کد خبر: ۲۱۴۵۱۹
زمان انتشار: ۰۸:۴۰     ۱۹ فروردين ۱۳۹۳
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در دیدار با جمعی از ایثارگران مجلس شورای اسلامی به توضیح طرح «تکات» و همچنین برخی فعالیت‌های اخیر این بنیاد پرداخت. او خواستار همکاری بیشتر مجلس و بنیاد شد.
به گزارش پایگاه 598 به نقل از تسنیم، روز گذشته جلسه دیدار حجت‌الاسلام و المسلمین شهدی محلاتی، رئیس بنیاد شهید با جمعی از ایثارگران عضو مجلس شورای اسلامی برگزار شد. در ابتدای این جلسه معاون حقوقی و امور مجلس بنیاد شهید حجت‌الاسلام والمسلمین فقیهی با تبریک سال جدید به ایثارگران مجلس شورای اسلامی و با پاسداشت ایام فاطمیه(س) به میهمان خیرمقدم گفت.

فقیهی در ادامه افزود: ما ۱۰۱ نماینده مجلس شورای اسلامی داریم که جزو جامعه هدف بنیاد شهید هستند که این افراد عموماً یا آزاده هستند یا جانباز، فرزند شهید و برادر شهید.

حجت‌الاسلام فقیهی با اشاره به نامگذاری سال جدید توسط مقام معظم رهبری اضافه کرد که ما امروز وظیفه سنگین و خطیری بر دوش داریم. هم اندیشی و خدمت بیشتر و تکریم و پاسداشت ایثارگران هدف اصلی این جلسه است. ما بیش از ۳ رئیس کمیسیون و تعدادی هم از اعضای هیئت رئیسه محترم مجلس را در جامعه هدف بنیاد شهید داریم.

حجت‌الاسلام شهید محلاتی معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید با قرائت آیه «من المومنین رجال صدقوا ما عاهدوا الله علیه» به تمامی ایثارگران و مدعوین مجلس شورای اسلامی خیر مقدم گفت و اضافه کرد که شما امروز میزبان و ما میهمان شمائیم. اینجا خانه شماست. او با آرزوی موفقیت و کامیابی برای ایثارگران و خانواده‌هایشان و ملت ایران گفت که ایام فاطمیه را پشت سر گذاشته‌ایم و بیستم جمادی‌الثانی ولادت حضرت فاطمه زهرا(س) و فرزند عزیزش امام(ره) است که ایام شادی ایرانیان است.

محلاتی ادامه داد: خوشحالم از اینکه ۴ مرزبان ایثارگر کشورمان به میهن بازگشتند و انشاءالله مرزبان دیگرمان هم برمی‌گردد. از زمانی که قرار شد من مسئول باشم احساس سختی می‌کردم و می‌گفتم شاید نتوانم خادم باشم. اما با اصراری که شد و قرعه فال به نام من خورد عزمم را قوی کردم و با افتخار این مسئولیت را پذیرفتم. از بزرگترین افتخارات من این است که مقام معظم رهبری نمایندگی خودشان را نیز به بنده اعطا نمودند و از افتخارات دیگرم نیز این است که بیش ازیک سوم نمایندگان مجلس شورای اسلامی از ما هستند و ایثارگرند و به شوخی به آن‌ها گفتم همه شما پیش ما پرونده دارید. آن موقع که من در امور خارجه بودم سعی‌مان بر این بود که در بین نماینده‌ها حامی داشته باشیم و امروز وقتی که در بنیاد شهید خدمت می‌کنم این حامیان را دارم.

در میان کلام رئیس بنیاد شهید یکی از نمایندگان مجلس به شوخی گفت آقای شهیدی در مجلس بیش از یک سوم نمایندگان ایثارگرند در هیئت دولت چقدر ایثارگر و جانباز داریم که وی به مزاح پاسخ داد: وارد سیاست نشوید. فکرم از ابتدا این بود که باید اولویت‌ها را به کار ببندیم. من اولویت اولیه کارم را تعامل با مجلس قرار دادم و گفتم اگر بخواهیم موفق باشیم باید تعامل خوبی با مجلس داشته باشیم. چند بار تلاش کردم همدیگر را ببینیم و بشناسیم و این جلسه بهانه‌ای برای این کار است.

وی ضمن معرفی قائم مقام‌ها و معاونت‌هایش گفت: با توجه به اینکه رهبری مسئولیت نمایندگی را به بنده اعطا نمودند دو، سه نصحیت هم به بنده کردند. اول اینکه فرمودند بکوشید بنیاد سیاسی نشود، به چپ و راست و احزاب دیگر و گروه‌های دیگر گرایش پیدا نکند. بنده هم در ابتدا به زیردست‌هایم گفتم که هدف باید خدمت باشد و اجرای دستورات رهبری. دومین فرمایشی که مقام معظم رهبری فرمودند و من اجرایی‌اش کردم این بود که در روز اول شورای بنیاد شهید به مسئولان بنیاد گفتم که از پشت میزها بیرون بیاییم و خدمت کنیم. در آن دیدار رهبری فرمودند از این حرف تو من خوشحال شدم. و سفارش نمودند که توصیه و تشویق شوند که همه به دیدن خانواده شهدا و ایثارگران بروید و سلام من را ابلاغ کنید چون ما هر چه داریم از این‌هاست.

شهیدی در ادامه گفت: گفتیم از کجا شروع کنیم از خودمان. به آقای رئیس جمهور گفتم که به دیدن خانواده شهدا برویم. گفت در آینده می‌رسیم برویم اصرار کردم حالا یک جلسه برویم که در ابتدای دولت به دیدن خانواده شهید حق‌شناس رفتیم که تلویزیون هم پخش کرد. بعداً آقای روحانی به گونه‌ای منقلب شد که گفت از موعد مقرر زودتر برویم که الان شده ۱۰ روز یک بار و رئیس جمهور به من گفت که ما از خانواده شهدا و ایثارگران قوت و قدرت می‌گیریم. این عمل الان به خود شما ایثارگران مجلس هم کشیده شده است طرح سپاس طرحی است که در بنیاد شهید دارد شکل می‌گیرد و پررنگ‌تر می‌شود که انشاء الله به کمک شما بتوانیم ادامه دهیم.

وی در ادامه افزود: به برنامه‌های قبل انتقادی ندارم و از ابتدای کار خودم شروع می‌کنم. اولین اولویت ما برنامه چهار ساله دولت است که به سه قسمت برنامه‌های کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت تقسیم شده است. یکی از مشکلات ما در بنیاد عدم اجرای قانون جامعه ایثارگری بود که رئیس جمهور دستور اجرایی‌شدنش را داد و در ادامه قول تامین بودجه و پیگیری ادامه‌اش را نیز داده است. این از اولویت‌های کاری امسال ماست که برای اجرای آن در جریان قرار خواهید گرفت. دومین مشکل از کار ما اشتغال به کار فرزندان ایثارگران است ما حدود ۵۷۰۰ فرزند ایثارگر منتظر کار داریم. ۳۵ درصد آن‌ها نخبه‌‌اند، ۳۵ درصد آن‌ها بالای لیسانس‌اند. با آقای روحانی رئیس هیئت دولت مطرح کردم که از خودمان شروع کنیم و ماموران به بنیاد را مرخص کردم. ۳۰ سال خدمت کرده‌ها را بازنشسته کردم و گفتم از فرزندان ایثارگران استفاده می‌کنیم. من از روز اول افتخارم این است که ۴ نفر نیرو از بیرون آوردم بقیه از داخل بنیاد شهید به کار گرفته شدند. مرکز دانش پژوهان را ادغام کردیم. کارورزی می‌کنیم. برای زیر دیپلم‌ها هم به سازمان کوثرمان مراجعه کردیم و نتیجه این شد که از این عزیزان در بازار استفاده کنیم.

وی در ادامه به طرح تکات (توسعه کارآفرین در سازمان کوثر) اشاره کرد که سرمایه‌گذاری بنیاد شهید و فرزندان ایثارگر برای ایجاد اشتغال است.

وی ادامه داد: سرمایه‌گذاری را از خود فرزندان ایثارگر شروع کردیم آنها که توانایی ندارند وام می‌دهیم. ۵۰ درصد باقی را هم ما کمک می‌کنیم این کار به اقتصاد مقاومتی ما کمک خواهد کرد. فرزندان ایثارگر با این طرح خود را صاحب حق می‌دانند و سال به سال از سهام بنیاد شهید کم کرده و به سهام آن‌ها اضافه می‌کنیم که بعد از شش یا هفت سال کل سهام برای خودشان می‌شود.

در ادامه گفت: به استانداران و آقای رحمانی فضلی نیز تذکر دادم که باید برای تامین نیروهای دولتی از جامعه ایثارگر باید استفاده شود حداقل ۲۵ درصد. صحبت زیاد ا ست اما از همکاری شما در مجلس با بنیاد شهید تشکر می‌کنم و دوباره می‌گویم که شما صاحب خانه و ما میهمان هستیم. در سال جدید استدعا می‌کنم همکاری بیشتری با بنیاد داشته باشید. برای ارتباط بیشتر هر کجا گفتید ما می‌آییم خدمتتان و انشا‌ءالله این ارتباطات ادامه یابد. مهمترین وظیفه ما در بنیاد شهید نشر فرهنگ ایثار و شهادت است. انشاءالله هم در آینده منشوری از فرمایشات مقام معظم رهبری درست کنیم و به کار فرهنگی ادامه دهیم. انشاءالله کمک بشود برای ترویج این فرهنگ که عامل خوشبختی جامعه و خواسته مقام معظم رهبری است.

در ادامه جلسه رئیس کمیسیون ایثارگران مجلس شورای اسلامی آقای کوثری شروع به سخنرانی کرد. او در ابتدا گفت: صلواتی بفرستید برای سلامتی همه ایثاگرانی که چه پرونده دارند و چه ندارند. آنهایی که ندراند با خدا صددرصد معامله کردند و آنها که پرونده دارند برای رضای خدا این کار را کردند.جمع حاضر وابسته به شهدا، همسران شهید، براداران چند شهید برای مثال آقای دکتر مظفر در دو ساعت ۳ برادر خود را تقدیم کرد، آزاده‌ها و جانبازان هستند و هر کدام یک حماسه آفرینند. امروز اگر دشمن دست به اقدام نظامی نمی‌زند چون عمل دیروز این‌ها را دیده و این عزیزان راه همان شهدا را ادامه می‌دهند.

وی در ادامه گفت: اتمام این خدمات و لوایح و قانون جامعه و... به اندازه یک شب عملیات که بچه‌ها زیر آتش دشمن بودند برابری نمی‌کنند چه برسد به اینکه شهید یا جانباز شده باشند. از تمام تلاش‌هایی که در این شش ماه انجام داده‌اید متشکریم. هر چقدر هم بودجه برای خدمات به ایثارگران قرار دهیم باز هم کم است اما تکریم شایسته از خانواده معظم ایثارگران بهترین عمل ماست. از بنیاد نیز انتظار می‌رود که با همه ایثارگران به بهترین نحو برخورد کند. ما آمادگی داریم که هر طرحی که بخواهد خدمت رسانی به ایثارگران کند در خدمتش باشیم و بحث بودجه‌اش را نیز باید دولت به فکر باشد.

کوثری در آخر به دیدگاه حضرت امام نسبت به ایثارگران اشاره کرد و گفت: بعد از عملیات طریق‌القدس در تنگه چذابه سال ۶۰ بودیم آن موقع شهدا خیلی زیاد بودند تازه تیپ درست شده بود حاج حسین خرازی و چند تن از فرماندهان دیگر اعتراض کردند که چه کسی جوابگوی خون این همه شهید است. تا جایی رسید که خبر به گوش حضرت امام رسید. امام پیام دادند که شما وظیفه‌تان را انجام داده‌اید کارتان را بکنید تدبیر خودتان را ادامه دهید اسامی شهدا در لوح محفوظ ثبت شده.

او ادامه داد: ما همه افتخار می‌کنیم که ایثارگریم و تا آخر پای ارزشهای والای انقلاب اسلامی و ولایت فقیه و در رکاب خواهیم ماند.

در ادامه جلسه چند تن از نمایندگان مجلس شورای اسلامی به بیان دیدگاه‌ها و نظرات خود با رئیس بنیاد شهید ادامه دادند.

نماینده مجلس قاضی‌پور گفت: جناب آقای شهیدی در رابطه با اشتغال صحبت کردید اما مسکن ایثارگران چه می‌شود. انشاءالله باید در سال مدیریت جهادی این کار انجام شود. بعضی از ارگان‌ها جانباز کم دارند و بودجه زیاد. به نیروهای خود خوب می‌رسند اما بعضی دیگر از ارگان‌ها مانند آموزش و پرورش که جانباز زیاد دارد و بودجه کم چه باید بکند.

کائیدی نماینده پلدختر گفت: ما در فرهنگ ایثار و شهادت کم کار کردیم اعضای هیئت دولت باید ما را در عیادت از خانواده شهدا و ایثارگران یاری کند.

سیدباقر حسینی نماینده زابل و عضو امنیت ملی گفت: در شرایط آب و هوایی بد جوی مناطق ایران که توفان می‌شود جانبازان عزیز ما دچار مشکل می‌شوند. جناب آقای شهیدی رسیدگی کنید.

حسینی نماینده کرمانشاه گفت: با تشکر از عیادت شما از خانواده شهدا و همکاری خوب با مجلس شورای اسلامی و قول برای اجرای قانون ایثارگری همانطور که تبصره ۱۶ درمان واگذار به بنیاد شهید شده و ما باید بنیاد را کمک کنیم. ضمن این سخنان حسینی گفت: مزار شهدا در سراسر کشور باید شایسته تکریم باشد و این امر باید جدی گرفته شود.

شهیدی در ادامه در پاسخ گفت: باید مجلس، ما را در بند ج کمک کند. بنای ما امسال کار روی فرهنگ است. وقت نشد بگویم که صندوق سلامت درست کرده‌ایم که آنچه بیمه از داورهای ایثارگران نمی‌دهد، بنیاد شهید تقبل کند.

یکی دیگر از نمایندگان مجلس گفت: جناب آقای شهیدی ملاقات‌های اضطراری را هم برنامه‌ریزی کنید خود ما هم نمی‌توانیم شما را زیارت کنیم چه برسد به خانواده ایثارگران که به مشکل می‌خورند.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها