به گزارش پایگاه 598 به نقل از فارس، سید حسین داوودی گفت: متاسفانه
اغلب مردم بیش از مصرف استاندارد نمک استفاده میکنند و این در حالی است که
تحقیقات نشان داده بین نمک و سرطان معده ارتباط وجود دارد و احتمال ابتلا
به بیماریهای قلبی عروقی و کلیوی را افزایش میدهد.
وی در مورد اقداماتی که برای کاهش نمک
میتوان انجام داد، گفت: بهتر است سبزیجات و میوههای بیشتری بجای غذاهای
فرآوری شده مصرف شود، چرا که بیش از 80 درصد نمک در غذاهای فراوری شده
وجود دارد.
داوودی گفت: بنابراین باید مراقب مصرف
غلات، نان، غذاهای آماده، پیتزا، همبرگر، سوسیسها، سوپها و سسها باشیم
چرا که ممکن است نمک بالایی داشته باشند.
این متخصص تغذیه در امور سرطان افزود:
همچنین بهتر است غذاهایی که در منزل تهیه میشود با محصولات تازه باشد تا
بتوانیم مقدار مصرف نمک را کنترل کنیم.
وی تصریح کرد: برای خرید خوراکیها
برچسب غذایی را کنترل کنیم و محصولاتی را انتخاب کنیم که نمک و یا سدیم
کمتری دارند و کنسروها و یا غذاهای بستهبندی شدهای را انتخاب کنیم که
هیچگونه نمک اضافه شدهای نداشته باشند.
داوودی تصریح کرد: بجای نمک بهتر است از
ادویهها، گیاهان معطر، سیر و لیمو استفاده شود و ادویههایی مانند فلفل
سیاه، زنجبیل و گیاهان معطری مثل ریجان و برگ بو به غذا طعم میدهند.
این متخصص تغذیه در امور سرطان افزود:
مطالعات نشان داده مصرف بالای نمک میتواند مخاط معده را تخریب کند و این
اتفاق یکی از راههای افزایش خطر سرطان معده است.