کد خبر: ۲۱۹۳۱۸
زمان انتشار: ۰۹:۲۱     ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۳
رژیم آل سعود، شوهر یک زن عربستانی را که برنده جایزه "شجاع‌ترین و جسورترین زن جهان" شده، بازداشت کرد.
به گزارش پایگاه 598 به نقل از العالم، خانم "سمر بدوی" فعال عربستانی به سبب مبارزه برای احقاق حقوق زنان در عربستان و تلاش برای لغو قیمومت مرد بر زن در این کشور و همچنین احقاق حق رانندگی زنان و همچنین حق مشارکت زنان در انتخابات، در سال ۲۰۱۲ برنده جایزه شجاع ترین و جسورترین زن جهان شد.

رژیم آل سعود، روز سه شنبه، ولید ابوالخیر وکیل سرشناس عربستانی و همسر سمر بدوی را به سبب امضای طومار اعتراض به بازداشت فعالان درخواست کنندۀ اصلاحات سیاسی به اتهام "فتنه انگیزی و تعرض به دستگاه قضایی" بازداشت کردند.

ولید ابوالخیر، پیش از این، در دادگاه ریاض، با اتهامات دیگری مواجه بود که از میان آن ها می توان به خروج علیه ولی امر، توهین به حکومت، ایجاد مرکز دیده بان حقوق بشر در عربستان، مشارکت در احداث جمعیت حقوقی بدون مجوز، ارتباط با سازمان های بیگانه و تشویش اذهان عمومی اشاره کرد.

خانم بدوی با تاکید بر این که همسرش، دادگاه ِ رسیدگی کننده به پرونده اش را امنیتی خوانده و آن را به رسمیت نمی شناسد، خاطر نشان کرد: در حال حاضر همسرم در زندان "الحائر" به سر می برد و تا امروز به من اجازه ملاقات با او نداده اند.

وی از شکنجه سیاسی شوهرش در زندان خبر داد و گفت: وکیل همسرم مطلع شده است که او را در سلول انفرادی با قطر کمتر از یک و نیم متر در دو متر حبس کرده اند که در سقف آن چراغی تعبیه شده که به صورت ۲۴ ساعته روشن است تا او نتواند بخوابد.

هواداران ابوالخیر، بر روی پایگاه های اجتماعی تشکل ها و انجمن هایی در یاری او تشکیل دادند.

در این میان، سازمان های حقوق بشری بین المللی نظیر دیده بان حقوق بشر، آزادی فوری ابوالخیر و لغو اتهامات تلفیق شده در حق او را خواستار شدند.

ابوالخیر، نخستین شخص از اعضای خانواده خانم بدوی نیست که به خاطر او بازداشت می شود، پیش از این در ماه ژوئیه سال ۲۰۱۳، برادر این زن که فعالی لیبرال است به اتهام تاسیس پایگاه الکترونیکی که امنیت عمومی را تهدید می کند و بزرگان مذهبی را به سخره می گیرد، بازداشت، محاکمه و به هفت سال زندان و تحمل ۶۰۰ ضربه شلاق محکوم شد.

سمر البدوی تاکید کرد که هیچ یک از اعضای خانواده اش به اتهامات تروریستی بازداشت نشده اند بلکه تنها اتهامات وارده به آنان در مجال واست اصلاحات سیاسی و احقاق حقوق بشر است.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها