کد خبر: ۲۱۹۶۶
زمان انتشار: ۱۳:۴۸     ۱۱ مهر ۱۳۹۰
فرج‌الله سلحشور گفت: من طرحی دارم که از طریق تعریف مبانی اسلامی برای نیرو، می‌توان فیلمسازی اسلامی را به جامعه معرفی کرد. چرا فیلمسازانی باید آب به آسیاب دشمن بریزد و خانه سینما پشت این افراد باشد؟ افرادی که فکر و ذکرشان تولید آثاری برای خارج از کشور با ماهیت سیاه نمایی است.
به گزارش 598 به نقل از فارس، فرج الله سلحشور در یک نشست خبری و با حضور محمد هوشیاری مدیر روابط عمومی موسسه فرهنگی تبیان فیلم که در محل تبیان فیلم برگزار شد، طی سخنانی گفت: ما در موارد فرهنگی به مشکل برمی‌خوریم باید خاطرمان باشد که رهبر و ولی فقیه داریم و با کمک از بیانات ایشان می‌توانیم مشکلات خود را حل کنیم.
وی ادامه داد: متاسفانه مسولان فرهنگی کشور دربست تسلیم وضعیت موجود شده‌اند و اتفاقات درون آن را پذیرفته‌اند در حالی که باید پرسید چرا حوزه‌‌هایی نظیر سینمای ما هنوز اسلامی نشده اند؟
کارگردان سریال یوسف پیامبر اظهار داشت: من طرحی دارم که از طریق تعریف مبانی اسلامی برای نیرو، می‌توان فیلمسازی اسلامی را به جامعه معرفی کرد. حتی می‌توان کتاب آن را هم نوشت و برای تاسیس دانشگاهی درباره آن نیز فکر کرد. این طرح درست است یا غلط متاسفانه اصلا پیگیری نشد.مثلا شما جریانات اخیر خانه سینما را ببینید. چرا فیلمسازانی باید آب به آسیاب دشمن بریزد و خانه سینما پشت این افراد باشد؟ افرادی که فکر و  ذکرشان تولید آثاری برای خارج از کشور با ماهیت سیاه نمایی است، در این میان دولت کمک نمی‌کند اما شهرداری با کمک های خود حامی آنهاست و کسی هم به این موضوع توجه نمی‌کند.
وی تصریح کرد: این مسائل نشان می‌دهد که از کوزه  همان برون تراود که در اوست. فیلمسازان درون خود را منعکس می‌کنند. اگر  فیلمسازی به چیزی اعتقاد نداشته باشد، مسلما نمی‌تواند اثر موفقی درباره آن خلق کند. فیلمسازان ما جز به روابط دختر و پسری و اکشن و آرتیست بازی کار دیگری بلد نیستند. در چنین شرایطی تعداد انگشت شمار افراد ارزشی نیز نمی تواند پاسخگو و پوشاننده اثار غیر ارزشی شود که در این میان تولید می شوند.
وی همچنین ضمن گلایه از انتخاب زمان بد برای اکران فیلم سینمایی یوسف پیامبر، عنوان داشت: ماه رمضان، سه سینما، یک سئانس 12 شب به بعد، هم زمان با پخش سریال از دو شبکه دیگر و اینکه ایرانی ها این سریال را به جای دیدن خورده اند از جمله مواردی بود که به اکران فیلم ضربات فراوانی زد. اینها نشان می دهد که از آثار خوب حمایت نمی شود.
وی همچنین نسبت به تجلیل از مسعود کیمیایی در جشنواره فیلم فجر نیز گلایه کرد و گفت:‌ کیمیایی با ساخت اثری مانند «سفر سنگ» نشان داد که می‌تواند در این مسیر به خوبی حرکت کند ولی از توانایی‌های خود در ساخت آثاری استفاده می‌کند که تاریخ مصرف‌شان به پایان رسیده است.
به گزارش فارس، سلحشور همچنین درباره تولید سریال «قصه‌های خدا» نیز تصریح کرد: این سریال به دلیل عدم حمایت تلویزیون نیمه کاره ماند و تولیدش متوقف شد. 
او همچنین درباره فیلم سینمایی حضرت خدیجه نیز گفت: این فیلم سینمایی محملی برای پرداختن به گوشه هایی از زندگی حضرت فاطمه (س) است و فعلا مرحله تحقیقات را سپری می‌کنیم.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها