
وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است
به گزارش پایگاه 598 به نقل از بانک ورزش، امیر قلعه نویی علاقه زیادی به بازی قاسم حدادی فر دارد و این را بارها در رسانه ها اعلام کرده است. البته او برای جذب بازیکن ذوب آهن هیچگاه شخصا اقدام نکرده و طبق عادت دوستان و دستیارانش را برای مذاکره پیش فرستاده است.
قلعه نویی تلاش زیادی کرد تا برای لیگ قهرمانان بازیکن ملی پوش تیم اصفهانی را در اختیار داشته باشد اما در نهایت حدادی فر قبول نکرد به استقلال بیاید.
بر اساس آخرین خبرها، دیروز یکی از دوستان قلعه نویی به محل تمرین ذوب آهن در کرج رفته و با قاسم حدادی فر برای پیوستن به استقلال مذاکره کرده است.
گویا سرمربی استقلال هنوز هم به جذب این بازیکن امیدوار است و این بار نه برای لیگ قهرمانان بلکه برای فصل بعد روی او نظر دارد.