وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است

  •  
      
کد خبر: ۲۱۷۶۹۹
زمان انتشار: ۱۲:۲۷     ۳۱ فروردين ۱۳۹۳
ملي‌پوشان فوتبال ايران در اردوي آفريقاي جنوبي امروز را به استراحت مي‌پردازند.

 

اعضاي تيم ملي فوتبال ايران در اردوي آفريقاي جنوبي امروز را با تصميم کادرفني به استراحت خواهند پرداخت.

به گزارش فارس، ملي‌پوشان که از چهارشنبه گذشته تمرينات فشرده بدنسازي را پشت سر گذاشته و طي يکي دو روز اخير کار با توپ را آغاز کرده بودند، امروز استراحت مي‌کنند.

ملي‌پوشان روز گذشته نيز تمرينات صبحگاهي را به تمرينات بدنسازي اختصاص داده و مانند چند روز اخير در نوبت بعدازظهر خود به مدت دو ساعت به کارهاي تاکتيکي و کار با توپ پرداختند.

*بازيکنان تازه وارد تيم ملي نيز که شب گذشته به اردوي اين تيم پيوستند امروز به ريکاوري پرداختند تا براي تمرينات فردا آماده شوند.

*طبق برنامه قبلي قرار بود سه‌شنبه تيم ملي به مصاف يکي از تيم‌هاي باشگاهي ليگ آفريقاي جنوبي برود که به نظر مي‌رسد به خاطر تعداد کم حاضران در اردوي تيم ملي، اين امر به پس از رسيدن بازيکنان ملي‌پوش استقلال موکول شده و به احتمال زياد تيم ملي نخستين ديدار تدارکاتي خود را اواخر هفته جاري برگزار کند.



نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام