کد خبر: ۲۱۴۶۶۸
زمان انتشار: ۱۳:۲۴     ۱۹ فروردين ۱۳۹۳
رئیس فراکسیون زنان مجلس با تشریح جزییات دیدار اعضای این فراکسیون با معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده از تدوین لایحه بیمه زنان خانه دار از سوی دولت و اجرایی شدن افزایش مرخصی زایمان زنان در سال 93 خبر داد.

به گزارش پایگاه 598، فاطمه رهبر در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب افزود: اعضای فراکسیون زنان مجلس در دیدار با معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده که شب گذشته (دوشنبه شب ) در دفتر این معاونت انجام شد، بر پیگیری مطالبات زنان در موضوعات مختلف تاکید کردند.

وی افزود: در این دیدار نمایندگان زن به برخی از قوانینی که در مجلس هفتم و هشتم در حوزه زنان تصویب شد اما هیچگاه شکل اجرایی به خود نگرفت اشاره کردند که از جمله آنها می توان به افزایش مرخصی زایمان زنان از 6 ماه به 9 ماه اشاره کرد. در این زمینه معاون رئیس جمهور اعلام کرد که بتازگی معاون اجرایی ریاست جمهوری به معاون برنامه ریزی و راهبردی دستور اجرایی شدن افزایش مرخصی زایمان را در سال 93 داده است. بنابراین در سال جدید باید منتظر اجرایی شدن آن باشیم.

لایحه بیمه زنان خانه دار بزودی تدوین و به مجلس ارائه می شود

رهبر توضیح داد: همچنین در این جلسه درباره بیمه زنان خانه دار به صورت جدی بحث و تبادل نظر شد. معاون رئیس جمهور قول تدوین لایحه بیمه زنان خانه دار را از سوی دولت داده و قرار است بزودی این لایحه به مجلس ارائه داده شود تا با تصویب این لایحه برای همیشه مشکل اختصاص اعتبار به بیمه زنان خانه دار حل شود.

رئیس فراکسیون زنان مجلس تصریح کرد: از معاون رئیس جمهور درباره اجرایی نشدن بیمه زنان خانه دار در سال گذشته به رغم اختصاص 100 میلیارد تومان اعتبار برای 200 هزار نفر زن خانه دار سوال شد که  وی توضیح داد به دلیل عدم اختصاص اعتبار، تامین اجتماعی تنها 30 درصد تعهدات خود را اجرا کرد.

وی با اشاره به صحبت های مقام معظم رهبری درباره مصونیت زنان از خشونت و اقدامات معاونت زنان تصریح کرد: به گفته معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده، قوه قضائیه در حال تدوین لایحه خشونت علیه زنان و پیش نویس سند امنیت برای تحقق ماده 227 قانون برنامه پنجم توسعه برای امنیت بانوان و کودکان در روابط اجتماعی است. البته پیش از این نیز وزارت کشور پیش نویس سند امینت زنان و کودکان را تدوین کرده و در حال حاضر معاونت زنان در حال بررسی پیش نویس و لایحه قوه قضاییه است تا از موازیکاری جلوگیری شود.

این نماینده مجلس تاکید کرد: یکی دیگر از موضوعات مورد بحث در جلسه با معاون رئیس جمهور  تحقق ماده 230 قانون برنامه پنجم توسعه است که براساس توضیحات خانم مولاوردی قرار شده است که دولت زمینه های اجرایی شدن ماده 230 قانون را فراهم کند و در همین راستا معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری تاکنون 6 تفاهم نامه را با وزارتخانه ها و دستگاههای مختلف امضا کرده است.

تدوین لایحه جامع حقوق بانوان

وی ادامه داد: از دیگر محورهای جلسه بررسی قانون مد و لباس، گسترش عفاف و حجاب و منشور حقوق و مسوولیت های زنان و اقدامات معاونت برای اجرایی شدن این مصوبات بود که مشخص شد در حال حاضر قانون مد و لباس و عفاف و حجاب در کمیسیون فرهنگی دولت در حال بررسی و آسیب شناسی است و امیدوارم هر چه زودتر شکل اجرایی به خود بگیرد. معاون رئیس جمهور درباره منشور حقوق و مسوولیت های زنان نیز توضیح داد که لایحه جامع حمایت از حقوق بانوان و شاخص های این لایحه در حال تدوین است و بزودی به مجلس ارائه  می شود.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها