کد خبر: ۲۱۵۴۹۲
زمان انتشار: ۱۰:۴۵     ۲۳ فروردين ۱۳۹۳
جشنواره عمار قرار بود مثل جشنواره‌های رایج یک هفته‌ای و ده روزی نباشد و در تمام سال فعال بماند. در ذیل گوشه‌ای از فعالیت‌های این جشنواره مردمی در طول ایام نوروز 93 را مشاهده می‌کنید.
به گزارش پایگاه 598 به نقل از تسنیم، جشنواره عمار قرار بود مثل جشنواره‌های رایج یک هفته‌ای و ده روزی نباشد و در تمام سال فعال بماند. به بهانه گذشت بیست روز از سال جدید و پایان تعطیلات، مروری داریم بر اخبار، حواشی و اتفاقات گوشه و کنار جشنواره عمار در این روز‌ها:

بی‌تعطیلات نوروزی!

اکران‌های مردمی جشنواره عمار در ایام نوروز تعطیل نشد و در گوشه و کنار کشور ادامه پیدا کرد. اکران فیلم‌ها در کاروانهای راهیان نور یکی از اصلیترین اکرانهای نوروزی جشنواره عمار بود. در صحن زیارت سلطان امیر احمد کاشان نیز طی ایام نوروز بعد از نماز مغرب و عشا فیلمهای جشنواره برای مسافران نوروزی اکران شد. همچنین فعالان فرهنگی مذهبی مسجد دستغیب شیراز که از طریق اتوبوس عازم زیارت مشهد مقدس بودند شاهد اکران فیلمهای «لکه»، «شیرعلی» و «تولدت مبارک» در اتوبوس شدند.

مسجد غدیر باباعلی مشهد نیز پنج شب متوالی در ایام نوروز میزبان اکران فیلمهای جشنواره عمار بود. «لکه»، «تکلیف»، «آخوند چینی»، «به رنگ زندگی»، «اخراجی‌ها 4» و «من مدیر جلسه‌ام» فیلم‌هایی بودند که طی پنج شب در این مسجد اکران شد.

فروش بیش از دو هزار و پانصد نسخه از بسته فروش جشنواره در راهیان نور

در واپسین روزهای سال 92 و تعطیلات نوروزی سال جدید نخستین بسته فروشی فیلمهای جشنواره عمار آماده و وارد شبکه توزیع شد و در اولین گام در دو منطقه عملیاتی شلمچه و هویزه در قالب غرفه‌هایی عرضه شد. استقبال زائران مناطق عملیاتی راهیان نور از بسته فروشی جشنواره عمار به گونه‌ای بود که بیش از دو هزار و پانصد نسخه از این فیلم‌ها در این مدت به فروش رفت.

ممانعت از اکران فیلم لکه در دانشگاه‌های تهران و اصفهان

فیلم داستانی لکه از آثار برگزیده جشنواره چهارم عمار است که به عنوان جنجالیترین فیلم سال 92 شناخته می‌شود. در روزهای اخیر محمد باقر مفیدی کیا کارگردان این فیلم طی مصاحبه‌ای با یکی از روزنامه‌ها، از ممانعت‌ها برای اکران فیلمش در برخی دانشگاه‌های تهران و اصفهان و لغو برخی اکران‌ها به این خاطر خبر داد و گفت: مسئله ناراحت‌کننده‌تر این است که از واحد سمعی و بصری وزارت علوم با دفتر نمایندگی نهاد معظم رهبری در یکی از دانشگاه‌های تهران (نام این دانشگاه‌ها نزد روزنامه محفوظ است) تماس گرفته می‌شود و چیزی قریب به این مضمون گفته می‌شود که اگر این فیلم در دانشگاه شما اکران شود رئیس دانشگاه از جانب وزارت علوم عزل می‌گردد.

حاتمی کیا از جشنواره عمار می‌گوید

ابراهیم حاتمی کیا کارگردان با سابقه کشور که آخرین حرف سینمایی‌اش را در «چ» گفته است میهمان برنامه راز در شبکه چهار سیما شد. در این برنامه یک و نیم ساعته، پای جشنواره عمار هم در بخشهایی از سخنان حاتمی کیا باز شد. حاتمی کیا گفت: تندی عمار مرا هول می‌کند و‌گاه می‌ترسم نزدیکش شوم ولی یک چیزی را درونش دارند اینکه که چرا درست شده و چرا این بچه‌ها احساس می‌کنند که در فجر جایی ندارند؟ من در جشنواره برلین دیدم که ما حرفی در میان آنان نداریم و مسأله ما مسأله آنان نیست.

حاتمی کیا ادامه داد: دغدغه بچه‌های جشنواره عمار‌‌ همان دغدغه‌های 30 سال پیش من است و حرفهای آن زمان من است و زمان 30 سال پیشم را در بین الان آنان می‌بینم.

اکران‌های مردمی به مناسبت روز هنر انقلاب اسلامی و روز ملی فناوری هسته‌ای

طی روزهای اخیر اکرانهای مردمی متعددی به مناسبت بیستم فروردین، روز هنر انقلاب اسلامی و روز ملی فناوری هسته‌ای در شهرهای کشور برگزار شده است یا می‌شود.

در یکی از این اکران‌ها، خانم پریسا ایوبی معلم دبیرستان‌های دخترانه آبادان مستند‌های «میراث مجید» و «فرند کبیرکوه» را که درباره دو تن از شهدای هسته‌ای است برای دانش آموزان خود در سه دبیرستان اکران می‌کند.

اکران کنندگان دانشگاه صنعتی کرمانشاه نیز از طریق رایزنی با شبکه استانی زاگرس پیشنهاد پخش یک مستند به مناسبت روز ملی فناوری هسته‌ای را طرح کردند و پس از موافقت با این پیشنهاد، مستند «میراث مجید» عصر دیروز از این شبکه تلویزیونی پخش شد.

نمازگزاران مسجد المهدی (عج) گنبد کاووس نیز شب گذشته پس از اقامه نماز مغرب و عشا به تماشای مستند «میراث مجید» نشستند.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها