کد خبر: ۲۱۶۶۲۱
زمان انتشار: ۰۸:۳۸     ۲۷ فروردين ۱۳۹۳
همه میوه‌ها برای قلب مفیدند اما گروهی که خاصیت آنتی اکسیدانی دارند مفیدترند.
دکتری محراب مرزبان متخصص و جراح قلب و عروق در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: میوه‌هایی که رنگی هستند و دارای خاصیت آنتی اکسیدانی بالا هستند و به رنگ قرمز و بنفش هستند مفیدترند که شامل انگور و میوه‌های تابستانی هستند.

وی در ادامه افزود: این آنتی اکسیدان‌ها البته "تنگی عروق" را کاهش می‌دهد و روی متابولیسم چربی تاثیر می‌گذارد. برای افرادی که مبتلا به "دیابت" هستند و مشکل تنگی عروق دارند میوه‌های شیرین توصیه نمی‌شود و جای آن از سبزیجات و روغن هستند انگور برای سالاد می‌توانند استفاده کنند.

وی در پایان افزود: با توجه به اینکه بیشتر افراد مبتلا به "نارسایی قلبی" از مشکل یبوست رنج می‌برند، اشاره کرد: یبوست می‌تواند باعث سکته و مشکلات قلبی در فاصله کوتاهی شود که برای جلوگیری از این معضل با رژیم غذایی مناسب و مایعات فراوان که با تجویز پزشک به صورت شربت و قرص‌های گیاهی است می‌توان به بیماران کمک کرد، علی رغم اینکه بعضی از مسکن‌ها و مخدر‌ها هم از عوامل ابتلا به یبوست هستند.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها