کد خبر: ۲۰۸۷۰۲
زمان انتشار: ۱۹:۲۶     ۱۱ اسفند ۱۳۹۲
نداشتن بدنه اجتماعی ثابت و مستقل قابل توجه از سوی دولت جدید و همچنین بازی دوگانه با اصلاح طلبان از سوی رییس جمهور باعث شده تا اصلاح طلبان نیز صرفا نگاه ابزاری به دولت برای پیگیری مطالبات خود داشته باشد و به همین علت اختلافات بنیادین تندروها و دولتی ها روز به روز آشکارتر می شود بگونه ای که بسیاری از اصلاح طلبان از هم اکنون معتقدند نباید با چیدن تمام تخم مرغ های خود در سبد دولت، اشتباهات آن به اسم اصلاحات تمام شود.
به گزارش پایگاه 598 به نقل از رجانیوز، هر چقدر از آغاز به کار دولت جدید زمان می گذرد، حملات اصلاح طلبان و تندروها به رییس جمهور و مجموعه دولت یازدهم بیشتر می شود و اگر گلایه های شدید هفته گذشته محمد رضا عارف از حسن روحانی را سرآغازی رسمی در این باره بدانیم، اظهارات اخیر یکی از خوانندگان حامی فتنه علیه رییس جمهور را باید در ادامه همین روند دانست.حسین زمان خواننده حامی فتنه گران که بسیاری وی را به اتخاذ مواضع شعاری، احساسی و سخیف می شناسند، طی گفتگو با سایت کلمه با بیان اینکه وزارت ارشاد دولت روحانی مانع انتشار جدیدترین اثرش شده، گفته است:
 
«من معتقدم افراط در محافظه کاری، شعار و نمایش با تدبیر فاصله زیادی دارند و چنانچه دولت صداقت را در دستور کار خود قرار ندهد حتما بازنده میدان خواهد بود. ناتوانی و بی اختیاری در برخی زمینه ها را بایستی به اطلاع مردم برسانند و شفافیت را در برنامه های خود اولویت دهند و مردم را از خود بدانند در غیر این صورت جایگاه مردمی خود را از دست خواهند داد. من هنوز به خوش تدبیری دولت آقای روحانی قائل نیستم و به ایشان نمره خوبی نمیدهم. امیدوارم این بی تدبیری ها از نگاه ما کیاست و تدبیر مؤثر باشد از جانب دولت در غیر اینصورت به آینده خوبی امید ندارم.»
 
این اظهارات در حالی بیان شده است که پیش از وی نیز در چند برهه، تندروها با حمله به رییس جمهور وی را مورد تاخت و تاز شدید خود قرار داده بودند. به عنوان مثال بعد از اظهارات اصولی و محکم آقای روحانی درباره حماسه 9 دی و تاکید وی بر برچیده شدن بساط بیگانگان توسط مردم، محسن کدیور ضد انقلاب فراری در واکنش به سخنان روحانی گفت: «اظهارات اخیر ریاست جمهوری در سالگرد رسوای ۹ دی از یک حقوقدان غیر سرهنگ بسیار بعید بود. آیا سنجیده تر نبود منتخب مردم به دلیل موانع فوقانی اگر قدمی برای رفع آلام ملت بر نمی دارد حداقل بر زخم آنها نمک نپاشد و سکوت پیشه کند؟»
 
 
 
«اشتباه بزرگتر این است که (روحانی) چشم انداز پایگاه اجتماعی خود را بر بومرنگ ”قهرمانی در عرصه ی حل و فصل چالش هسته ای” خط خطی کند. سربسته می گویم که فیصله بخشی به قضیه ی پر هزینه ی هسته ای و تنش زدایی در عرصه ی روابط بین المللی با همه ی ارزش و اهمیت و تاثیر سودمندی که در آرامش و رونق نسبی اداره کشور دارد، کمترین ظرفیتی را برای "عرضه اندام قهرمانی” از آن دست که در ملی شدن صنعت نفت و باز پس گیری آذربایجان شاهد بودیم، ندارد ... تا دیر نشده و پیش از نشت و نفوذ ویروس تردید و نومیدی و بی انگیزگی در عرصه ی عمومی جامعه، می بایست برای پایش و گسترش و بازآفرینی همان پایگاه و بدنه ی اجتماعی پشتیبان، افق هایی امیدبخش و تحکیم کننده ترسیم کرد. باید به گونه ای ملموس برای تحقق مطالبات گوناگون این گرانیگاه سیاسی از خودش یاری گرفت. این رویکردی ست که متاسفانه از سوی حسن روحانی و حلقه ی یاران وی کمتر مورد توجه قرار گرفته است
 
گفتنی است بسیاری از کارشناسان معتقدند نداشتن بدنه اجتماعی ثابت و مستقل قابل توجه ازسوی دولت جدید و همچنین بازی دوگانه و مبهم با اصلاح طلبان از سوی رییس جمهور باعث شده تا این جریان سیاسی صرفا نگاه ابزاری به دولت یازدهم برای پیگیری مطالبات خود داشته باشد و به همین علت اختلافات بنیادین تندروها و دولتی ها روز به روز آشکارتر می شود بگونه ای که بسیاری از اصلاح طلبان از هم اکنون معتقدند نباید با چیدن تمام تخم مرغ های خود در دولت روحانی، اشتباهات این دولت نیز به اسم آنها تمام شود و باید بگونه ای عمل کرد که فقط  نقاط مثبت دولت یازدهم به اسم اصلاحات نوشته شود.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۱
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها