی در آفریقای جنوبی در برخی بازی های دوستانه تیم ملی نقشی غیر از یک مربی و دستیار ایفا کرد که انتقادهای مربیان ایرانی را برانگیخت.

به گزارش پایگاه 598 به نقل از نامه سرویس ورزشی جام نیور، مجید صالح یکی از آخرین نفراتی بود که سفرش به آفریقای جنوبی قطعی شد. وی پس از کش و قوس های فراوان در مورد انتخاب دستیار ایرانی از سوی کی روش انتخاب شد.

 

خیلی از کارشناسان ایرانی معتقد بودند که سرمربی تیم ملی باید یک دستیار ایرانی کنار خود داشته باشد تا مسائل فنی بازیکنان ایرانی را بهتر به او منتقل کند اما خبرهایی که از آفریقای جنوبی رسیده حکایت از آن دارد که مجید صالح در یکی دو بازی دوستانه تیم ملی به دلیل نبود کمک داور در این نقش ظاهر شده است.

 

همین مسئله انتقاد برخی مربیان وطنی را در پی داشته و می گویند کی روش دستیار ایرانی را برای همین گونه موارد می خواهد و به جای استفاده از توانایی های فنی مربی ایرانی در بخش هایی از مربی ایرانی استفاده می کند که شان مربیان حفظ نمی شود.

 

به نظر می‌رسد ظاهرا به معنی واقعی اعتقادی به استفاده از مشورت مربیان ایرانی ندارد.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام