
فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آنچنان كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را
به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، در پی کنارهگیری مقتدی صدر از فعالیتهای سیاسی، تغییرات گستردهای در جریان صدر و بازوی پارلمانی آن، فراکسیون الاحرار، رخ داده که شامل تغییر بهاء الاعرجی از ریاست فراکسیون میشود.
خبرگزاری عراق القانون هم به نقل از منابع آگاه خبر داد که فراکسیون الاحرار در پی تشکیل یک فراکسیون تکنوکرات از شخصیتهای علمی و کارشناسان است که جعفر صدر ریاست آن را بر عهده خواهد گرفت.
رهبر جریان صدر 29 بهمن ماه با حضور در کنفرانس خبری در بغداد ضمن اعلام کنارهگیری از عرصه سیاسی گفت که سیاست بابی برای ظلم و تکروی و تجاوز شده است.