حمید عبدی متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: پوست سیب قرمز به دلیل وجود رنگدانههای موجود در خودضد سرطان است.
وی ادامه داد: میوههایی که رنگدانههای قرمز اعم از هویج، گوجه فرنگی و لبو دارند ضد سرطان هستند همچنین میوههای دارای رنگدانههای سبز که حاوی کلروفیل هستند مثل سبزیجات نیز خاصیت ضد سرطانی دارند.
عبدی درخصوص خواص سیب تشریح کرد: سیب در کاهش چربیهای خون نقش بسزایی را ایفا میکند و بهتر است که با پوست خورده شود و حتی سرکه سیب درکاهش وزن و کاهش چربی موثر است.
وی خاطر نشان کرد: سیب در رشد و افزایش قد کودکان نقش بسزایی را دارد و گاز زدن سیب به استحکام فک و دندان کمک کرده و موجب تمیزی آنها میشود.